reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Lokata współczuję Laurce tego kostniaka. Mój szwagier to miał (wykryte przez przypadek, gdy po zderzeniu z drzewem był w szpitalu na obserwacji). Samo w sobie nie jest to groźne, ale lekarze zdecydowali sie na usuniecie, bo na czaszce grozi, że jak bedzie sie rozrastać może uciskać mózg. Niestety operacja to już ryzyko, jak to operacja.

Poszłam ululać elę i nie pamiętam już co miałam napisać.

My byłyśmy dzisiaj w nowym CH. Tylko na rekonesans poszłysmy. Całkiem nieźle to wygląda.

reklama
my po szczepieniu. wzaymy 8450:p
Julia Hehe razem tyle ważycie? :p Będzie dobrze z Dominikiem, w końcu to mój przyszły zięć! :D
Lokata będzie dobrze, poczekaj na wizytę u chirurgów, co powiedzą. Jeśli niezłośliwy nie ma się co martwić, lepiej usunąć niż żeby rosło.
Fifronka a ja wybieram się za dwa tygodnie na otwarcie Futura Park pod Krk, też będzie "mały" rekonesans zwieńczony mam nadzieję jakimś miłym zakupem :D

U mnie kaloryfery też zaczęły grzać :) Kurde nawet nie wiem co pisać. Znów tydzień mnie nie było, znów podczytywałam, ale nie pamiętam zupełnie nic. Co u mnie? W domu po weekendzie spędzonym osobno nieznacznie się polepszyło, w pracy od 7:30 do 18:00 i tak prawie cały tydzień. Zdążałam do domu na kąpiel dziecka, usypianie i tyle Maję widziałam w ruchu… :/ No ale już weekend, do poniedziałkowych nadgodzin mam trochę czasu.
Drugi ząb się ciśnie, w sensie że jest już na zewnątrz tylko rośnie w siłę ;) Dlatego młoda mniej je, jest mega nieznośna, na szczęście nie ma przy tym kataru ale za to zaczęła się budzić w nocy regularnie punkt 2ga a ja chodzę nieprzytomna jak zombie. Jakim cudem potrafiłam wstawać do niej kiedyś co dwie godziny?! Ogólnie po tygodniu jestem zmęczona tak, ze chętnie położyłabym się zaraz po zaśnięciu Mai o 20ej. No ale jest jeszcze bb :) A teraz zmykam się myć i lulu. Zaglądnę w sb lub nd. Miłej nocy!

fifi ... nie Laurka tylko Malwinka :-p Ehhh oby to nic poważnego!
Pediatra w pracy u teściowej powiedziała że raczej sie z tym nic nie robi u niemowlaków bo po jakimś czasie sie wchłania.

wierka- a czemu pani rózowa??????????

melduję sie ino na chwilunię 20 min temu wrócilismy z Manchesteru od 6:00 rana buuuuuuuuuuuuuuuu masakryczne korki ograniczenia do 40 raz gorączka raz deszcz i @ po drodzę mam dośc dosłownie padam na mordę ide sie wypluskać i nunu bo jutro do pracy............

pozdrowionka dla wszyskich

Hejka :-) Miałam napisać wrocławiankom jak wizyta w Askocie. No więc rzeczywiście jest Mega ;-) Fotelików dokładnie nie pooglądaliśmy, bo pan z obsługi tylko na nas nakrzyczał, że mamy jeden z najlepszych modeli na rynku w kategorii 0-13 i dopóki tylko będę w stanie mam w niego wciskać dziecko a jak chcę ryzykować zdrowiem Gaby to proszę bardzo ale on do tego ręki nie przyłoży :baffled: To się nazywa pomocna obsługa.. ;-):-D

Poza tym, zostałam zwolniona z pracy. Taki oto miałam dzień :-(

Pabella- pan z obsługi miał rację! Dziecko powinno jeździć w foteliku do momentu gdy górna część "oparcia" jest na wysokości oczu. My mamy już drugi fotelik ale ze spokojem poczekamy na jego kolej:-).
Pracą się nie przejmuj, będzie kolejna...lepsza:-)!
Pinka- śpij słodko!
Julia - wszystko będzie git, zobaczysz!
Lokata- &&&& dzielna mama i dzielna córcia! To na pewno nie jest nic groźnego!
Fifi -udanej nocy Eli w łóżeczku:-)
Spring- super, że dzieciaczki zdrowe, super!!!

reklama
wiecie ci, zamast tej kawy zaliczyłam drzemkę z dziewczynkami do 18.30:szok:

Pinka wypoczywaj przed ciężkim dniem! zdrówka życzę!
lokata domyślam się że jesteś bardzo zdenerwowana, ale dla Malwinki musisz być dzielna! mym tu wszystkie będziemy trzymać mocno kciuki, żeby wizyta u chirurga Cię uspokoiła!!! buziaki dla Mi:))
Julia za Wasze wyniki też trzymam kciuki &&&&
spring super wieści:)))) niech dzieczaczki zdrowo szykują się do zimy, a choróskom mówią "NIE!!!"
no i Zośka wyje i nie chce spać:((

Do góry