Barbara jeśli chodzi o weekendy to tak samo u mnie
Czy jest czy go nie ma na jedno mi wychodzi
Na szczęście u nas nie ma cichych dni nie ma , czasem się po sprzeczamy ale szybko wszystko wraca do normy.Na początku M próbował się nie odzywać ale jak zobaczył że na mnie to kompletnie wrażenia nie robi to przestał
. Oj ja też bym mojego nigdzie nie puściła samego
Papcia tak jak Pabella zauważyła to zainspirowałam się trochę Hippem ale przepis ułożyłam sama
.Jeśli chodzi o zupkę to Kalafior , ryż , kilka strączków fasolki szparagowej , kawałek pora i pietruszki i oczywiście cielęcina
. Więc nie to samo co u Hippa , no po za kalafiorem
.A drugi to ziemniak słodki z dynią i królikiem
, więc tylko nazwy hippa
. Ja uwielbiam improwizować w kuchni
.
Patik u mnie łopatka cielęca po 42 złote a schab , żeberka po 26 zł w sklepie koło mnie
i nie po znajomości więc zależy od miejsca ale generalnie cielęcina droga
. No i dostępna od ręki bez żadnego zamawiania
Apistella mój mały też ładnie zasypia bez smoka , właściwie to coraz rzadziej go używa , ostatnio poszliśmy na spacer i zapomniałam smoczek wziąć , okazało się że przez dwie godziny się bez niego obyliśmy
Tak że u nas pożegnanie odbywa się samoistnie
Noc spokojna na kolacje 160 ml
mleka i spanko do 6 rano
Rano druga porcja 160 ml
mleka i pierwsza drzemka która właśnie trwa
. Ładnie mi zaczął jeść nie wiem może mu za mało tego mleka robiłam do tej pory
.Dziś Emek późno wraca z pracy więc mamy labę z młodym
Blendera jeszcze nie mam bo się domofon po psuł , Kurier był i sobie pojechał nawet nie zadzwonił na podany numer telefonu grrr
. To nie wiem po jakiego się ten numer podaje eh.Dzwoniłam tam bo się pojawił status zamknięte lub wakacje , no i maja mi dziś przywieźć.Cały dzień wczoraj zmarnowałam na siedzenie w domu bo czekałam a tu takie kwiatki grrr
. Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę
Właśnie ciekawe co u Spring , nic się nie odzywa martwi mnie to :/.