reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka fajnie masz, moją młodą chyba za bardzo interesuje karuzela żeby przy niej zasnęła, ale muszę przyznać że nie próbowałam
barbra u mnie od przekręcenia pierwszego minęły ok 2 tygodnie i nie chciała przez drugi bok, jeśli u Ciebie to kilka dni to poczekaj, a jak nie to możesz ją zachęcać zabawkami z drugiej strony, takie moje zdanie ;)

reklama
My dziś cały dzień poza domem. Rano byliśmy w sanepidzie zanieść próbki do badania do książeczki. A potem byliśmy w przyszłej pracy, na USG bioderek i znowu w pracy. Wróciliśmy niedawno i padam. U Pawełka z bioderkami ok, ale nie ma jeszcze wykształconych jąder kostnienia i kontrola za 10tygodni:-( Emek dziś późno wraca, więc czeka mnie samodzielne kąpanie i układanie do snu Młodego.
Barbara – ale mi ochotę na babeczki zrobiłaś:zawstydzona/y: Sto lat :-)
Kika - super, że wyjazd udany;-) Malutkiej teraz pewnie będzie brakowało tak długich spacerów
Fifronka – współczuję tych pobudek:-(, skok minie to Ela i spać będzie i pięknie ćwiczyć;-)

Nie nie dziewczyny to nie moje wesele tylko kuzynki.
No i suwaczek też zmieniłam na ten gorszy i przygnębiający...Chociaz sa momenty, że nie moge sie doczekac powrotu do pracy...
A wy? Ktróaś z Was wraca do pracy w podobnym terminie jak ja?
Wierka masz racje nabrałam wiatru w żagle i mam nadzieje ze na troche mi go starczy :)

Miłego popołudnia odezwe sie wieczorem

reklama
Barbra stoooooooooooooooooo lat i spełnienia :*

Milunia pamiętam.......... musiałyśmy się najeść przed porodem na zapas hahahaha a pamiętasz jak codziennie wcinałam czekolade tikitaki? przeżarła mi się na maxa ;p Za to teraz właśnie robię ciasto krówkę, bo w domu nic słodkiego, a dziewuchy tu o tortach, batonach, nutellach, że aż mnie ściska ;p
swoja czekoladą przypomniałas mi moje kisielki- fisielki:) ha ha i przyznam ze od ciazy nie zjadłam ani jednego ha ha:)

Dobrze ze ten dzien sie prawie skonczył...z zasypianiem znowu cyr u Małych- nie wiem co sie ostatnio z nimi dzieje:( Musimy chyba zmienic godziny kąpieli moze to cos da!

Miałysmy dzisiaj szczepienie i Amelka wazy 8800 a Oliwka 8500:) wszystko dobrze wiec szczepieie doszło do skutku:)

Wierka
hi hi no i trawa prawei skoszona:) jeszcze jutro godzinka i bedzie super:)

Do góry