reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

U nas karmienie na śpiocha o 23.30 i następna pobudka o 5.30. Też się Pawełkowi skróciło spanie. Zaraz idziemy na zakupki, potem jakiś obiadek ugotować trzeba będzie, a potem na spacer i przy okazji po ciasto. Dziś mamy podwójne święto w domu, Emek i synuś imieniny mają:tak: A jutro przyjeżdża do mnie brat przyrodni, z którym się widziałam 20 lat temu, jako szcześciolatka:tak: Ojciec zerwał z nim kontakty, a my niedawno się odnaleźliśmy, postanowiliśmy się poznać i wypracować jakieś relacje:-)
Papcia – współczuję:-( może Laurce drugi ząbek wychodzi i stąd takie zachowanie
Pinka – tak tak tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeśli chodzi o marchewkę. Stwierdziłam, że nie będę się męczyć z dopieraniem, po prostu będą bodziaki do chodzenia po domu, a na wyjścia inne. Niedługo nasze dzieci ładniej będą jeść i marchewka będzie lądować najwyżej na śliniaku, a nie na całym ubranku.

Koncia – powodzenia &&&

reklama
witam
konica &&&&&
pinka nie strasz tymi plamami z marchewki ja czasem z plama z kupy walcze pare dni :szok:
madzikm udanych zakupow
bosa mnie intryguje czemu z ubezpieczalni zawsze przychodza po np.2 miesiacach jak juz malo widac ??:angry: przerabialam to w zeszlym roku po powodzi zglaszalismy to tyle razy a dostalismy 500zl :-) a strat na 3 razy tyle ale coz z nimi walczyc to predzej padne niz cos wywalcze
papcia mam nadzieje ze dzis Lenka w lepszym humorku

Ostatnia edycja:
A u nas ruszyło z jedzeniem, młody chyba się przegłodził. oby mu już zostało. Zjadł pół słoiczka marchewki z ziemniakiem i od razu dopił 150ml mleczka
biggrin.gif
i tych krzyków nie było

Bosa napisz pismo że ubezpieczyciel przyszedł po długim czasie i nie mogłaś pozwolić sobie na nie powieszenie szafek a jak przyszedł to nie uprzedził i nie widział wszystkich szkód bo sama nie byłaś w stanie ich ściągnąć. Może zdjęcia można zrobić i podesłać?

Skarletka Piotruś ma super teksty. Uśmiać się można do łez:)

Fifi dobrą decyzję podjełaś. Ja kupiłam auto bez klimy i teraz jak mam porównanie z autem z klimą to nawet mi się w moje wsiadać nie chce. W upalne dni wychodzę z niego mokra! Więc pewnie za jakieś dwa lata też pójdzie na sprzedaż mimo że jest mało awaryjne.

Patik ciesz się że totylko Hania tak się wierci hehe a jakby to maż tak szalał w łózku i jakbys miała jego tyłek na głowie haha, mój to tak sie wierci że czasami ja na skrawku łóżka śpię albo budzę się podduszona jego ręką albo z jego nogą na sobie. A malutki i chudziutki to on nie jest! Ponad 190cm i 110kg.

Madzik udanych zakupów życzę i pochwal się koniecznie potem co kupiłaś;)

Papcia na pewno coś jej było bo dziecko bez powodu raczej nie płacze. Może brzuch ją bolał po jakimś jedzonku? Przyznaj się czym ja teraz nakarmiłaś;) a co do odchudzania to trzymam kciuki. Moje stoi w miejscu a suplementów nie mogę:( i jeszcze po urlopie dowaliłam trochę.

Koncia współczuję. Ja z wielkim bólem wstaję raz w nocy a co dopiero wstawać kilka i jeszcze robić mleko jak się spać chce...

Spring jak byłam mała to jeżdziłam z mamą do ojca do Tarnowskich Gór:) pracował tam wtedy na bazie lotniczej. Mama zawsze wspomina że to były super wakacje;)

Ostatnia edycja:
Scarletka - u nas tez na obiadek marcheweczka z ziemniaczkiem, tyle, że cały słoiczek i zaraz będzie popity soczkiem jabłkowym, żeby nie było problemów z kupą;-)

dziewczyny ja was nie straszę ha ha prałam teraz w 90 stopniach i wlałam pół vanishai nadal nie zeszło:szok::szok: ciekawe jak będzie po świeżej marchewce??
FIFRONKA- cały dzien wczoraj wisiały na slońcu a plamy nadal są:wściekła/y:

patik -zapraszam zapraszam;DD HE HE

pinka - susz tak żeby plamy były wystawione bezpośrednio na słońce, u mnie wszystko schodziło:tak: chyba, że w Anglii inaczej świeci:rofl2:

pytacie co kupiłam? 6 paczek krówek z Krakowskiego Kredensu za ktore dałam 120 zł:szok: jutro zakończenie przedszkola i Zosia da paniom takie podarunki, nie wiem czy to był dobry pomysł jak patrzę na paragon:baffled:
W C&A sporo promocji więc Zosia wzbogaciła się o spodnie dresowe, 2 pary za 37zł.
Duże zakupy w Rossmanie i brakło mi kasy:sorry2:

Zamawiam foty do wywołania przez internet, odebrałam dziś w salonie i 15 ftek fatalnej jakości do wywalenia, na komputerze były ok. Co mam teraz zrobić? reklamować jakoś? czy to wina aparatu (były robione canonen d60)
pinka - doradzisz coś?

Pinka Ty wredoto ja sie z Ciebie nie śmiałam jak Eric całe dnia płakał:)

a sposób na plamy z marchewki mam haha i Ci nie powiem:p

młodej wczoraj kompletnie niczym nie karmiłam myśle że to było po tym zasranym szczepieniu rano wypiła ten kleik normalnie co został bo po tych cyrkach bo nie zostało mi mleka na rano i dostała to co nie wypiła puki co jest spokojna zjadła nawet troszke marchweki z naszego ogródka a teraz śpi a u nas tak goraco że asfalt sie topi masakra

a dieta pełną para śniadanko płatki z mlekiem na obiad pomidorowa z pomidorów oczywiście wywar tylko na warzywach na kolacje ok18zjem jogurt jutro śniadanie i kolacja to samo na obiad sojówki w miedzy czase łykam line która ma redukować wchłanianie weglowodanów a przed obiadkiem goodbye apetate zobaczymy jak długo wytrzymam

aha i potrzebuje porady z prawa pracy która pomoże?

witajcie koleżanki po dłuższej przerwie

byliśmy z Natką w Bieszczadach kilka dni - było super. Troszke tylko marudziła w drodze i pierwszej nocy w swoim nowym łóżeczku turystycznym. Jechała za to bieszczadzką kolejką i była w muzeum nafty ;p no a poza tym te widoki...ech... całe dni na polku (mimo przelotnych deszczy) - SUPER!!

teraz leży na macie w otoczeniu zabawek, słuchamy radia i Nata śpiewa (albo raczej wywrzaskuje) im piosenki :happy:

przed wyjazdem pisałam Wam, że oddałam córę na kilka godzin do teściowej i nie uwierzycie - nauczyła się tam pluć i urosła jej głowa!! :szok: chyba jej teściowa sznycla podała!!:blink:

reklama
Do góry