reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
fiffronka znam ten ból, moja siostra to taki chudzinek, kupić jej spodnie czy cokolwiek, to wyczyn. najmniejszy rozmiar w sklepie dla chudzin potrafi wisieć:(
poziomy czekam na dobre wieści!

ja ugotowałam sobie pierogów ruskich, bo widzę, że jak często jem to lepiej się czuję, a jak przerwy są duże, to mdłości wracają i zawroty głowy.

Dziewczyny, ja pytaniem, czy coś Wam może nie pasuje w regulaminie Marcówek:confused2:, bo mamy z Kwietnia w znaczny sposób go kwestionują i wyśmiewają. Jeśli chodzi o grupę zamkniętą to jest ona po to aby zaufane osoby mogły się dzielić między sobą swoimi troskami a nie żeby wszyscy czytali, że akurat np. ktoś nam grozi, mąż którejś ma problemy w sypialni czy gołe zdjęcia brzuszków czy dzieci. Mało czyta się i słyszy o przestępstwach i kradzieży danych osobowych w internecie, pedofilach i innych tego typu.
A i jeszcze jedno na Grupie zamkniętej nie obgadujemy nikogo.

Hejka

Powracam do was po weekendzie. W sobote na USG zobaczylam malutkie serduszko :) Poki co wszystko dobrze. Tytlko tatus sie przerazil i stwierdzil ze to przerazajace uczucie kiedy cos "Ci" tak w brzuchu rosnie. Heh ci mezczyzni..

Malinaa- witaj, jestes w podobnej sytuacji jak ja. Rok temu poronilam- wiec wiem jak to jest - czujesz ciaglam obawe , ze i to utracisz. Czasem ciezko mi byc dobrej mysli- Kazdy niepokojacy bol- i juz panika. Z tego co widze jestes juz w 11 tygodniu- jeszcze kilka dni i pierwszy- najgorszy trymestr masz za soba! Zazdroszcze ci tego bo jestem az miesiac za toba! Trzymaj sie- musi byc dobrze!

Ola- Ja tez tak mam z tym spaniem ze non stop mi niewygodnie!

Yenn- zgadzam sie z toba w kwestii alkoholizmu. Gdzies we wczesniejszym poscie byl list alkoholika, w ktorym bylo napisane ze to choroba jak kazda inna. niezgodze sie z tym, cukrzycy , chorzy na raka- czesto niewybieraja sobie choroby- poprostu dziedzicza ja w genach.

Bole brzucha- kiedys pisalam wam, ze niepokoja mnie klujace bole- Lekarz z USG powiedzial mi ze to prawdopodobnie kolka jelitowa

ciazowe ciuszki -ja poki nie widze wielkiej roznicyw swoim "rozmiarze" . Bylam w niedziele na zakupach i spodobalo mi sie kilka ciuszkow- niestety po chwili namyslu o przyszym rozrastaniu sie- zrezygnowalam z zakupu :/

suwaczek- wreszcie poswiecilam chwile na suwaczek- zobaczmy czy zadziala

Dziewczyny, ja pytaniem, czy coś Wam może nie pasuje w regulaminie Marcówek:confused2:, bo mamy z Kwietnia w znaczny sposób go kwestionują i wyśmiewają. Jeśli chodzi o grupę zamkniętą to jest ona po to aby zaufane osoby mogły się dzielić między sobą swoimi troskami a nie żeby wszyscy czytali, że akurat np. ktoś nam grozi, mąż którejś ma problemy w sypialni czy gołe zdjęcia brzuszków czy dzieci. Mało czyta się i słyszy o przestępstwach i kradzieży danych osobowych w internecie, pedofilach i innych tego typu.
A i jeszcze jedno na Grupie zamkniętej nie obgadujemy nikogo.

wyprzedziłaś mnie:) miałam pytać o to samo hehehe

W końcu udało mi się z tą fotka na poście z brzuszkami.
Marta 1981- co do grupy zamkniętej to nie mam żadnego głosu bo nie należę do niej i pewnie juz dawno ją zamknęłyście wiec sie raczej do niej nie dostanę. Puki co wrzucam takie fotki za które się nie wstydzę:)bo mimo wszystko chce czuć się z Wami jak w domku i chce żebyście miały okazje mnie poznać:) choc nie ukrywam że martwi mnie fakt ze każdy może tu zajrzeć:(
buziole:)

milutek pracuj pracuj, a wypracujesz swój udział kochana:) na prawdę jesteśmy otwarte na nowe dziewczyny, tylko musimy się bardziej poznać, dlatego wszystko słońce przed tobą!

Bardzo dobrze Was rozumiem:) Ja z racji tego ze będę już do końca siedzieć na L4 będę Was nawiedzać az będziecie miały mnie dość:):)hihihiihi no chyba że mi internet wyłaczą albo sie komputer z przegrzania spali:)

Fifronka- ja sama niestety zdarzyłam już zauważyć jak ludzie szybko się tu pojawiają i równie szybko stad znikają.

Ostatnia edycja:
Marta - ja nie wiem, co te kwietniówki wypisują, ale sama nie wstawiłabym swoich zdjęć na forum otwartym. Nasz regulamin jest bardzo dobry.
Milutek jestes z nami coraz dłużej, więc pewnie niedługo zostaniesz dopisana. Tylko tak się składa, że zamkniętym tematem opiekuje się Pinka, a ona teraz ma ciężkie chwile, więc potrzeba jeszcze odrobinę cierpliwości. A że sporo osób tu się przewinęło, które po jednym poście znikają, to dlatego nie przyjmujemy wszystkich od razu. Potrzeba odrobinę zaufania :)

reklama
Na ok. 45 Marcówek jest sporo takich co napiszą 1-2 posty i proszą o dostęp a potem wcale się nie udzielają:no::sorry:. Więc wybaczcie:confused2:.
Mi osobiście grożono w internecie + pogróżki przez telefon i sprawą zajmuje się Policja, Prokurator i Sąd a gościu będzie bulił niesamowite odszkodowanie za straty moralne, uszczerbek na zdrowiu i teraz żałuje że w ogóle cokolwiek napisał na mnie.:-p:tak:

Do góry