reklama
futrzakowa
yea! to ja!
A ja myślałam o takim koniku morksim i sie zastanawiam czy w ogóle Hania sie tym zajmie i czy bedzie się cieszyć tym.
KONIK MORSKI FISHER PRICE Gra i Swieci PRZYTULANKA (1672856700) - Aukcje internetowe Allegro
Z tym wyjazdem to bardzo trudna decyzja bo to 400km od rodziców i boję się zostawić mieszkanie bratu. Wiecie jaki on jest. Podczas naszego wyjazdu zrobił taki bałagan że mi sie płakać chciało. Wszędzie kufle po piwie, nakruszone, pełno brudnego śmierdzacego prania. Do tego nie karmił rybek i 80% zdechło bez powietrza i jedzenia. Powyłam się jak zobaczyłam bo tak dbałam o to akwarium
Ola fajna, fajna ale jaka absorbujaca!
Futro nawet mój mąż narzekał że Futrzaka nie poznał hehe bo jako jedyna w pamięci mu zapadłaś!
:-)
spring
Szczęścia dwa :)
Pinka mój wczorajszy wypasiony obiad to: rosół z makaronem, gotowany kurczak, młode ziemniaczki z masełkiem i buraczki 
Ewi z zabawek Ani najbardziej odpowiada lew, jest nim po prostu zachwycona:-)
Playgro Catalogue - Activity Toys | Playgro

Ewi z zabawek Ani najbardziej odpowiada lew, jest nim po prostu zachwycona:-)
Playgro Catalogue - Activity Toys | Playgro
Ewi82
Fanka BB :)
Myślałam o tym koniku jako o przytulance do snu ale moze jestjeszcze za mała. Grzechotki średnioja interesują. No chyba ze nimi macham nad nią ale z łapaniem jakoś kiepsko. I mamy takiego jabłkowego Andiego jak Futro bananową Annę haha
Patik najgorsze że wydawało nam się że jakoś juz sobie poukładalismy życie a tu teraz taki dylemat haha
Patik najgorsze że wydawało nam się że jakoś juz sobie poukładalismy życie a tu teraz taki dylemat haha
magdzior1985
Pinka - super, że Eryczek wrócił do normalności:-) Masz teraz chwilę oddechu;-)
Ewi – gratuluję udanego urlopu:-) To chyba szykuje się Wam mała rewolucja w życiu, ale jak jest okazja to może warto skorzystać
Pochwalę się Wam, że udało mi się wcisnąć w spodnie sprzed ciąży
Teraz pora na ćwiczenia, żeby pozbyć się flaczka na brzuszku;-)
Ewi – gratuluję udanego urlopu:-) To chyba szykuje się Wam mała rewolucja w życiu, ale jak jest okazja to może warto skorzystać

Pochwalę się Wam, że udało mi się wcisnąć w spodnie sprzed ciąży

K
koncia
Gość
witam poniedziałkowo :-)
na szczęście M ma jeszcze tydzień urlopu i nie czuję, że to poniedziałek
Młody dziś nam daje popalić, bo kolejny ząbek nam idzie, na szczęście żel na dziąsełka pomaga mu usypiać. W nocy zaczął wojować o 4 i żelik nas poratował, dziś też kilka razy użyliśmy, żeby biedaczkowi ulżyć.
Zaraz się potworek obudzi i będziemy testować smak pierwszej marchewki. Pewnie znowu będzie patrzył z wyrzutem, że mu jakąś łyżeczką macham,zamiast dać butle.
Śpiąca już jestem, a tu jeszcze tyle czasu do kąpanka...
na szczęście M ma jeszcze tydzień urlopu i nie czuję, że to poniedziałek

Młody dziś nam daje popalić, bo kolejny ząbek nam idzie, na szczęście żel na dziąsełka pomaga mu usypiać. W nocy zaczął wojować o 4 i żelik nas poratował, dziś też kilka razy użyliśmy, żeby biedaczkowi ulżyć.
Zaraz się potworek obudzi i będziemy testować smak pierwszej marchewki. Pewnie znowu będzie patrzył z wyrzutem, że mu jakąś łyżeczką macham,zamiast dać butle.
Śpiąca już jestem, a tu jeszcze tyle czasu do kąpanka...
izabela 1982
Czesc dziewczyny,
Ja sie witam po bardzo meczacym weekendzie. Gabriel nie mial juz goraczki ale przez dwa dni tylko raczki i wrzask niesamowity. Tak mi sie w zyciu dziecko nie naplakalo i nakrzyczalo jak po tym szczepieniu. Wczoraj wieczorem to juz m dzwonil do lekarza pytac sie czy to normalne, nie pomagaly nawet czopki przeciw bolowe. A na jednej nozce w miejscu po szczepieniu zrobil mu sie twardy guzek a lekarz na to ze taka moze byc reakcja.
Czy Wasze dzieciaczki dostawaly szczepienie w nozki? Dzis juz sie tak nie drze ale placze i marudzi, mi sie udalo wejsc na bb bo m jest w domu i nosi marude. Ale padam, nastepne szczepienie za 4 tygodnie i powiedzialam ze niech sie wali a nie pojde sama, bo chyba uciekne z malym z gabinetu.
Musze ogarnac chalupke, mam mase prania i jeszcze wiecej prasowania. Troszke Was poczytam i uciekam na zakupy a potem sprzatanie.
Ja sie witam po bardzo meczacym weekendzie. Gabriel nie mial juz goraczki ale przez dwa dni tylko raczki i wrzask niesamowity. Tak mi sie w zyciu dziecko nie naplakalo i nakrzyczalo jak po tym szczepieniu. Wczoraj wieczorem to juz m dzwonil do lekarza pytac sie czy to normalne, nie pomagaly nawet czopki przeciw bolowe. A na jednej nozce w miejscu po szczepieniu zrobil mu sie twardy guzek a lekarz na to ze taka moze byc reakcja.
Czy Wasze dzieciaczki dostawaly szczepienie w nozki? Dzis juz sie tak nie drze ale placze i marudzi, mi sie udalo wejsc na bb bo m jest w domu i nosi marude. Ale padam, nastepne szczepienie za 4 tygodnie i powiedzialam ze niech sie wali a nie pojde sama, bo chyba uciekne z malym z gabinetu.
Musze ogarnac chalupke, mam mase prania i jeszcze wiecej prasowania. Troszke Was poczytam i uciekam na zakupy a potem sprzatanie.
reklama
Iza- mój tez po ostatnim szczepieniu na jednej nóżce zrobił mu sie jakis guzek pod skórką i wokół szczpionki zaczerwienienie ale przemywałam mu wodą z sodą oczyszczoną i zeszlo po 24h
a tez plakał bo jak mu to dotykałam to go bolało....
ale mnie dziś głowa boli fiu fiu wszystko przez tę durną pogodę i ciśnienie!!!
Patik- smakowały smakowały ale nie powiem ile zjadłam he he he

ale mnie dziś głowa boli fiu fiu wszystko przez tę durną pogodę i ciśnienie!!!
Patik- smakowały smakowały ale nie powiem ile zjadłam he he he