reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malina- oj kochana mnie też nie raz wygieło:tak::tak: myślałam ze to jakiś skręt kiszek albo co teraz juz mniej ale jem duzo nabiału i ciemne pieczywo może dlatego....

Fifronka -fajnie ze randeczka udana szkoda tylko ze musieliscie leciec do Elki...

reklama
siema Dziewczyny :-D
tak sobie do Was zaglądam zaglądam aż w końcu nie wytrzymałam i piszę :-D
cieszę sie bardzo kiedy patrze na zdjęcia Waszych pociech, jak sobie ślicznie rosną :-D
za mną ciężki okres... ale przede mną chyba jeszcze cięższy...
Dzięki temu że Was podczytuje wiele się uczę na przyszłość... która mam nadzieje już niebawem się zmieni , chociaz sama nie wiem.
taaak sobie tylko napisalam żebyście wiedziały że tu zaglądam i podziwiam :-D

cieszę sie bardzo kiedy patrze na zdjęcia Waszych pociech, jak sobie ślicznie rosną :-D
Dzięki temu że Was podczytuje wiele się uczę na przyszłość... która mam nadzieje już niebawem się zmieni , chociaz sama nie wiem.

ty nie tylko zaglądaj ale pisz;-) jak widzisz z nami weselej i łatwiej;-)) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Owocnego dunga dunga ;)

A ja chyba zmykam spać, dobrych nocek wszystkim marcjaniątkom życzę to i mamy bedą wyspane ;)

Mam nadzieję, że ten najcięższy juz za tobą. Pamietaj że po burzy zawsze wychodzi słańce. I pisz co u ciebie - czasem to pomaga

Rozczochrana witaj i pisz czesciej:)powodzenia;)&&&&&&&&&
Malinka oj skads to znam,głownie z rana tak mnie skreca,po wypiciu szklanki wody gotowanej ktora popijam tabsy jest najgorzej.
Fifrus Elcia uznała ze nie mozecie wymagac zbyt duzo na pierwszej randce;) fajnie ze film sie podobał.

Małgoska chyba bedzie miec ciezka noc bo ciagle sie kreci i ''szczeka'':( tak sie zastanawiam ze ona chyba ma tasiemca,na kolacje zjadła 110ml MM i 50ml mojego:0
lece do wanny i spac moze mała pozwoli mi choc godzinke pospac
spokojnej nocki wszystkim zycze

Olka to co powiesz jak Jasiek "zjadł" jednego cycka a potem z 200ml jeszcze mojego odciągnietego hahahaha co najmniej do jutra do południa powinien na tym pojechać, ale też się ciągle wierci i pewnie pobudka będzie już po północy..

Hej hejo widze że oprócz Milusi nikt tu za mną nie zatęsknił nie będe wchodziła jak nikt nie teskni:(

A ja dzisiaj dzień robocopa zaprawiłam 50 słoików porzeczek i jestem ciekawa ile z nich sie popsuje:(

a moja młoda coś nie teges ostatnio czym grubszą zje kolacje tym śpi krócej cóż to za anomalia?
i w dodatku już nie jest zadowolona wieczorem z posiadania mamy ma być tata i koniec bo jest wrzask!! nie moge jej porzadnie wykąpać bo jak tylko kłade ją na przewijaku jest ryk bo to tatuś kąpie co wieczór a teraz ma popołudniowki i jak to wczoraj stwierdził masz problem dzisiaj pomógł telefon do taty jak usłyszała jego głos to sie uspokoiła normalnie terrorystka:)

reklama
spring u mnie to samo z kolkami:crazy::wściekła/y:

Jamie znowu przez 2 godz wieczorem nie mógł zasnąć,wiercił się płakał żadna pozycja go nie zadowalała.Ja już po prostu opadam z sil i chyba wchodzę w depresje,bo nie wiem jak mu pomóc:-( Żadne krople mu nie pomagają,mleko zmienialiśmy z 5 razy i NIC.Na dodatek w nocy tez nie może spać,tylko się wierci,próbuje purkac ale nie chce mu iść,jakby jakiś korek w dupce miał.

Dobranoc mamuśki

Do góry