Hej dziewczynki :-)
Szafirek o te proszki i ziółka to pytałam nie dla siebie
to dobrze :-) w takim razie oprocz wiesiolka moge polecic syrop guajazyl,on rozrzedza wydzieliny,w tym rowniez sluz
polecany jest rowniez dla mezczyzn majacych za wysoka aglutynacje nasienia
A mnie przyszła szwagierka zrobiła "test ciązowy" - podała na obiad rybę. Wylałam na nią 1/2 cytryny, żeby zabić jej smak i zapach a i tak odwiedziłam toaletę po powrocie do domu. O mały włos by się wydało...
hahaha :-) widze,ze test pieknie zdalas
przynajmniej w oczach szwagierki,hehe
Szafirek83 biore duphaston ale to uczulenie dostałam pare dni przed zaleceniem brania go,dzis juz jest lepiej,mam odstawione leki nasercowe i pomidory ktore podejrzewam o przyczyne,jak zaczne je spowrotem jesc to sie okarze co to było.
w takim razie najprawdopodobniej pomidory,tymbardziej,ze juz jest lepiej
Poród na wesoło-mało się w portki nie zlałam. To jest coś dla pierworódek
ciesze sie,ze moglam rozweselic :-) tez sie niezle przy tym umialam
O lodowce to nic nie wspominajcie,ja dzis zjadłam wsumie trzy obiady,najpierw 3 nalesniki z twarogiem i borowkami,potem wpadli znajomi i zamowilismy pizze,sama zjadłam ponad pół duzej i po paru godzinach na wczesna kolacje dokonczyłam drugie pół,az sama jestem w szoku.
Ola,dzieki za takie posty,przynajmniej mam mniejsze wyrzuty sumienia,ze ja tak sie obrzeram
Ja juz po trzecim obiedzie postanowiłam ze nic dzis juz nie zjem,wyczytałam w ksiazcze ''w oczekiwaniu na dziecko'' ze mozna podjadac migdały,rodzynki i suszone morele wiec kupiłam je hurtowo i bede ''skubac'',a i przed snem szklanka mleka,wyjatkowo mi ostatnio smakuje(chyba z kartonika moge pic surowe?)
ja wczesniej jadlam migdaly,orzechy,a teraz mnie jakos odrzuca.a mleko mozesz pic z kartonika,jesli jest UHT.
ja ostatnio mam ochotę na śmieciowe żarciem i na jaja haha na twardo z majonezem
co ty nie powiesz?
ja wlasnie opchnelam puree ziemniaczane z serii goracych zupek
jakby mnie maz zobaczyl,to chyba by mi leb urwal,czym karmie nasza kruszynke
ale zeby nie bylo za malo,to zajadlam to ogromna porcja leczo
teraz to dopiero mam brzuch,hehe
wg mnie bardzo ladna i elegancka
Choc ogólnie to spodziewałam sie wiekszego wyboru w necie dla kobiet w ciązy, a jednak wszysko jest na jedno kopyto w sumie
moze warto pochodzic po zwyklych sklepach,teraz mnnostwo jest koszul i sukienek odcinanych pod biustem,do tego legginsy i do zimy mozna smigac.wtedy to juz chyba nie obedzie siew bez ciazowek...
A myślisz że kto męża, teścia i dzieci do domu wiózł
- po obu stronach błyskało i bałam się więcej niż 60-70km/h jechać
.
wcale ci sie nie dziwie,tez bym panikowala
hejka, zaglądam tu codziennie, ale zanim wszystko przeczytam, to już nie mam czasu na pisanie
:-(
hehe,to dokladnie jak ja. teraz mam tydzien wolnego,to choc przez tydzien bede w miare na biezaco :-)
Corilla ja całe moje dotychczasowe życie mieszkałam z alkoholikiem (mój ojciec nim jest). Gdybym miała jakikolwiek wybór, wolałabym go nie znać, mimo iż bywały też wesołe i szczęśliwe chwile. Jednak było ich znacznie mniej.
wspolczuje :-( napewno mialas smutne dziecinstwo:-(
Witajcie
Postanowiłam się przyłączyć
Trochę się boję czy nie za wcześnie, bo w ubiegłym roku nam się nie udało, teraz też biorę duphaston, ale na razie jest ok
Dzisiaj rozpoczyna się 11 tydzień, a termin mam na
2 marca Cieszę się jak dzwonek hihihihi
Jutro wizyta u gina i liczę na ustalenie terminu usg z mężem, bo ja już widziałam bijące serduszko naszej kruszynki, ale on jeszcze nie wie jak piękne to uczucie
)
mnie tez sie nie udalo 5msc temu,ale musimy wierzyc,ze teraz bedzie ok.Ty juz za moment konczysz 1trym.wiec sie nie stresuj,teraz ryzyko jest naprawde minimalne.
Dziewczyny, ja pytaniem, czy coś Wam może nie pasuje w regulaminie Marcówek
, bo mamy z Kwietnia w znaczny sposób go kwestionują i wyśmiewają.
z czego one sie smieja?? co im konkretnie nie pasuje?wszystkie poprzenie miesiace mialy watki zamkniete,na niektorych nawet obowiazywal nakaz wrzucenia swoich fotek i swoich pociech,celem unikniecia podszywania sie pod kogos. ja nie wyobrazam sobie wrzucania fotek na ogolny,bo siedze na tym forum juz jakis czas i teraz udzielam sie jedynie na marcowkach i jeszcze jednym watku zamnietym,bo co chwila pojawiaja sie trolle,ktore wciskaja wymyslone bajki.byly tez laski,ktore kradly zdjecia usg,twierdzac,ze to ich dzieci.sorry,ale ja nie wrzuce zadnej foty na ogolny...moze jeszcze mnie nie znacie i nie zaufalyscie mi,ale mam nadzieje,ze niedlugo sie to zmieni i przyjmniecie mnie do zamknietego grona,ale do tego czasu nie bede zamieszczac fotek.musicie mi wybaczyc
Hejka
Powracam do was po weekendzie. W sobote na USG zobaczylam malutkie serduszko
Poki co wszystko dobrze. Tytlko tatus sie przerazil i stwierdzil ze to przerazajace uczucie kiedy cos "Ci" tak w brzuchu rosnie. Heh ci mezczyzni..
hehe,moj m wprost przeciwnie,powiedzial,ze zazdrosci mi bardzo,ze to w brzuszku mamy dzieja sie takie cuda i ze wiez z matka nigdy nie bedzie taka sama jak z ojcem.chcociaz wiem,ze bedzie fantastycznym tata,ktory da sobie wejsc na glowe
Na ok. 45 Marcówek jest sporo takich co napiszą 1-2 posty i proszą o dostęp a potem wcale się nie udzielają
. Więc wybaczcie
.
Mi osobiście grożono w internecie + pogróżki przez telefon i sprawą zajmuje się Policja, Prokurator i Sąd a gościu będzie bulił niesamowite odszkodowanie za straty moralne, uszczerbek na zdrowiu i teraz żałuje że w ogóle cokolwiek napisał na mnie.
to ty ostra babka jestes
:-) tak trzymaj!!
a ja zrobilam leczo i sie obijam,a tu sterta prasowania czeka...no lae prasowanie nie zajac...
pozdrowionka