magdzior1985
Fanka BB :)
U nas karmienie na śpiocha o 23.30 i następna pobudka o 5.30. Też się Pawełkowi skróciło spanie. Zaraz idziemy na zakupki, potem jakiś obiadek ugotować trzeba będzie, a potem na spacer i przy okazji po ciasto. Dziś mamy podwójne święto w domu, Emek i synuś imieniny mają A jutro przyjeżdża do mnie brat przyrodni, z którym się widziałam 20 lat temu, jako szcześciolatka Ojciec zerwał z nim kontakty, a my niedawno się odnaleźliśmy, postanowiliśmy się poznać i wypracować jakieś relacje:-)
Papcia – współczuję:-( może Laurce drugi ząbek wychodzi i stąd takie zachowanie
Pinka – tak tak tak jeśli chodzi o marchewkę. Stwierdziłam, że nie będę się męczyć z dopieraniem, po prostu będą bodziaki do chodzenia po domu, a na wyjścia inne. Niedługo nasze dzieci ładniej będą jeść i marchewka będzie lądować najwyżej na śliniaku, a nie na całym ubranku.
Koncia – powodzenia &&&
Papcia – współczuję:-( może Laurce drugi ząbek wychodzi i stąd takie zachowanie
Pinka – tak tak tak jeśli chodzi o marchewkę. Stwierdziłam, że nie będę się męczyć z dopieraniem, po prostu będą bodziaki do chodzenia po domu, a na wyjścia inne. Niedługo nasze dzieci ładniej będą jeść i marchewka będzie lądować najwyżej na śliniaku, a nie na całym ubranku.
Koncia – powodzenia &&&