reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Witam się skoro świt ;-)

Jasiek nas dzisiaj zadziwił do granic :szok: Zasnął około 20ej i wstał.. o 5:20 :tak: Tym samym to nasza pierwsza nocka bez pobudek!!!!
Ja co prawda kilka razy się budziłam, bo dziwnie mi było tak spać bez żadnego pisku hihi
Zobaczymy jak to dalej będzie, ale chyba chodziło tylko o cycusia i przytulanie w nocy, bo jak przez ostatnie 4 noce była butla (około 2) to może zrozumiał, że cycuś będzie dopiero rano i nie opłaca się wcale budzić.. no zobaczymy..

reklama
Witam się :) nocka minęła dobrze z racji tego że na kolacje 60 mleka tylko to pobódka koło pierwszej na jedzonko , po tem ze dwa razy się wybudził ale dostał smoka i spał dalej do 5:30.

Wy tu piszecie że wasze dzieci to nawet 200 ml :szok: , a jak 140 to mało a mój zjada 120 ml zagęszczonego max ale przybiera ładnie więc jest ok :-).

My się dziś wybieramy na zwiedzanie urzędu skarbowego ;P a potem do media markt blendery ręczne po oglądać bo skoro będę małemu sama gotować to muszę mieć czym miksować ;-).O rymuje od rana hehe , miłego dnia marcowe mamusie :-).

Malinaa gratuluje z okazji całej nocki przespanej :-)

Witam się z rana:)
u nas dzisiaj pobudka Zosi przed 2, a potem po 6, a Hania ostatecznie wstała o 7, więc porównując z innymi nocami - bywało juz lepiej :baffled:

malinkaa suuuupeeeer nocka:-):-):-):-) ale się ucieszyłam jak przeczytałam Twojego posta:-D :-D przechytrzyłaś Jaśka hi hi trzymam kciuki za dalszą naukę spania!!! będzie dobrze:tak:
patris udanych zakupów:)
Pinka gdzie jesteś????

Ostatnia edycja:
Horroru ciąg dalszy... Wczoraj byłam u lekarza po orzeczenie lekarskie potrzebne mi do udzielenia rocznego urlopu,a ten @#$%&%## oświadczył,że on jednak to przemyślał i mi nie udzieli tego urlopu!!!:wściekła/y::wściekła/y: Miesiąc wcześniej powiedział,że bez problemu,że mi się to należy itp., a wczoraj mi odmówił:-( Powiedział jeszcze,że mam przyjść dzisiaj o 12.00 i ostatecznie powie czy tak czy nie. Stwierdził,że musi skonsultować się w tej sprawie z pracodawcą. Tzn. z kim? Z dyrektorem przychodni??!!! Dla mnie to jest skandal! Chyba istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych. Nie życzę sobie,że ten gbur dyskutował na temat mojego zdrowia z połową personelu przychodni. Dziewczyny,jestem wykończona i zdołowana. Wczoraj wyłam pół dnia. Byłam już nastawiona,że zostaję z Anią, a tu taka "niespodzianka":-(
Wieczorem dam Wam znać na czym stanęło...

Malina
gratuluję cudnej nocy;-)

Pabella no widzisz,lepiej późno niż wcale:-)

U nas nocka super, teraz młody drzemie sobie. A ja już wyprasowałam ciuszki Młodego, bo już żadnego bodziaka wyprasowanego nie miałam:zawstydzona/y: posprzątałam mieszkanie i właśnie pralka skończyła prać, więc idę rozwiesić pranie. Niedługo sąsiadka ma wpaść na farbowanie włosów, a potem do pracy się wybieramy z Pawłem na przyuczanie się;-) Brzuch mnie boli - chyba @ się pojawi i stąd ten przypływ energii:-D
Malina
- wow no to Jasiu zaszalał:-D mądry z niego chłopak i szybko zrozumiał, że noc jest od spania;-)
Patris - owocnych zakupów:tak:
Spring - paranoja jakaś cokolwiek, by się chciało załatwić to zawsze pod górkę:-( trzymam kciuki za wydanie orzeczenia &&&

Spring tobie to się ostatnio wszystko komplikuje :* Trzymam również kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy &&&&
Magdzior miłego dnia w pracy i dobrego przyswajania wiedzy :-)

Dobra ja zmykam , buziaki mamusia ;-)

Witam :happy2:
Czy wasze dzieci też się irytują jak coś im nie wychodzi? Pewnie tylko mój ma taką przypadłość. Grzechotka wypadnie z ręki-łeeee, nie może sięgnąć-łeeee, nie może się podnieść do raczkowania-łeeee i to z takim wqurwieniem marszczy to swoje malutkie czółko :sorry2: Mówimy, że jest ambitny, ale pewnie da się to inaczej nazwać :-D

U nas ostatnio były dni pyrlandii i wygrałam zabieg spa w losowaniu :-p

malina,ale zazdroszcze! :-)
mi się tylko udało przesunąć pobudki na 2 i 6 i już nic z tym nie robię, bo ewidentnie walczy o jedzenie i się strasznie męczyliśmy te kilka dni :no: ale mozna uznać, że to jakiś sukces i mamy 1 pobudkę zamiast dwóch. Choć nie wiem jak to będzie jak M zacznie znów wstawać o 4, pewnie Maks też, więc takie zabiegi mijają się z celem. I tak przesypia 7h od 19.30 do 2.30 :tak: dla niektórych to cała noc ;-)

spring, no co za lekarz!!! 3mam kciuki, żeby dał to zwolnienie, a jak nie to mu wirtualny łomot spuścimy! :wściekła/y:

magdzior,
ja od początku nie wyprasowałam ani jednego ubranka

reklama
Patris mój Janek to czasem i 240 wciągnie hahaha Udanych zakupów!!

Spring naprawdę horror!! Co on sobie myśli :no: Mam nadzieję, że szybko pójdzie po rozum do głowy i da Ci ten kwitek!!

Koncia spróbuj mu nie pomagać może, to się będzie mniej denerwował ;) Bo on dobrze wie, że jak jęknie to mama pomoże ;)

A ja prasuję wszystkie rzeczy Jaśka, ubranka, pieluszki, ręczniki, nawet jak mam czas to śliniaki ;) ale to dla jego zdrówka, bo jak odziedziczył skórę po rodzinie eMka to będzie miał skłonności do podrażnień i masy różnych rzeczy.. Oby nie! Na razie ma 3 takie suche placki, jeden koło ust, drugi na ramionku i trzeci na udzie, jutro mamy szczepienie to pokażę, bo sama nie mam nawet pomysłu skąd to i dlaczego..

Mała bestyja śpi po soczku od 8ej.. nakarmię go, ubiorę i śmigamy do parku, mój brat do nas dołączy, to będzie nam raźniej :)

Do góry