Ewi82
Fanka BB :)
Mili no to nieciekawie! Bo to tylko mleko a gdzie jeszcze deserki, pieluchy, kremy, ciuchy!!! Ja się boję pomysleć jak będę musiała zacząć to wszystko kupować...Jak narazie to tylko wyprawkę plus pieluchy kupiliśmy dwa opakowania a tak to wszystko z prezentów plus mam kolegę przedstawiciela dziecięcych kosmetyków i nadawał mi masę próbek plus jakieś normalne kosmetyki dla dzieci jak Oilatum czy Hipp. Na spotkaniu Jonson też nadawali próbek plus duża butla jakiegos mleczka i jak narazie kupilismy tylko zel do mycie ciałka nivea i krem na słońce. Ciuchy z ciucha po 2zł oszczędna jestem haha
Bosa parodia w tej naszej służbie zdrowia. Nie masz jakiegoś znajomego lekarza który mógłby wypisać? Bo jak nie to pozostaje kupić za normalną cenę jeśli się da?!
Pinka oj daleko Eryczek w głosowaniu oddałam oczywiscie głosik ale odkryłam że można oddać dwa więc dałam jeszcze tej dziewczynce z drugiej pozycji bo mi przypomina moją Hanię pozatym to dziecko co wygrywa wcale nie jest najładniejsze!
Bosa parodia w tej naszej służbie zdrowia. Nie masz jakiegoś znajomego lekarza który mógłby wypisać? Bo jak nie to pozostaje kupić za normalną cenę jeśli się da?!
Pinka oj daleko Eryczek w głosowaniu oddałam oczywiscie głosik ale odkryłam że można oddać dwa więc dałam jeszcze tej dziewczynce z drugiej pozycji bo mi przypomina moją Hanię pozatym to dziecko co wygrywa wcale nie jest najładniejsze!
Ostatnia edycja: