reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry Wszystkim ...
Sie melduje w dwupaku. Wczoraj wieczorem nie umiałam sie z sofy podnieść i ból podczas chodzenia. W nocy jako tako ale i tak nie spałam ... a rano żadnych większych oznak rozpakowywania sie ... jedynie lekkie nieregularne skurcze. By sie to już rozkręciło na dobre a nie tak w ratach.
Jak już udało sie kimnąć to śniło mi sie że Harsh sie rozpakowała i proszę :tak:

reklama
LOkata Ty sie na kwietnia szykuj jak ja:)

No Harsh pocisła w końcu biedulka sie rozpkowała:)

a ja wczoraj dostałąm poczta wypis ze szpitala i zaraz bede dzwonic do ginki bo coś pochrzanili w rozpoznanie mam wpisane cholestaza i obrzeki i wpisane wyniki bada z krwi których nie miałam robionych bo nawet mi krwi nie pobierali i teraz spanikowałam czy aby napewno te wyniki co mi dali moczu są moje i czy napewno nie ma zatrucia ja pitole chyba oszaleje niech ta ciążą już sie kończy bo chce mieć Lenke całą i zdrową przy sobie

Ja dzisiaj ostatni dzień na forum i jutro ze spakowaną torbą jadę na patologię i zostaję już do porodu. Niestety nie będę miała dostępu do internetu ale smsowo poinformuję kogoś co i jak;)

Ruda coś słabo nas wymasowali skoro nic się nie dzieje hehe

Patik witaj na forum! Ale mnie wycyckałyście w tej kolejce;) normalnie zostałam wypchana;) fajnie że Hania nie zazdrosna o Zosię;) Niedługo będą się razem bawić;)

lokata to szybko bo ja mam termin 2dni po Tobie i wstawke na oddział mam na 4kwietnia ale zaraz będe miała telefon od ginki i może sie coś zmieni bo aż cała chodze z nerwów

Ewi melduj melduj cioci papci bo ja tu chyba w takim razie jako koneserka zostane

harsh wreszcie sie udalo ;-)

pogoda u nas okropna pada a wrecz leje :no:
emilka wczoraj byla mega marudna od 16 do 24 sie awanturowala i ciagle cyc i cyc bylam bliska rozpaczy :baffled: no ale dzis juz jest ok :-)

papcia ... daj znać czy wyjaśnili tą pomyłkę ... żeby tak stresować Kobiete w ciąży :no:
Ewi82 ... no to w szpitalu sie Tobą ładnie zajmą i w końcu doczekasz sie Maleństwa :tak:

Ewe zobacz 6dni na świecie a juz sie awanturuje :)

lokata dzwoniła niby ona sprawdziła w szpitalu i jest wszystko ok ale kurde ja nie jestem pewna i i zrobie w razie w jutro badanie moczu na własną ręke bo teraz już nie ma żartów tym bardziej że ginki od poniedziałku nie ma przez tydzień a ja wole wiedzieć wszystko na 100% i niech mnie w razie w kładą do szpitala albo tną bo zwariuje zanim urodze
tym bardziej że wszyscy na obchodzi w piatek byli zdziwieni że nie ma moich wyników moczu bo miały być w czwartek popołudniu kuźwa że u mnie labolatoria działają tylko od rana

Ostatnia edycja:
papcia ... może faktycznie dla świętego spokoju zrób badania na własną rękę. Na pewno jest dobrze a Ty tylko sie niepotrzebnie stresujesz :/

reklama
Do góry