reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja też poczytałam dziś kwietniówki... i też chyba bym sie tam nie wpasowała... super dziewczyny, że nam sie takie fajne grono trafiło... no że można na was liczyć w każdej sytuacji,. zawsze jak któraś tylko potrafi, to doradzi :)

u mnie na kolacje... arbuzik :)

reklama
fiffronka to taka dietetyczna ta kolacja:)

no właśnie dawno się dziewczyny nie odzywały. nie wiem, czy dobrze pamiętam, futrzakowa coś pisała, że gdzieś wybywa nad jeziorko.
może by tak stworzyć taki wątek jak mają na innych forach- "nieobecności" i tam meldować wyjazdy, wakacje i nasze nieobecności, wtedy nie będziemy się o siebie denerwować. tu na głównym tyle się pisze, że można coś ominąć

futrzakowa faktycznie na urlopie, a coś mi sie kojarzy, że ona86 też coś wspominała, że będzie zaglądać troszkę mniej... ale może tylko mi sie tak wydaje.
a taki temat faktycznie byłby dobrym pomysłem, nie snułybyśmy domysłów, tylko szybko byśmy sprawdziły :)

Hej MOjeeeee Kochaniutkieee!! Niestety nie mam poki co internetu :((( więc jak gdzieś zawitam to napisze ;))) u mnie bez zmian , objawów nie mam, zachcianek tez tylko wciąż gotuje i jem zupyyy, w poniedziałek za tydzien ide do gina wiec nie moge się doczekać a dzisiaj byłam na targach dla kobiet w ciązy i dla mam we Wrocławiu, było super ;))) www.motherandbaby.pl swietna sprawa, moze któraś z Was tez byla?? Co wogole u Was w skrócie słychac?? mam nadzieje ze skład jest ten sam lub są nowe mamusie ale nie biore opcji pod uwage ze którejs z Nas nie ma , bo nie dam rady nadrobic :( Buziakiii i ciagle pamietam o Was i jestem z Wami :)

wiedziałam, że cooś mi się kojarzyło :)

Marta jak możesz to połącz te posty. tak mi jakoś wyszło osobno...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć. Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie. Mój termin porodu to 13 marca 2011r. Jeśl chodzi o objawy to chyba mam wszystkie książkowe ;) nudności, bóle głowy, ospałość, wrażliwość na wszelkie zapachy, huśtawka nastrojów...Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy!

no właśnie dawno się dziewczyny nie odzywały. nie wiem, czy dobrze pamiętam, futrzakowa coś pisała, że gdzieś wybywa nad jeziorko.
może by tak stworzyć taki wątek jak mają na innych forach- "nieobecności" i tam meldować wyjazdy, wakacje i nasze nieobecności, wtedy nie będziemy się o siebie denerwować. tu na głównym tyle się pisze, że można coś ominąć
Jestem jak najbardziej za takim wątkiem:tak:.
A i jutro nie idę na wizytę bo do innego gina się przenoszę, na mojego obecnego słyszę coraz więcej niezbyt pochlebnych informacji i podniósł się ostatnio:confused2: coby nie wydawać reszty:baffled::nerd::angry:.

wątek "nieobecne" jest bardzo dobrym pomysłem:-)
dziewczynki, zmykam do łóżka i ... liczę dni do soboty-do usg:-D
nie sądziłam, że będę sie tak nakręcać - ja - z wrodzonym dystansem, wykształceniem medycznym, eh te hormony:rofl2:

Marta a gdzie chodzisz do gina?w lublinie?

Vetka ja mam w czwartek i mam takiego stracha boje sie ze nie bedzie fasolki ze sobie uroilam ta ciaze i w ogle mam straszne obawy:(

reklama
wątek "nieobecne" jest bardzo dobrym pomysłem:-)
dziewczynki, zmykam do łóżka i ... liczę dni do soboty-do usg:-D
nie sądziłam, że będę sie tak nakręcać - ja - z wrodzonym dystansem, wykształceniem medycznym, eh te hormony:rofl2:
Vetka, czy ty jesteś wetka? A co do nakręcania - no pewnie, że będziesz się nakręcać. Wykształcenie medyczne nie pomoże. Bo tu chodzi o Ciebie i Twoje maleństwo, a w takim przypadku logika się wyłącza. A poza tym jak to mówią "lekarzu, lecz się sam". Co z tego np., że lekarze znają konsekwencje palenia - taki Religa chociażby ile palił. Wykształcenie medyczne działa tylko na zewnątrz ;-) (tak jak u mnie wykształcenie pr-owe i marketingowe, co z tego, że mam świadomość, jakie zabiegi się na mnie stosuje. i tak daję się nabrać i kupuje jakieś wcale niepotrzebne rzeczy. Jak wyląduję z detektorem oddechu dla dziecka, to chyba sama się kopnę w czoło).

Z wątków kulinarnych - zjadłam dzisiaj 2 kolacje. Na drugą 2 kromki razowe z polędwicą z kurczaka i twarożkiem chrzanowym. A mogłabym śmiało zjeść 4... Chyba nadrobiłam sobie dzisiejszy brak drugiego śniadania...i drugiego obiadu, hihi.

Do góry