reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hejka, jestem wykonczona, mały nie chciał zasnąć, waczyłam z nim ponad 1,5 godziny :-( w koncu zaakceptował smoka i jak gdyby nic zasnął w łóżeczku a ja czuję się jakbym conajmniej w kamieniołomie pracowała :szok:
U nas chyba jakiś skok rozwojowy, bo mały zaczął mi częściej jeść w nocy, chyba z 5 razy jadł, ciekawe jak dzisiejsza noc:confused2:

reklama
hehe...ja patentów na usypianie nie mam..bo jak mały ma problemy ze spaniem to gimnastyka na całego szczególnie jeśli boli brzuszek:-D wtedy...masaże, mówienie że brzuszek jest kochany i wcale nie jest twardy:D, głaskanie po czółku, śpiewanie, ciche mówienie, branie na ręce w nadziei że się odbije, w ostateczności guganie :-D pełna paleta możliwości:-D

Vetka ja tez na historie Frania sie natknelam jak bylam gdzies tk okolo 30-stego tygodnia ciazy. I najbardziej co zapamietalam to wlasnie ze jego mama tak o niego walczy. A ja czasami narzekam jak maly jeden wieczor pomarudzi:-(
A wiesz moze czy z konta z zagranicy przelew to tak normalnie na to konto co podalas? Ja jestem zielona w tych sprawach a chociaz drobna sume chcialabym przelac

Iza, z tego co sie orientuje, to przy zagranicznych przelewach potrzebny jesy numer swift albo Iban , nieoamietam dokladnie. Chyba na stronach banku do ktorego sie robi przelew, mozna to sprawdzic.
Kciuczki za nasze dzieciaczki,zeby sie zdrowe chowaly

Ja pierwsze II kreseczki zobaczyłam 22 czerwca, 23 zrobiłam drugi test dla potwierdzenia. Emek dowiedział się że będzie tatusiem 22, czyli w przeddzień Dnia Ojca.
Lokata - gratuluję postępów w samodzielnym zasypiania super:tak:
Koncia – super, że Max nauczył się zasypiać w łóżeczku;-)
Futrzak, Fifronka – super, że z bioderkami wszystko ok.:-)

Tulip dzieki za podpowiec rzeczywiscie na przelewie mam numer Iban.
Kobitki a jak to sie robi kiedy chce w swoim poscie zacytowac to co napisala inna osoba, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

No i miałam jednak ponowne usypianie. Coś się musiało mojej niuńce przyśnic i się wybudziła. Nawet musiałam na 2 minutki cyca podac, bo jakaś wystraszona była.
Sama chyba tez się położę, bo już padam.
Dobranoc

reklama
Tulip dzieki za podpowiec rzeczywiscie na przelewie mam numer Iban.
Kobitki a jak to sie robi kiedy chce w swoim poscie zacytowac to co napisala inna osoba, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi

pod każdym postem jest edytuj/odpowiedz/cytuj .... i właśnie cytuj klikasz:-D

ja też czasem odnosze takie wrażenie ad mojego psiaka ... że sobie pewnie myśli że pańcia już go nie kocha...ale z drugiej strony normalnie przez 9h mnie w domu nie było a teraz jestem non stop więc chyba mu lepiej:-D

Do góry