reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ola czesem objawy z wiekiem się znacznie osłabiają i zanikają całkiem, ale ciąza to stan szczególny. Trening pionizacyjny na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Po za tym jak czujesz że ci sie zacznie robic słabo, natychmias usiądź a nawet sie połóż, bez względu na miejce, może cie to uchronić od pełnej utraty przytomności. Czesem tylko ludzie dziwnie patrzą ale co tam :-)
Zobaczysz, bedzie dobrze

reklama
jak kazdy inaczej czuje sie na poczatku,hehe.ja nic nie czulam.oczywiscie bojac sie kolejnego rozczarowania wmowilam sobie,ze i tak sie nie udalo i odstawilam luteine,ktora bralam w 2 fazie cyklu i oczywiscie czekalam na @.co najlepsze jak mi wyszedl cien na tescie,to tez nie wierzylam,bo 2 cykle wczesniej tez mialam takie cienie,a @ przyszla.myslalam,ze te cienie sa efektem lekow (torche ich bralam,zeby sie moglo udac).troche to bylo lekkomysle z mojej strony,to odstawienie lutki,ale na szczescie nic zlego sie nie stalo.

Chwilę w temacie wiązania chust utknęłam, a Wy już trzy strony wyskrobałyście :-D:-D

Scarletka dzięki za cynk, jutro wsiadam w autko i jadę do M1 zanim mi te lody wykupią :evil:

No ba;-),moj maz zawsze kupuje litrowe na nas dwoje,twierdzi ze małych sie nie opłaca:-D
No to ja juz tez ide lulac,jutro trzeba wstac i jechac upuscic troche krwi:-)
Kolorowych snow dziewczynki:-)

reklama
Do góry