reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Wszystkiego Najlepszego dla naszych Pociech z okazji Dnia Dziecka. Niech nasze Skarby będą zawsze szczęśliwe, uśmiechnięte, a przede wszystkim zdrowe:-)

Bosonóżka - co za baba. Zero odpowiedzialności. I zostaw tu z taką dziecko:no:

Załączniki

• dzdz4.JPG
    dzdz4.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 12
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ...

Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Dzieciaczków!

madzikm ...
lokata mam debridat od miesiąca, nie działa nic a nic
no.gif
Kurde to niedobrze że u Was to nie zadziałało. Maluszki męczą się z tą kupą. Ciekawe co dziś dr powie.

Mamii ...
Lokata jak zakupy???
A dziękuję, udane :tak: Dwa sweterki, sukienka, bodziaki i pluszowy króliczek + gratis Hello Kitty przy kasie :-D

Ostatnia edycja:
Futrzak reklamuj i niech Ci kasę zwróci, a teraz kupcie coś drobniejszego, no co za ludzie!!!! Grrr...

Mamii u mnie działa tylko usypianie przy cycku jak już zaczyna marudzić, popije kilka minutek, zamyka oczka, a ja prędko zamieniam mu cycka na smoczek, właśnie przed chwilą tak się udało, innej opcji nie ma :/

Pati mam nadzieję, że nocka spokojna po takim wieczorze :*

Papcia dawaj fotę w nowej fryzurze :D

Bosa co za baba nieodpowiedzialna, może Twoja mama Cię poratuje?

A ja już poodkurzałam, umyłam podłogi, wysprzątałam i przemeblowałam balkon, uspałam Jasia i mogę trochę odsapnąć przed spacerkiem, na razie niebo troszkę zasnute cieniutką chmurką, mam nadzieję, że znowu się tak nie rozgrzeje jak wczoraj, bo przez na spacerze Jasiek już po godzinie marudzi i lecę do domu..
No i pochwalę się moim kącikiem balkonowym :)

Zobacz załącznik 359405

A Z OKAZJI PIERWSZEGO ŚWIĘTA NASZYCH POCIECH WSZYSTKIM IM ŻYCZĘ CUDOWNEGO DZIECIŃSTWA

Witajcie laseczki-marcóweczki
Moja nadusia szalała wczoraj do 23.20 przez ten upał, no ale pospała choć bez pzrerwy do 6.00; zjadła i spi dalej, nawet mleka nie chciała jak szliśmy odprowadzić syna do szkoły. Lubię ciepło ale nie taki duszny upał jak był wczoraj.
bosa-tego się własnie boję z nianiami, że poprostu nie przyjdzie i już a ty człowieku jesteś w d...e. Mam nadzieję, że jakoś rozwiążecie ten problem

Witajcie!

Jak ubieracie swoje bobaski przy takich upałach jak dzisiaj?

U Nas 28 stop.

Czy zakładacie czapeczki, chusteczki czy nic na główkę nie zakładacie?
Bodziki też na krótki rękaw? Skarpetki?

Pozdrowionka w ten upalny dzień !

hej!
Wszystkiego dobrego dla Marcjątek:-) niech rosną zdrowo i z uśmiechem na buźkach przynosząc radość nam - dumnym rodzicom:-)

malinaa pięknie na tym Twoim balkoniku:-) widze ze szalejesz od rana z porzadkami...ja po wczorajszym nadal czuje boleści...a przekleta burza która postraszyła wieczorkiem uchlapała mi juz okna które pucowałam:wściekła/y: no ale nocka byla spokojna, pospałysmy bez pobudek do 7.30:tak:
Bosa co za kobita!:wściekła/y: na pocieszenie moge tylko powiedziec ze dzieki Bogu taka osoba nie będzie opiekowac sie Stellka...no chyba ze cos sie stało i nie dlatego nie daje znaku zycia:baffled: strasznie głupia sytuacja...oby wszystko szybko sie wyjaśniło!
Miki u nas bodziak z krótkim rekawkiem, sukienusia albo rampers na cienkich ramiaczkach, bez skarpetek, jak w gondoli lezy to bez czapeczki, ale jak wyciagam z wózka to zakładam płócienna czapeczke jako ochronna przed słońcem

bosa- no to klops :eek:oby szybko jakas iina niania sie znalazła bardziej odpowiedzialna;-)

Malina- coraz przyjemniejszy kącik:tak::tak:

dziewczyny nowe zdjątko w konkursie na które mozna głosować:tak::tak:

a my miałsmy dzis do miasta si wybrac w ramach dnia dziecka poszalec na zakupach potem zrobić ciasteczka a młoda wczoraj o 20:00 dostała gorączki 38.7 do tego w nocy biegunka:wściekła/y::wściekła/y: no i siedzimy w domu:angry: moze chociaż ciastka zrobimy jak dojdzie do siebie bo od rana znów biegunka..teraz lezy:baffled: ehhhhhhhh ja mnie to juz wk.......

reklama
Z okazji dnia dziecka wszystkim marcjaniontkom zycze samych radosci i zdrowka:) buziaki:)

U nas wczoraj mała padła wieczorem jak nie zywa;)spała do 4,takze te upały dla niej sa usypiajace;)teraz tez ju drzemie na lezaczku:)
Byłam na chwilke z psem bo cos go pogoniło i mocno sie ochłodziło dzis(jak na razie),niby jest 22st ale niebo zasnute chmurkami i zimny wiatr wieje,ciekawe co bedzie pozniej.
Bosa co za głupie babsko,wstyd tak nie odzywac sie.Obys szybko znalazła rozwiazanie tej sytuacji.
Miki moja wczoraj miała tylko bawełniana sukienusie z krociutkim rekawkiem.
Futrzak co za pech z tym prezentem,a na kiedy on ma byc? moze jeszcze cos kupicie w normalnym sklepie co?
Pinus wspołczuje,biedna Wiki taki zmarnowany dzien dziecka:(
Malinka to o ktorej Ty wstałas ze juz tyle zrobiłas?podziwiam:)

dzis wpadnie moja mama to w koncu ogarne troszke chałupe;)

Miłego dnia mamuski:)

Do góry