reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Haha, jeszcze trochę z wami popiszę, bo Gabrysia jest już zdrowa :-) Uffff.. w poniedziałek wracamy do żłobka!

Pinka, mam nadzieję, że samopoczucie już lepsze? Ta pogoda u was to rzeczywiście nieprzewidywalna
Fifronko, skąd ja znam taką zabawę.. ;-):-D
Magdzior no to czekamy na zęba ;-)
Wierka, to ja bardzo poproszę trochę tych babeczek :tak:

A jak się udały Marcjankom łowy lidlowe? Ja wyszarpałam ostatnie body w naszym rozmiarze i całe 3 pary rajstop :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór ...
A ja ostatnio czas na podczytywanie ale jakoś nie umiem się odezwać ... no ale teraz Malwi śpi, eMek na nocnym dyżurze więc odrobina czasu na BB się znalazła.
My jutro wybieramy się do lekarza z Malwi ... ogólnie zdrowa ... ale na główce od jakiegoś czasu ma coś w stylu guza ale guzem raczej nie jest bo nie jest sine ani miękkie ... takie uwypuklenie jej sie zrobiło z dnia na dzień ... twarde jak kość. Co to może być ? :-(
A tak ogólnie to jakoś leci, z apetytem różnie, wczoraj fajnie, dzisiaj słabo i tak w kółko.

Pabella ... dobrze że Gabi już zdrowa ... a co do zakupów lidlowych ... to upolowałam dziś dwie pary rajstopek z ABSami, różowa bluza z uszkami i 3-pak bodów ... wzięłam ostatnie sztuki 74/80, zostały same maluśkie na 50/56.

A ja upolowałam 2 pary rajstop z absami i dwie pary bez absów w większym rozmiarze na wiosnę.
Bodzików nie brałam, bo mamy trochę i ostatnio zakupiłam dwupak w rosmanie.

A nna polowaniu byłam po 9, więc wybór jeszcze miałam dość spory :)

Pabella - super, że Gaba zdrowa, a Ty już nie zamierzasz się wieszać;-)
My upolowaliśmy 2 pary rajstopek z ABSem, bodziaki niestety były same maluśkie, podobnie jak u Lokaty.

Dobry wieczór!
Czytam, że łowy lidlowe ogólnie udane. U mnie też .Cały dzień miałam bieganinę: ćwiczenia, neurolog i sprawy papierkowe. Będziemy zmieniać Małej leki na mniej otępiające. Trzymajcie kciuki, żeby się udało bez problemów.
Chorującym życzę zdrowia, a wszystkim dobrej nocy.

my po szczepieniu. wzaymy 8450:p....jestem zestresowana bo pediatra kazał mi jutro dać kał małego do badania ogolnego i na krew utajoną bo jak twierdzi te ciemne kupki to moze byc uszkodzony przewod pokarmowy (krwawienie) spowodowane uwaga!!cielecina !! jeszcze dzisiaj mały z leżaczka tak sie dzisiaj przefiknal ,że glowa wyladowal na podlodze...i ogolnie dzis ryczec mi sie chce bo sie boje o mojego skarba......;:)-(

Witam wieczorowo:-)
Julia- a czemu przez cielęcine? Bo ja chyba nie w temacie... Gratuluję szybkiego szczepienia!
Alamiqa-&&&&&, będzie dobrze! Musi być! Nie ma innej opcji!

Widzę dziewczynki, że poszalałyście w lidlu:-D Ciesze się bardzo, że choć wy. Ja najbliższego mam 20 km od siebie.

Wszystkim mamom i dzieciaczkom spokojnej nocy!

reklama
Alamiqa kciukaski za pozytywne zmiany :))))

Julia a w jaki sposób pokarm może uszkodzić przewód pokarmowy? Pytałaś lekarza? Bo zaraz każda zacznie sie zastanawiać, czy inne alergizujące produkty nie zaszkodzą naszym maluszkom...

Do góry