reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jua , jakby coś miało być nie tak to myślę że gin by ci powiedziała ... więc na zapas się nie martw! zabronione ;-D a kiedy masz następną wizytę?

Jua , jakby coś miało być nie tak to myślę że gin by ci powiedziała ... więc na zapas się nie martw! zabronione ;-D a kiedy masz następną wizytę?

nastepna wizyte mam dopiero 11 sierpnia, ale chyba nie wytrzymam i pojde sama prywatnie na USG za jakis tydzien zeby sprawdzic czy jest zarodek.

Bardzo dlugo sie staralismy i ciaza jest zaskoczeniem, mialam juz ustalony termin laparo pod koniec tego miesiaca wiec poprostu cud ;-)

jua ma się rozumieć, że relacja będzie, ze szczegółami :-) nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, jesteśmy we wczesnej ciąży i to dlatego jeszcze nic nie widać. w poprzedniej jak byłam na usg w 6 tyg to jeszcze serduszka nie było, dlatego nie stresuj się
a cuda się zdarzają trzeba tylko wierzyć!:-D

co do nospy do jest dozwolona mi gin przepisal zamim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a on przepisal patrzac na to ze moge byc w ciazy powiedzial ze jest nie gorzna a mnie nie bedzie tak bolalo bo mialam straszne bole az zwijalam sie

jutro tez wybieram sie do gina na potwierdzenie ciazy i napewno zrobi usg i uslysze serduszko:)

Jua nie denerwuj sie napewno wszystko jest wporzadku dopki nie ma @ ani plamien mysl pozytywnie ja mysle tak caly czas i wierze ze jest ok bo tak to mozna zwariowac codziennie jak cos mnie zaboli mowie "fasolko 3maj sie prosze Cie":)

witam Jua nic się nie martw, u mnie też ciąża była zaskoczeniem po długim okresie starania. Po zrobieniu testu i B-hcg dalej nie wierzyłam, że się udało. Jestem po pierwszej wizycie na której gin stwierdziła ciąże, ale bardzo wczesną 4tydzień. Teraz czekam na kolejną być może 19 lipca i jak zobaczę bijące serduszko to już będę pewna na 100%, na razie dalej to do mnie nie dociera. :)

Witaj Jua!!! Niesamowite uczucie dowiedzieć się o fasolce. nie? Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Natura lubi takie niespodzianki :-D
Ja mam USG dopiero 23 lipca czli dzidzi będzie miała już 8,5tygodnia więc mam nadzieje że będzie już widać coś więcej niż tylko serduszko (podobno juz zawiązki nóżek i łapek są w tym okresie) no i najważniejsze czy bliżnięta czy jeden bąbelek się rozwija :-D

witam nowa kolezanke.Magnoliaa mamy w ten sam dzień pierwsza wizyte u Gina byle do 23 juz nie moge sie doczekac. ja byłam u Gina 3 dni po spoznionej @ jak wiedziałam ze jestem w ciazy i powiedział mi ze nie ma sensu teraz sie badac i robic usg ze to za wczesnie kazał mi przyjsc za 2 tyg i tak sie umowilam jak mu powiedziała o bolu brzucha i plecow bo w ten dzien akurat tak było powiedział by sie nie przejmowac przepisał mi na zapas luteine chodź w poprzedniej ciazy nie miałam zadnych problemow,a jak zapytałam o no-spe to był do niej nastawiony sceptycznie i mowil ze to w ostatecznosci wiec jak na razie nie brałam bo bol nie byl taki silny chcialabym nadmienic ze to jest bardzo dobry specjalista.Co lekarz to inna opinia. Pozdrawiam

reklama
DorisB-och to ty masz bardzo podobny termin jak ja? Na kiedy ci wyznaczyli, na 3 marca?:-) to jak bedziesz po swoim USG to koniecznie zrelacjonuj co widziałaś i zdjęcie daj jeśli możesz, bo ja pewnie bardzo podobnie będę miała:-)

Do góry