reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ja siedze odpłatnie na m do 29.09 ale szukam pracy i wyobrazcie sobie ze dzisiaj spotkałam moja eks szefowa sprzed 2 lat i były teksty ze jakbym szukała pracy to ona mnie zaprasza:) ha ha ciekawe co jest mi w stanie zaoferowac- powiedziałam ze mozemy sie w tej sprawie spotkac:)

Ewi, MalinaJa z też 12 września do pracy...też po ponad roku...na 7h, bo z racji karmienia przysługują mi dwie przerwy po 0,5h i mogę sobie godzinę wcześniej wyjść, eh, nie o to chodzi, że nie chcę do pracy, bo ludzie fajni atmosfera miła, ale mam taki smutek że teraz strasznie dużo mnie ominie z życia młodej...no i nie iwme jak bez niej wytrzymam ;)
Zuza szczęściaro!

Witam się na szybko i spadam do pracy :) Stwierdzam że szalik to za gruby będzie więc tylko apaszka lekka i wkraczam do akcji.
Trzymajcie kciuki.

katjusza chyba tak długo jak długo będziesz donosić zaświadczenie o tym, że karmisz...

A resztę postów nadrobię wkrótce :)

dzień dobry :-)

troszkę nas nie było ale słyszałam że malinka dzielnie stała na stanowisku moderatora:-)

pewnie nie nadrobię wszystkiego ale postaram się być już na bieżąco:-)

katjusza - jest tak jak barbra mówi!

miłego dnia!

PS. byliśmy dziś na pobieraniu krwi...Piotruś miał pobierane z rączki ale Pani mówiła że zazwyczaj z główki się pobiera! dla mnie kosmos!

Katjusza u mnie w pracy do roczku dziecka.

Futrzaczku nie przypominaj, od razu mam przed oczami ten tydzień w szpitalu brrrrrrrrrr a czemu robiłaś krewkę Piterkowi??

O nocy już nie wspominam, było minęło.. Po 6ej eMek wziął Jasia jak pił kawę przed pracą, a ja jeszcze zamknęłam oko, po 7ej mi go przynosi i nie uwierzycie co on miał na sobie hahahaha Na nocnego pajaca eM założył mu krótkie spodenki, skarpetki i bluzę - omal się nie posikałam ze śmiechu, jak dziecko wojny ;p
Za oknem jesień i się tak zastanawiam: zakładacie już rajtki pod spodenki?? A na zimę lepsza kurtka czy kombajnezon??

Buziaki dla wszystkich dzielnych maluchów rozpoczynających rok szkolny!!!!!!!!!!! :*

reklama
Malinka - a bo Piotrus przybrał ostatnio w dolnej granicy normy i pediatra chce zobaczyć czy wszystko na pewno jest dobrze:-) przyznam że stresuję się co to będą za wyniki bo ostatnio nie odżywiałam się za dobrze...:/

Do góry