reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jua , jakby coś miało być nie tak to myślę że gin by ci powiedziała ... więc na zapas się nie martw! zabronione ;-D a kiedy masz następną wizytę?

Jua , jakby coś miało być nie tak to myślę że gin by ci powiedziała ... więc na zapas się nie martw! zabronione ;-D a kiedy masz następną wizytę?

nastepna wizyte mam dopiero 11 sierpnia, ale chyba nie wytrzymam i pojde sama prywatnie na USG za jakis tydzien zeby sprawdzic czy jest zarodek.

Bardzo dlugo sie staralismy i ciaza jest zaskoczeniem, mialam juz ustalony termin laparo pod koniec tego miesiaca wiec poprostu cud ;-)

jua ma się rozumieć, że relacja będzie, ze szczegółami :-) nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, jesteśmy we wczesnej ciąży i to dlatego jeszcze nic nie widać. w poprzedniej jak byłam na usg w 6 tyg to jeszcze serduszka nie było, dlatego nie stresuj się
a cuda się zdarzają trzeba tylko wierzyć!:-D

co do nospy do jest dozwolona mi gin przepisal zamim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a on przepisal patrzac na to ze moge byc w ciazy powiedzial ze jest nie gorzna a mnie nie bedzie tak bolalo bo mialam straszne bole az zwijalam sie

jutro tez wybieram sie do gina na potwierdzenie ciazy i napewno zrobi usg i uslysze serduszko:)

Jua nie denerwuj sie napewno wszystko jest wporzadku dopki nie ma @ ani plamien mysl pozytywnie ja mysle tak caly czas i wierze ze jest ok bo tak to mozna zwariowac codziennie jak cos mnie zaboli mowie "fasolko 3maj sie prosze Cie":)

witam Jua nic się nie martw, u mnie też ciąża była zaskoczeniem po długim okresie starania. Po zrobieniu testu i B-hcg dalej nie wierzyłam, że się udało. Jestem po pierwszej wizycie na której gin stwierdziła ciąże, ale bardzo wczesną 4tydzień. Teraz czekam na kolejną być może 19 lipca i jak zobaczę bijące serduszko to już będę pewna na 100%, na razie dalej to do mnie nie dociera. :)

Witaj Jua!!! Niesamowite uczucie dowiedzieć się o fasolce. nie? Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Natura lubi takie niespodzianki :-D
Ja mam USG dopiero 23 lipca czli dzidzi będzie miała już 8,5tygodnia więc mam nadzieje że będzie już widać coś więcej niż tylko serduszko (podobno juz zawiązki nóżek i łapek są w tym okresie) no i najważniejsze czy bliżnięta czy jeden bąbelek się rozwija :-D

witam nowa kolezanke.Magnoliaa mamy w ten sam dzień pierwsza wizyte u Gina byle do 23 juz nie moge sie doczekac. ja byłam u Gina 3 dni po spoznionej @ jak wiedziałam ze jestem w ciazy i powiedział mi ze nie ma sensu teraz sie badac i robic usg ze to za wczesnie kazał mi przyjsc za 2 tyg i tak sie umowilam jak mu powiedziała o bolu brzucha i plecow bo w ten dzien akurat tak było powiedział by sie nie przejmowac przepisał mi na zapas luteine chodź w poprzedniej ciazy nie miałam zadnych problemow,a jak zapytałam o no-spe to był do niej nastawiony sceptycznie i mowil ze to w ostatecznosci wiec jak na razie nie brałam bo bol nie byl taki silny chcialabym nadmienic ze to jest bardzo dobry specjalista.Co lekarz to inna opinia. Pozdrawiam

reklama
DorisB-och to ty masz bardzo podobny termin jak ja? Na kiedy ci wyznaczyli, na 3 marca?:-) to jak bedziesz po swoim USG to koniecznie zrelacjonuj co widziałaś i zdjęcie daj jeśli możesz, bo ja pewnie bardzo podobnie będę miała:-)

Do góry