reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

anka ja w weekend miałam mocne bóle i ciągnięcie w dole brzucha, też się stresowałam, ale od tego momentu biorę no spę 3x2 i te paskudne skurcze, bóle czy jak to nazwać minęły.

reklama
anka ja w weekend miałam mocne bóle i ciągnięcie w dole brzucha, też się stresowałam, ale od tego momentu biorę no spę 3x2 i te paskudne skurcze, bóle czy jak to nazwać minęły.

to dobrze ze ci te bole mineły ..........;-)))

ja tez w pierwszej ciazy chodzilam na basen ale tak dopiero około 5 miesiaca....

Witam:)
nie bylo mnie tydzien a tutaj juz tyle marcowek witam wszystkie nowe mamusie:)bede miala duuzo czytania mam nadzieje ze nadrobie zaleglosci:)

Ja też brałam nospe jak miałam te skurcze zwłaszcza podczas plamienia ale bałam sie troche tak łykać po 2 tablety 3x dziennie. Czy któraś z was pytała gina czy ta nospa nie szkodzi maleństwu? Bo ja jakoś zapomniałam ale instynktownie bałam się łykać. Wydaje mi się że dziecko w pierwszych tygodniach jest wrażliwe na wszytko....tyle komóreczek...tak szybko się dzielą (jak nowotwór) więc wszystko wg mnie moze zaszkodzić a co Wy słyszałyście na temat nospy?

ja słyszałam, że na końcu ciąży nie jest wskazana, bo może prowadzić potem do obniżonego napięcia mięśniowego u dzieciaczka, co oczywiście nie jest regułą. Na początku jednak przeciwdziała skurczom i pomaga w sytuacji zagrożenia poronieniem, wolę ją teraz na początku brać, po swoich złych doświadczeniach i utrzymać ciąże, a co będzie dalej ginek zadecyduje. oni jednak wiedzą co robią.

czesc,

Chcialam dolaczyc do marcoweczek ;-)

Jestem w 4tc i 2 dniu, wczoraj bylam na usg ale niestety nic nie bylo widac oprocz czegos co wygladalo jak cysta na jajniku ale Pani dr nie byla pewna...

Nic mi sie nie dzieje oprocz bolu piersi przy dotyku.

Pozdrawiam wszystkie Marcoweczki.

reklama
Do góry