reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Spring, świetnie, że was wypisali. A z tym pokarmem to już przesądzone? Ja też w szpitalu miałam dużo mniej, na szczęście Mała nie odpuszczała. Teraz jest wszystko w normie, tzn. i tak za mało, ale zawsze coś. Śmieję się, że będę Ją karmić do osiemnastki, bo to uwielbia. Życzę, żeby Ania szybko pożegnała choróbsko. Zdrówka również dla pozostałych Chorowitków.
Nasza dzisiejsza rehabilitacja przebiegła dobrze. Alusia zasmakowała w swoich stópkach. Potem byłyśmy na długim spacerku. Teraz obiad i kolejny dzień mija...

reklama
Słuchajcie - ważna sprawa - moja koleżanka z pracy (siedzi 3 pokoje dalej)zbiera kasę na elektryczny wózek dla swojego chorego synka, aby mógł chodzić do przedszkola, a potem do szkoły, bo Franuś to mądry facecik, tylko ma poważny problem ze zdrowiem..

Obejrzyjcie ten film http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/zbieraj-zakretki-pomoz/5207759
Zajrzyjcie też na ich stronę na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=224669864251941

i zbierajcie nakrętki - wszystkie - po wodzie, napoju, mleku, szamponie, keczupie, wszystkie plastikowe nakrętki!!!!
Jak uzbieracie trochę to wyślijcie je Franiowi - adres jest na stronie :)

Hej i ja sie witam mega nie wyspana młoda budziła sie co chwile i wylądowała ze mną w łózku bo juz mi sie nie chciało wstawać bo ile można tylko m niezbyt zadowolony jak wrócił z nocki i nie miał sie gdzie położyc bo ksieżna jak sie rozwali to pól wyra zajmuje teraz właśnie sie obudziła po15minutowej drzemce i może póxniej na ryby pójdziemy ale to jeszcze zobaczymy bo dość mocno wieje

do tego o mało szału nie dostałam bo zabukowałam sobie koszyk dla małej z allegro miał odebrać szwagier bo to daleko od nas oczywiście nie pojechał i baba sprzedała komuś innemu ale jestem wściekła

Fifi bo biszkopt żadko komu wychodzi do tego trzeba mieć reke mi też zadko wychodzi lepiej kupić gotowy i jeden problem z głowy

Spring to dobrze że was wypisali

krowka a no nie narzekam bo jak ona sie bawi to przynajmniej coś moge w koło domu zrobić

paris ja tez improwizuje i np małej bardzo smakowało połaczenie brokuł pomidor bakłażan. No i żadko dostaje już słoiczki bo woli moje dzisiejsza cielęcina z wazrywami miałabyc na 2razy ale zjadła wszystko i jaka wściekła była że sie skończyło!!! ale niech je na zdrówko

Koncia czy Max Gośka i Lena sie zgadują co do wariacji nocnych bo ja mam wrażenie że często

Malinka my też bedziemy zbierac

a czy sie chwaliłam że moje dziecko zaczeło mówić !!!! cały czas tylko baba i baba a miało być mama!!!

zuza gratjki wielkie:)spring no wkoncu wróciłaś oby już było tylko lepiej.....krowko....przegoń szybko to przeziębienie...
ja mam zwaloner gardlo ropa maly jutro na kontrol a mi normalnie tramwaje w brzuchu jezdza chyba po abtybiotykach...
jak Wasze dzieci reaguja na grudki w obiadkach normalnie zuja??bo u nas to jakas masakra;/

Papcia Ja miałam nie miłe przejście z allegro , kupiłam fraczek do chrztu dla synka za 36 zł , po czym dostaje e-mail od babki że ktoś dał jej 50 zł ale ona nie zdążyła aukcji wycofać i jeśli dam więcej to powie tamtej osobie że już sprzedała a jeśli nie to sprzeda tamtej.Aukcje miałam wygraną i tak dalej , oczywiście ja się zaparłam że chce to ubranko dostać po takiej cenie jaką wylicytowałam po czym dostałam e-mail że już sprzedała.Myślałam że mnie trafi normalnie :wściekła/y: nawet allegro zgłaszałam to mi napisali że mogę do sądu podać bo to umowa cywilno prawna ale za takie grosze nie warto.Bezczelne babsko i tyle :-)

Spring super że już jesteście w domku i że się mukowiscydoza nie potwierdziła :)

Julia zdrowiej jak naj szybiej chorowitku i żeby z Dominikiem już było OK

hej! dziewczynki śpią więc się witam:)
spring uściski dla Anuli, dobrze że jesteście w domu!!!
julia u nas grudki są wypluwane, a jak ich nie zdąży wypluć to pojawia się odruch wymiotny...zdrówka dla Was!
patris co za nieuczciwość!!!!!
fifi za chwile wkleję przepis na biszkopt na odpowiednim wątku, ten musi Ci się udać!!!!
malinka też będę zbierać...powiem też rodzince, w kupie siła:))) a jak tam się ogarniasz z domem i pracą? jak Jaśko?
papcia Zośka jak się tez rozwali w łóżku to zajmuje więcej miejsca niż ja czy emek! takie to są księżniczki :-D

no to popisałam - Hanka wstała...

Patik No !!! i Ona jeszcze uważała że jest w porządku bo mi wytłumaczyła ,że powinnam ją zrozumieć bo trudno wychowywać małe dziecko bez pracy ( tak jakbym ja nie miała małego dziecka i problemów finansowych) i tak dalej eh brak słów . Nie tylko księżniczki , książęta też mój synio jak sie rozwali to pół łóżka zajmuje a jak się do niego przysunąć to jest wrzask :)

reklama
Paris ja co prawda nie licytowałam bo to ogłoszenie z tablicy było ale fakt faktem jak obiecała mi to mogła trzymać dla mnie a tak sie cieszyłam na ten koszyk bo tylko10zł a juz bym dzisiaj mała wzieła na rower a tu klops

Patik bo marcjątka to same księżniczki i księciunia

my poszlismy na spacer ale tylko na chwile brrrrr zimno czuć jesień w kościach

Do góry