reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cornelka-myślę że jak zobaczę bużkę dziecka na USG lub na żywo już to któreś imionko same się dopasuje:-) ale zauważyłam że za mało uwagi poświęciłam na dziewczynkę...mam tylko dwa...musze nad tym popracować, chociaż mój M "wie" ż to będzie chłopak

reklama
Magnoliaa no napewno jak zobaczysz to samo sie dopasuje:)my jeszcze nad imionami nie myslelismy bo to bedzie ciezka i bardzo dluga rozmowa powiedzialam ze dla dziewczynki ja wybiore a on dla chlopca mi sie w sumie jedno podoba i bym chciala to ale cos nosem kreci zobaczymy:)a faceci zawsze czuja ze to bedzie chlopak moj mowi to samo:)

Ja mam chyba dobrze o mój mąż należy do strasznie niezdecydowanych ludzi i pewnie jak ja wybiorę imie to najwyżej powie "o super!" albo "nie Gabryś nie może być" xD

Witam was wszystkie milusio :-)
Witam wszystkie nowe marcóweczki :-):-D
forum az tryska energia super super :-) ale zdazylam nadrobic czytanie :-)
Ja to dzisiaj zrana zanioslam im mocz do badania,dostalam pare broszur do poczytania no i mnostwo juz papierkow do wypelnienia,zeby bylo latwiej na wizycie z polozna:-D mam nadzieje ze wkrotce sie do mnie odezwie i wyznaczy mi jakis termin spotkania :-)
Ja sie dzisaj tez wyjatkowo kiepsko czuje,najchetniej nie opuszczalabym sypialni w dodatku brzuszek mnie pobolewa wiec zaraz ide sie znowu polozyc dziewczyny :no:
Co do imienia to ja to mam problem bo moj M nie jest Polakiem wiec nie bardzo tez mu sie podobaja polskie imiona te co mi a mi sie nie podobaja te co on wybiera :eek: ale dwa ktore wybralam spodobaly sie mu wiec oby tylko nie zmienil zdania :-D

Pierwsze :-D
Może bliżej rozwiązania zaczną się schodki zobaczymy....na razie idzie mi gładko z forsowaniem moich imionek...a moze poprostu się ze mną zgadza:-)

jejciu nie było mnie troszku a tu temaciki się rozwinęły i sporo czytania :-)

Cornellka jak dobrze, że w końcu jesteś!!! zniknęłaś gdzieś z horyzontu:-D a z tego co pamiętam byłyśmy jednymi z pierwszych marcóweczek:tak:

Scarletka zdradzisz nam jakie to imię masz już wybrane dla swojego bobasa? :rofl2:

Ja to kompletnie nie wiem, raz mi się coś podoba, za chwilę zmieniam zdanie, eh będzie z tym problem...

U mnie właśnie zbiera się na burze, przyjemnie wieje, jest super:-p

ja narazie nie mam typow na imiona (choc podoba mi sie Milenka dla dziewczynki).Z tym,ze przy 1szym to ja wybieralam imie ,wiec teraz moge miec mniej do gadania :-D
no ale jeszcze o imieniu nie myslimy,a Bartoszka chcialam miec od zawsze :)
Co do plci to wydaje mi sie ze moze byc chlopak.Chociaz teraz to juz nie tak wazne. Oboje chcielismy pierwszego chlopczyka i mamy a co dalej..... byle zdrowe :tak:

ja potrzebuje ciepla bo u mnie dzis pada- przelotnie,a temperatura to... hmm...z 15 st bedzie moze

u mnie narazie mdlosci rowniez brak,ale to jeszcze wczesnie,w poprzedniej ciazy tak mnie wymeczyly,ze nie wierze ze tym razem mnie omina ;-)

reklama
Namia a no jestem juz w gorach bylismy sie polenic:)

ja dla dziewczynki tez mam imie od jakiegos czasu Zuzia ale czy to przejdzie zobaczymy w ogole zobaczymy kto pomieszkuje w moim brzuszku:)

u mnie goraco ja mam dosc tych upalow dopiekly mi juz i to niezle chce zeby bylo ciplo z wiaterkiem;)

Do góry