reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cornelka-myślę że jak zobaczę bużkę dziecka na USG lub na żywo już to któreś imionko same się dopasuje:-) ale zauważyłam że za mało uwagi poświęciłam na dziewczynkę...mam tylko dwa...musze nad tym popracować, chociaż mój M "wie" ż to będzie chłopak

reklama
Magnoliaa no napewno jak zobaczysz to samo sie dopasuje:)my jeszcze nad imionami nie myslelismy bo to bedzie ciezka i bardzo dluga rozmowa powiedzialam ze dla dziewczynki ja wybiore a on dla chlopca mi sie w sumie jedno podoba i bym chciala to ale cos nosem kreci zobaczymy:)a faceci zawsze czuja ze to bedzie chlopak moj mowi to samo:)

Ja mam chyba dobrze o mój mąż należy do strasznie niezdecydowanych ludzi i pewnie jak ja wybiorę imie to najwyżej powie "o super!" albo "nie Gabryś nie może być" xD

Witam was wszystkie milusio :-)
Witam wszystkie nowe marcóweczki :-):-D
forum az tryska energia super super :-) ale zdazylam nadrobic czytanie :-)
Ja to dzisiaj zrana zanioslam im mocz do badania,dostalam pare broszur do poczytania no i mnostwo juz papierkow do wypelnienia,zeby bylo latwiej na wizycie z polozna:-D mam nadzieje ze wkrotce sie do mnie odezwie i wyznaczy mi jakis termin spotkania :-)
Ja sie dzisaj tez wyjatkowo kiepsko czuje,najchetniej nie opuszczalabym sypialni w dodatku brzuszek mnie pobolewa wiec zaraz ide sie znowu polozyc dziewczyny :no:
Co do imienia to ja to mam problem bo moj M nie jest Polakiem wiec nie bardzo tez mu sie podobaja polskie imiona te co mi a mi sie nie podobaja te co on wybiera :eek: ale dwa ktore wybralam spodobaly sie mu wiec oby tylko nie zmienil zdania :-D

Pierwsze :-D
Może bliżej rozwiązania zaczną się schodki zobaczymy....na razie idzie mi gładko z forsowaniem moich imionek...a moze poprostu się ze mną zgadza:-)

jejciu nie było mnie troszku a tu temaciki się rozwinęły i sporo czytania :-)

Cornellka jak dobrze, że w końcu jesteś!!! zniknęłaś gdzieś z horyzontu:-D a z tego co pamiętam byłyśmy jednymi z pierwszych marcóweczek:tak:

Scarletka zdradzisz nam jakie to imię masz już wybrane dla swojego bobasa? :rofl2:

Ja to kompletnie nie wiem, raz mi się coś podoba, za chwilę zmieniam zdanie, eh będzie z tym problem...

U mnie właśnie zbiera się na burze, przyjemnie wieje, jest super:-p

ja narazie nie mam typow na imiona (choc podoba mi sie Milenka dla dziewczynki).Z tym,ze przy 1szym to ja wybieralam imie ,wiec teraz moge miec mniej do gadania :-D
no ale jeszcze o imieniu nie myslimy,a Bartoszka chcialam miec od zawsze :)
Co do plci to wydaje mi sie ze moze byc chlopak.Chociaz teraz to juz nie tak wazne. Oboje chcielismy pierwszego chlopczyka i mamy a co dalej..... byle zdrowe :tak:

ja potrzebuje ciepla bo u mnie dzis pada- przelotnie,a temperatura to... hmm...z 15 st bedzie moze

u mnie narazie mdlosci rowniez brak,ale to jeszcze wczesnie,w poprzedniej ciazy tak mnie wymeczyly,ze nie wierze ze tym razem mnie omina ;-)

reklama
Namia a no jestem juz w gorach bylismy sie polenic:)

ja dla dziewczynki tez mam imie od jakiegos czasu Zuzia ale czy to przejdzie zobaczymy w ogole zobaczymy kto pomieszkuje w moim brzuszku:)

u mnie goraco ja mam dosc tych upalow dopiekly mi juz i to niezle chce zeby bylo ciplo z wiaterkiem;)

Do góry