reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witam

piękna pogoda sie skonczyla:-(dzis juz pada i zimno brrrrrr także siedzimy w domu mnie głowa pęka po wczorajszych 2 lampkach wina tak to jest jak sie prawie roku nie pije nic ahahh młody kolejna noc przespal tylko z jedną pobódką o 2:00 pozniej juz o 6:00 wiec jest super moja Dama dostala wczoraj kolejny zestaw lakierow i pomadek wiec ma zajecie ja tez ( odplmianie).........

Papcia- a twoja laseczka nie jest za mala na herbatki jak karmisz cycem to nie potrzeba dopajac bynajmniej narazie
Buziak- ja zaobserwowałam ze ja mój dostanie herbatki do picia to wtedy kupa jest bardziej wodnista i taka spieniona a ty małemu podajesz cos do picia?? moze tez od tego takie kupcie ma...........
Scarlet- no to pieknie synus spał i prosze ile zjadł ehheh a powiedz mi on te 150 zje na raz czy robi sobie przerwę?????? bo mój np.zje za jednym zamachem 90 ml i po odbiciu dopija.........
Harsh- współczuje kolek a nic małemu nie pomaga????? mówiłas o tym Hv???????
ola- od czegos trzeba tego posta zacząć prawda hihihi

ide po kawę bo nie ujade dzis

Hej kochane mam dla Was info od Mami:)

Po dłuższym pobycie w szpitalu z Maciusiem sa już w domku od piątku. Małemu nie schodziła zółtaczka i nie stwierdzono co było tego przyczyna. Ma nadzieje ze w końcu znajdzie czas żeby zajrzeć na bb ale najpierw musi biedna ogarnąć dom po tak długiej nieobecności. Prosiła tez gorąco Was pozdrowić:-):-)

Witajcie!

Jestem w szoku jak piszecie o gotowaniu obiadu, sprzątaniu czy prasowaniu:shocked2: ja nie robię nic, nie mam na nic siły i nie chodzi o niewyspanie tylko o moje samopoczucie po zabiegu:-( nie wiem ile to potrwa jeszcze ale dosłownie tylko karmię i przewijam Helenkę nic więcej a jak tylko się ruszę to mega krwawienie, tak się boję, że znów coś jest nie w porządku:-(

harsh sab simplec próbowałaś? u nas to bardzo polecają, trzymajcie się.

pinka Ty się pogodą nie załamuj....my jeszcze werandowania nie zaliczyłyśmy:confused:

papcia nasze dziewczyny z jednego dnia! ja nie daję żadnych herbatek bo Helena na piersi, kupy ma luźne cały czas, wg mnie lacidofil wystarczy skoro nie boli jej brzuszek, nie pręży się itp.

Milus- dzieki za info;-) jak wasze panny????
madzik-a co sie stało ze miałas to łyzeczowanie??? łozysko ci zostało??? kochana i ty bedziesz gotowała i sprzatała tak jak my zobaczysz

Milus- dzieki za info;-) jak wasze panny????
madzik-a co sie stało ze miałas to łyzeczowanie??? łozysko ci zostało??? kochana i ty bedziesz gotowała i sprzatała tak jak my zobaczysz

odchody mi zanikły w 8 dobie po cc, ponoć za wcześnie, zostały skrzepy w macicy, uratowała mnie położna środowiskowa, która zbadała, że macica jest wysoko, kazała jechać na izbę i się skończyło zabiegiem...

milutek a jak u Was?
dzięki za wieści od mami.

odchody mi zanikły w 8 dobie po cc, ponoć za wcześnie, zostały skrzepy w macicy, uratowała mnie położna środowiskowa, która zbadała, że macica jest wysoko, kazała jechać na izbę i się skończyło zabiegiem...

milutek a jak u Was?
dzięki za wieści od mami.
A ja sie zastanwialam po co mojej informacje o wygladzie tego na podpasce po porodzie... Madzikm - dobrze że Cie wysłała...

Pozdrawiam

madzik Ty teraz leż i odpoczywaj a porządkami się nie martw - musisz sama dojść do siebie!
malinaa&&&&&&&&&&&
Pinka ekonomiczna jesteś:-D nic tylko imprezować:-D
hars współczuje kolek, oby szybko przeszły :tak:
koncia nie ma to jak radocha z kupy dziecka:-D moja Zosieńka wczoraj narobiła do wiaderka w czasie kapieli:-D takie małe jakuzzi z żółtymi plamami sobie urządziła:tak: dobrze ze emek w pobliżu był i trzeba bylo szybko małą ewakuować i wymieniać wodę...
papcia przecież położna środowiskowa przychodzi z ośrodka zdrowia do której należysz, czy też zgłosisz małą, trzeba tylko dekleracje wypisać:tak: z czym oni mają tam u Ciebie problem??? herbatki nie musisz podawać jak karmisz piersią, chyba że chcesz bo małą coś męczy
Agnes dużo zdrówka dla Was:-) jak masz ochote na ciasto to musisz się pospieszyć - niewiele zostało:no:
ola wczoraj piekłam a w nocy i od rana konsumuje;-)
Scarletka ja dawalam kilka razy Plantex - jak poplakiwała i się prężyła

i mam wiadomości Mayi38:
"U nas kolki na całej lini, spie po cztery godziny na dobe. Od wczoraj minimalna poprawa, zaczełam malego owijac w kokon lub nosze go w chuście . Dzięki temu więcej śpi i aż tak bardzo nie krzyczy. Usciski dla wszystkich Marcjanek, mam nadzieję że wkrótce się uaktywnie. Buziaki"
"Karmie piersią, ale wszystkie możliwe opcje nietolerancji już wykluczyliśmy. Lekarz zapisal mi cierpliwość w pigułce:) po trzech miesiącach podobno samo przejdzie, Ech, więc jeszcze "tylko" dwa :( uściski"

reklama
madzik- uuuuuu to nie fajna sprawa ale najwarzniejsze ze szybka reakcja była teraz juz bedzie tylko lepiej:tak::tak:
patik- ooooo takja bardzo ekonomiczna dziewczyna jestem:-D:-D

Do góry