reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A i owszem - jak w domu :)
Jestem dzisiaj tu pierwszy dzień i już się dobrze czuję :) Bardzo wam dziękuję za ciepłe przyjęcie!!

Tulip - trzymam kciuki za Twoją kruszynkę :* Gdzieś wyczytałam, że jak zaczyna bić serduszko, to prawdopodobieństwo poronienia spada do 3%. Nie wiem, czy to prawda, ale pomaga mi w pozytywnym myśleniu :) Bo, tak jak mówisz, obawy są cały czas.. Ostatnie usg miałam w 8tyg i boję się następnego.. No ale nie ma plamień, bóle brzucha nawet jakby były rzadsze, rosnę w talii (w czym?? hahahaha) no i objawy wszystkie tak jak były, tak są.. I apetyt rośnie ;) Będzie git! Musi być, no nie? A w marcu utulimy już nasze Kruszynki mmmm..

Z tym wątkiem zamkniętym to macie rację - trzeba uważać na zdjęcia, za dużo dziwnych ludzi chodzi po świecie ;)

reklama
jesli chodzi o regulamin to mi tez pasuje w sumie jestem tutaj od poczatku a neistety nie dostalam zaproszenia do watku zamknietego wiec na ten temat sie nie wypowiadam nie czytalam kwietniowek i nie wiem co pisza ale tak w sumie nie powinno ich to interesowac bo to nasz regulamin i nikomu on nie przeszkadza wiec dlaczego im akurat

ja uważam, że lepiej dmuchac na zimne i byc przesadnie ostrożnym w pewnych sprawach. chociażby sytaucja harsharani i marty. no i mam koleżankę, której zdjęcia (takie co nie powinny ujrzeć światła dziennego) wylądowały na dyskach wielu kolegów. a u nas temat zamknięty niech pozostanie... zamknięty. nie ma co się denerwować opiniami innych. tu jest NASZ dom :)

A i owszem - jak w domu :)
Jestem dzisiaj tu pierwszy dzień i już się dobrze czuję :) Bardzo wam dziękuję za ciepłe przyjęcie!!

Tulip - trzymam kciuki za Twoją kruszynkę :* Gdzieś wyczytałam, że jak zaczyna bić serduszko, to prawdopodobieństwo poronienia spada do 3%. Nie wiem, czy to prawda, ale pomaga mi w pozytywnym myśleniu :) Bo, tak jak mówisz, obawy są cały czas.. Ostatnie usg miałam w 8tyg i boję się następnego.. No ale nie ma plamień, bóle brzucha nawet jakby były rzadsze, rosnę w talii (w czym?? hahahaha) no i objawy wszystkie tak jak były, tak są.. I apetyt rośnie ;) Będzie git! Musi być, no nie? A w marcu utulimy już nasze Kruszynki mmmm..

Ja jak to przeczytałam tak się już odstresowałam i stwierdziłam, że musi być dobrze! nawet jak to jest nie prawda to malina chwała ci za tego posta, bo wniosłaś spokój w moje życie ;)

Ostatnia edycja:
Właśnie skończyłam czytać wątek Poród na wesoło i uśmiałam się strasznie. Widzę, że jakaś burza z tymi kwietniówkami to idę i tam poczytać. Przyznam się, że i ja trochę się zdziwiłam jak zobaczyłam ten regulamin, ale uważam, że jest dobrze napisany i jest bardziej w stylu "żeby nam się tu lepiej żyło" a nie żeby coś komuś zabraniać czy ograniczać swobodę.

U mnie zaczyna grzmieć i psina moja strasznie przytulaska się zrobiła :D

Cze kochane:)
Beta ujemna więc d..a
Gin mnie pocieszył że jeżeli moje endo jest takie duże to trzeba łyżeczkować:(

A wiecie może jak to jest z prolaktyną?? Mój gin twierdzi że jak jest nadmiar to się plami przed@ a ja myślałam że jest na odwrót

Ujemna? Na 100000%?
Przykro mi bardzo, ale nie poddawaj sie!
Szczerze mowiac to moze da sie jeszcze cos zrobic? czy raczej nie?

P.S.
Moze to chodzi o imie w tych problemach internetowych...bo w sumie to ja tez Marta ;)

reklama
Hej Poziomki bardzo mi przykro z powodu bety.
Poziom prolaktyny mozesz sobie zmierzyc w dowolnym dniu cyklu, mozesz sobie zrobic caly pakiet badan w 3dc.
Plamienia zazwyczaj wystepuja ze wzgledu na niski progesteron w 2 fazie cyklu. Chociaz ja plamilam mimo wysokiego progesteronu i nikt nie wiedzial czemu ;(

Kup sobie w aptece ten lek castagnus on lekko obniza prolaktyne, ale dobrze byloby sobie zrobic badania krwi bo przy wysokim stezeniu nie pomoze wtedy trzeba brac bromek np. a on juz jest na recepte.

Bedzie dobrze trzymam kciuki

Do góry