reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja wracam do arbajtu 3 października, po ponad roku!!! strach jakiś jest...
ja siedze odpłatnie na m do 29.09 ale szukam pracy i wyobrazcie sobie ze dzisiaj spotkałam moja eks szefowa sprzed 2 lat i były teksty ze jakbym szukała pracy to ona mnie zaprasza ha ha ciekawe co jest mi w stanie zaoferowac- powiedziałam ze mozemy sie w tej sprawie spotkac
Ewi, MalinaJa z też 12 września do pracy...też po ponad roku...na 7h, bo z racji karmienia przysługują mi dwie przerwy po 0,5h i mogę sobie godzinę wcześniej wyjść, eh, nie o to chodzi, że nie chcę do pracy, bo ludzie fajni atmosfera miła, ale mam taki smutek że teraz strasznie dużo mnie ominie z życia młodej...no i nie iwme jak bez niej wytrzymam
Zuza szczęściaro!
Zuza szczęściaro!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
a właśnie dziewczęta - jak długo przysługuje nam ta godzinka na karmienie?
Witam się na szybko i spadam do pracy Stwierdzam że szalik to za gruby będzie więc tylko apaszka lekka i wkraczam do akcji.
Trzymajcie kciuki.
katjusza chyba tak długo jak długo będziesz donosić zaświadczenie o tym, że karmisz...
A resztę postów nadrobię wkrótce
Trzymajcie kciuki.
katjusza chyba tak długo jak długo będziesz donosić zaświadczenie o tym, że karmisz...
A resztę postów nadrobię wkrótce
futrzakowa
yea! to ja!
dzień dobry :-)
troszkę nas nie było ale słyszałam że malinka dzielnie stała na stanowisku moderatora:-)
pewnie nie nadrobię wszystkiego ale postaram się być już na bieżąco:-)
katjusza - jest tak jak barbra mówi!
miłego dnia!
PS. byliśmy dziś na pobieraniu krwi...Piotruś miał pobierane z rączki ale Pani mówiła że zazwyczaj z główki się pobiera! dla mnie kosmos!
troszkę nas nie było ale słyszałam że malinka dzielnie stała na stanowisku moderatora:-)
pewnie nie nadrobię wszystkiego ale postaram się być już na bieżąco:-)
katjusza - jest tak jak barbra mówi!
miłego dnia!
PS. byliśmy dziś na pobieraniu krwi...Piotruś miał pobierane z rączki ale Pani mówiła że zazwyczaj z główki się pobiera! dla mnie kosmos!
Katjusza u mnie w pracy do roczku dziecka.
Futrzaczku nie przypominaj, od razu mam przed oczami ten tydzień w szpitalu brrrrrrrrrr a czemu robiłaś krewkę Piterkowi??
O nocy już nie wspominam, było minęło.. Po 6ej eMek wziął Jasia jak pił kawę przed pracą, a ja jeszcze zamknęłam oko, po 7ej mi go przynosi i nie uwierzycie co on miał na sobie hahahaha Na nocnego pajaca eM założył mu krótkie spodenki, skarpetki i bluzę - omal się nie posikałam ze śmiechu, jak dziecko wojny ;p
Za oknem jesień i się tak zastanawiam: zakładacie już rajtki pod spodenki?? A na zimę lepsza kurtka czy kombajnezon??
Buziaki dla wszystkich dzielnych maluchów rozpoczynających rok szkolny!!!!!!!!!!! :*
Futrzaczku nie przypominaj, od razu mam przed oczami ten tydzień w szpitalu brrrrrrrrrr a czemu robiłaś krewkę Piterkowi??
O nocy już nie wspominam, było minęło.. Po 6ej eMek wziął Jasia jak pił kawę przed pracą, a ja jeszcze zamknęłam oko, po 7ej mi go przynosi i nie uwierzycie co on miał na sobie hahahaha Na nocnego pajaca eM założył mu krótkie spodenki, skarpetki i bluzę - omal się nie posikałam ze śmiechu, jak dziecko wojny ;p
Za oknem jesień i się tak zastanawiam: zakładacie już rajtki pod spodenki?? A na zimę lepsza kurtka czy kombajnezon??
Buziaki dla wszystkich dzielnych maluchów rozpoczynających rok szkolny!!!!!!!!!!! :*
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Malinka - a bo Piotrus przybrał ostatnio w dolnej granicy normy i pediatra chce zobaczyć czy wszystko na pewno jest dobrze:-) przyznam że stresuję się co to będą za wyniki bo ostatnio nie odżywiałam się za dobrze...:/