reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
fiffronka znam ten ból, moja siostra to taki chudzinek, kupić jej spodnie czy cokolwiek, to wyczyn. najmniejszy rozmiar w sklepie dla chudzin potrafi wisieć:(
poziomy czekam na dobre wieści!

ja ugotowałam sobie pierogów ruskich, bo widzę, że jak często jem to lepiej się czuję, a jak przerwy są duże, to mdłości wracają i zawroty głowy.

Dziewczyny, ja pytaniem, czy coś Wam może nie pasuje w regulaminie Marcówek:confused2:, bo mamy z Kwietnia w znaczny sposób go kwestionują i wyśmiewają. Jeśli chodzi o grupę zamkniętą to jest ona po to aby zaufane osoby mogły się dzielić między sobą swoimi troskami a nie żeby wszyscy czytali, że akurat np. ktoś nam grozi, mąż którejś ma problemy w sypialni czy gołe zdjęcia brzuszków czy dzieci. Mało czyta się i słyszy o przestępstwach i kradzieży danych osobowych w internecie, pedofilach i innych tego typu.
A i jeszcze jedno na Grupie zamkniętej nie obgadujemy nikogo.

Hejka

Powracam do was po weekendzie. W sobote na USG zobaczylam malutkie serduszko :) Poki co wszystko dobrze. Tytlko tatus sie przerazil i stwierdzil ze to przerazajace uczucie kiedy cos "Ci" tak w brzuchu rosnie. Heh ci mezczyzni..

Malinaa- witaj, jestes w podobnej sytuacji jak ja. Rok temu poronilam- wiec wiem jak to jest - czujesz ciaglam obawe , ze i to utracisz. Czasem ciezko mi byc dobrej mysli- Kazdy niepokojacy bol- i juz panika. Z tego co widze jestes juz w 11 tygodniu- jeszcze kilka dni i pierwszy- najgorszy trymestr masz za soba! Zazdroszcze ci tego bo jestem az miesiac za toba! Trzymaj sie- musi byc dobrze!

Ola- Ja tez tak mam z tym spaniem ze non stop mi niewygodnie!

Yenn- zgadzam sie z toba w kwestii alkoholizmu. Gdzies we wczesniejszym poscie byl list alkoholika, w ktorym bylo napisane ze to choroba jak kazda inna. niezgodze sie z tym, cukrzycy , chorzy na raka- czesto niewybieraja sobie choroby- poprostu dziedzicza ja w genach.

Bole brzucha- kiedys pisalam wam, ze niepokoja mnie klujace bole- Lekarz z USG powiedzial mi ze to prawdopodobnie kolka jelitowa

ciazowe ciuszki -ja poki nie widze wielkiej roznicyw swoim "rozmiarze" . Bylam w niedziele na zakupach i spodobalo mi sie kilka ciuszkow- niestety po chwili namyslu o przyszym rozrastaniu sie- zrezygnowalam z zakupu :/

suwaczek- wreszcie poswiecilam chwile na suwaczek- zobaczmy czy zadziala

Dziewczyny, ja pytaniem, czy coś Wam może nie pasuje w regulaminie Marcówek:confused2:, bo mamy z Kwietnia w znaczny sposób go kwestionują i wyśmiewają. Jeśli chodzi o grupę zamkniętą to jest ona po to aby zaufane osoby mogły się dzielić między sobą swoimi troskami a nie żeby wszyscy czytali, że akurat np. ktoś nam grozi, mąż którejś ma problemy w sypialni czy gołe zdjęcia brzuszków czy dzieci. Mało czyta się i słyszy o przestępstwach i kradzieży danych osobowych w internecie, pedofilach i innych tego typu.
A i jeszcze jedno na Grupie zamkniętej nie obgadujemy nikogo.

wyprzedziłaś mnie:) miałam pytać o to samo hehehe

W końcu udało mi się z tą fotka na poście z brzuszkami.
Marta 1981- co do grupy zamkniętej to nie mam żadnego głosu bo nie należę do niej i pewnie juz dawno ją zamknęłyście wiec sie raczej do niej nie dostanę. Puki co wrzucam takie fotki za które się nie wstydzę:)bo mimo wszystko chce czuć się z Wami jak w domku i chce żebyście miały okazje mnie poznać:) choc nie ukrywam że martwi mnie fakt ze każdy może tu zajrzeć:(
buziole:)

milutek pracuj pracuj, a wypracujesz swój udział kochana:) na prawdę jesteśmy otwarte na nowe dziewczyny, tylko musimy się bardziej poznać, dlatego wszystko słońce przed tobą!

Bardzo dobrze Was rozumiem:) Ja z racji tego ze będę już do końca siedzieć na L4 będę Was nawiedzać az będziecie miały mnie dość:):)hihihiihi no chyba że mi internet wyłaczą albo sie komputer z przegrzania spali:)

Fifronka- ja sama niestety zdarzyłam już zauważyć jak ludzie szybko się tu pojawiają i równie szybko stad znikają.

Ostatnia edycja:
Marta - ja nie wiem, co te kwietniówki wypisują, ale sama nie wstawiłabym swoich zdjęć na forum otwartym. Nasz regulamin jest bardzo dobry.
Milutek jestes z nami coraz dłużej, więc pewnie niedługo zostaniesz dopisana. Tylko tak się składa, że zamkniętym tematem opiekuje się Pinka, a ona teraz ma ciężkie chwile, więc potrzeba jeszcze odrobinę cierpliwości. A że sporo osób tu się przewinęło, które po jednym poście znikają, to dlatego nie przyjmujemy wszystkich od razu. Potrzeba odrobinę zaufania :)

reklama
Na ok. 45 Marcówek jest sporo takich co napiszą 1-2 posty i proszą o dostęp a potem wcale się nie udzielają:no::sorry:. Więc wybaczcie:confused2:.
Mi osobiście grożono w internecie + pogróżki przez telefon i sprawą zajmuje się Policja, Prokurator i Sąd a gościu będzie bulił niesamowite odszkodowanie za straty moralne, uszczerbek na zdrowiu i teraz żałuje że w ogóle cokolwiek napisał na mnie.:-p:tak:

Do góry