reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ja nie piekę w maszynce tylko w piekarniku od kuchenki i lux wychodzi;-).
Szukam nut do wianowania, bo młodym prezenty na oczepinach będę dawać a nie wiem czy zespół mi zagra.

A w prodzirzu by wyszedł???

Przed Pałacem Prezydenckim gromadzi się coraz więcej osób zainteresowanych losami krzyża, który stanął tam po katastrofie smoleńskiej. Są zarówno zwolennicy usunięcia go, jak i optujący za jego pozostawieniem; obu grupom przyglądają się licznie zgromadzeni gapie. Przed budynkiem ustawione są rzędy barierek; jezdnia została wyłączona z ruchu. Porządku pilnuje policja.

Zobacz galerię: Przed Pałacem znów rozstawiają barierki

Na transparentach jednych przeczytać można m.in. "Wykorzystanie krzyża do walki politycznej to dzieło szatana! Jarosławie Kaczyński opamiętaj się", "Zburzyć pałac prezydenckich - zasłania krzyż" oraz "Krzyż do kościoła. Polska to kraj świecki. Szanujmy konstytucję". Na transparentach drugich napisano m.in. "Zostawicie krzyż w spokoju. PO-litycy zamiast skłócać Polaków spełnijcie obietnice wyborcze!".

Ja p.....e to jest chore!!! Jak dobrze że wyniosłam się z Wawy bo to obciach

Ostatnia edycja:
A w prodzirzu by wyszedł???

Przed Pałacem Prezydenckim gromadzi się coraz więcej osób zainteresowanych losami krzyża, który stanął tam po katastrofie smoleńskiej. Są zarówno zwolennicy usunięcia go, jak i optujący za jego pozostawieniem; obu grupom przyglądają się licznie zgromadzeni gapie. Przed budynkiem ustawione są rzędy barierek; jezdnia została wyłączona z ruchu. Porządku pilnuje policja.

Zobacz galerię: Przed Pałacem znów rozstawiają barierki

Na transparentach jednych przeczytać można m.in. "Wykorzystanie krzyża do walki politycznej to dzieło szatana! Jarosławie Kaczyński opamiętaj się", "Zburzyć pałac prezydenckich - zasłania krzyż" oraz "Krzyż do kościoła. Polska to kraj świecki. Szanujmy konstytucję". Na transparentach drugich napisano m.in. "Zostawicie krzyż w spokoju. PO-litycy zamiast skłócać Polaków spełnijcie obietnice wyborcze!".

Ja p.....e to jest chore!!! Jak dobrze że wyniosłam się z Wawy bo to obciach

Spać nie mogę!
Poziomki, w takich chwilach mam ochotę nie tylko z Wawy się wynieść, ale z Polski w ogóle. I najlepiej wczołgać pod jakiś kamień i nie przyznawać, że jestem Polką. Mierzi mnie to! Cytując moją koleżankę: "Jak dobrze, że obrońcy mieli krzyże, bo mieli czym strażników po głowach nap...rzać". Koszmar jakiś. Byłam w okolicach pałacu w weekend. W necie i tv wygląda to śmiesznie-straszno. Na żywo - tylko straszno. Te spojrzenia, ta zapalczywość - już widzę tych ludzi palących książki i czarownice, w imię Boga. To z powodu takich ludzi właśnie nie jestem katoliczką.
Małż mnie zagania do spania, terrorysta kochany jeden :)

Dobra ja zmykam bo znalazłam to co mi trzeba było, jutro na klawiszach przećwiczę;-):tak:.
A czytałyście o tym :sorry:- wrzuciłam w google i jest sporo kontrowersyjnych opinii- u mnie w mieście aż huczy i pocztą pantoflową kartka z przesłaniem się rozchodzi:
Piątek 21 kwietnia 2010 r. Ewa Rygielska przekazała Orędzie jakie usłyszała do Pana Jezusa

W sierpniu – 15, gdy święto Wniebowzięcia Matki Bożej będzie przypadać w niedzielę, (a tak jest w tym roku) będzie na świecie w godzinach od 10.00 do 12.00, tak straszna burza z piorunami, że ludzie w wielkiej liczbie będą ze strachu umierać. Na razie są to ataki szatana, ale gdy Bóg opuści Swoją rękę nad ziemią, to dopiero będzie przerażenie. Komputery powysiadają, ludziom pieniądze na kontach poprzepadają. Wszystko zniknie w komputerach i będzie wyczyszczone, ludzie którzy mają w bankach pieniądze będą sobie wyrywać z głowy włosy i będą tracić rozum po stracie pieniędzy. Tragedia Smoleńska to była zasadzka dla zniszczenia Polski. Szatan dopuścił się następnej haniebnej grozy.

Jednak jest jedyny ratunek dla Polski, jeżeli uzna Jezusa za Swojego Króla poprzez Intronizację, tylko Jezus zdemaskuje wszystkie zło i odrodzi się nasz Ojczyzna. Róbcie wszystko, co możecie dla Intronizacji Jezusa Króla Polski, módlcie się, pośćcie, działajcie, dokonujcie osobistej Intronizacji czy to sami czy w rodzinach, czy we wspólnotach, parafiach. Garnijcie się do Jezusa Kropla Polski, tylko On uratuje wasz Naród, a przez was inne narody. Innej drogi nie ma.

Przekaż to innym, niech wszyscy wiedzą i ratująprzez Intronizację Jezusa Króla Polski siebie, swoje rodziny i najbliższych.

Straszne to jest, ja mam tylko mozliwosc ogladania w internecie.
Dla mnie krzyz to zawsze jest krzyz (ale i az krzyz, i tylko krzyz) i szacunek sie nalezy. No i jak dla mnie to ten kto to postawil (harcerze?), ten powinien decydowac gdzie powinno sie to dalej znalezc.
Nie sadze tez, zeby tamto miejsce bylo odpowiednie... jak dla mnie to jakis plac koscielny... ewentualnie cmentarz... Nie ma sensu mieszac polityki do religii lub odwrotnie.

Edit:
Marta, straszny ten mail jest. Nienawidzę tego typu rzeczy dostawać...

Witam Was.
U nas piękny poranek się zapowiada. Synek wstał mi o świcie, więc i ja już się nie kładałam. Czuję się dość dobrze i nawet spać się nie chce.

To, co dzieje się pod Pałacem Prezydenckim dla mnie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Rozmawialiśmy o tym z Mężulkiem i tak sobie pomyśleliśmy, że gdzie jest Bóg w ich życiu skoro robią aferę o miejsce krzyża na placu. Eh...

Poziomki, co do pieczenia chleba w prodziżu to bym chyba nie ryzykowała. Ja piekarnik nagrzewam do 220 stopni potem zmniejszam do 200. Nie próbowałabym w prodziżu :-(

reklama
ja do was wpadam od rana wykończona:( od 6 siedzę na sedesie ze straszną biegunką. wymordowała mnie strasznie, od razu mdłości wróciły.. idę odpoczywać
miłego poranka życzę

Do góry