reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wierka, Tulip ja niby w lutym urodziłam, ale czuję się w pełni marcówką!! Trzymam za Was kciuki - bez żartów nam tu i się rozpakowywać!!

U nas nocka po szczepieniu w miarę spokojna.. Ten termometr to trochę ściema, mam taki do przykładania do skroni i jak na przykład Jasiek leży na boku, potem mu na tej skroni mierzę temperaturę, to pokazuje 38, już prawie z czopkiem leciałam, ale zmierzyłam za chwilę znowu i jeszcze zwykłym w pupie i na szczęście bylo 37, a w nocy nie podeszło wyżej jak 37.5, trochę też marudził przez sen. Dzisiaj mam nadzieję już zapomni o tym paskudnym wczorajszym dniu i będzie spokojnie spał :)

hej mamusie :-)
ciekawe co tam u wierki?

mały był wczoraj całkiem grzeczny, nie spał, ale nie marudził za dużo. Dopiero wieczorem mu się odmieniło, ale wtedy już był tatuś i wreszcie on się nim zajął w trudniejszym momencie ;-)
Nocka też udana, jak na nas. Pokimaliśmy oboje aż do 9! A bałam się, że o 5 znów będzie szalał i mnie zaskoczył :laugh2: A pobudki różnie, raz spał 3h, potem 2x2, a potem 1,5h.
Teraz sobie gada i nie śpi, ale bujanie mu starczy, więc może będzie łaskawy dla mamusi ;-)

hej :)

u nas nocka tez udana.
Max jadl ok 19 po kapaniu, potem o 23, nastepnie o 3 i 7:20 :tak: w srodku nocy karmil Tomek wiec dzis jestem wyspana.
Szkoda,ze takie rzadkie budzenie w nocy to nie standard ;-) i jeszcze pewnie wiele razy bedziemy padnieci rano, no ale wszystko w swoim czasie ;-)

Czesc marcowki;)
Moje dziecie chyba dzis zegarek połkneło;) od 2 w nocy do 9 rano budziła sie rowno co dwie godziny i to opełnej zawsze i zawsze zjadała po 60ml ;) teraz od 9 marudzi co chwilke ale na ogoł po chwili sama zasypia wiec udało mi sie zjesc sniadanie i sie wydoic;)
Pogoda parszywa dzis,pada i wieje mocno a my musimy autobusem do pediatry jechac,mogło by choc na chwile przestac padac.
Malina tak to jest z tym termometrami na dotyk nigdy na 100% nie ma pewnosci czy dobrze zmierzył.
Koncia ach z tymi dziecmi;)nigdy nic nie wiadomo;)
Wierka juz po? oby;)
Tulip wez sie w koncu do roboty;)chcemy zobaczyc ostatnie marcowo kwietniowe dziecie;)

Miłego dnia,z ładniejsza pogoda niz u mnie;)

reklama
witam

po sniadaniu mały kimał a ja w tym czasie zjadłam z córcia;-) teraz mam go na kolanach i kima:tak: a ja mu spiewam i pisze na BB jak bede pisac słowa piosenki to sie nie dziwcie haha...............

wczoraj wieczorem marudził nam strasznie dzis rano tez kolka to nie była bo baczki puszcza kupka ok i brzunio mięki podejrzewam ze ten nos okropny go denerwuje bo nawet w jedzeniu mu przeszkadzał.......................
pogoda do bani leje i wieje wiec siedzimy w domu:crazy:

Agacina- dzieki i powodzenia;-)
Wierka co tam u ciebie????????? ma ktos do niej numer???
ola- mój tez tak czasami robił ze budził sie po 2 hpodjadał po 60ml i spał dalej a ja wygladałam jak zombie:-D
Ruda- bardzo ładnie wam maly spi wiec nie narzekaj eheeh:tak::tak:
koncia- widze ze mały sie nd Toba zlitował eheh oby wiecej takich dni miał......
Ewi- jak tam odwiedziny gosci udały sie?????

ide wstawic jeszcze jedno pranie obiad juz przygotowałam tylko ozniej wstawie..............

dziewczyny podajecie juz woim maluszkom herbatki??????????

Do góry