reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczynki - melduję, że u nas wszystko okej, tylko net mi szwankuje w lapku i tracę cierpliwość na logowaniu a jak już się zaloguję, to zazwyczaj młoda się budzi i dupa..
całuski!!

reklama
Scarletka współczuję ze musiałaś zostawić Piotrusia do czasu porodu ale na pewno w dobrych rekach został. Ja tez nie rozstaje się z Sammym i przeraza mnie sama myśl ze miałby u kogoś nocować dlatego liczę ze urodzę w dzień i jak nie wyjdę ze szpitala to m z nim będzie spal w domu.
Harsh widzę ze tez Cie ciekawi jak starsze rodzeństwo zareaguje na baby.Dla mnie to takie dziwne jeszcze ze teraz będzie ich już dwoje...

U nas dzisiaj deszczowo było i ucięłam sobie drzemkę w południe..hehe śpię puki mogę:-)

to i ja sie dzisaij zamelduje nadal 2w1 pierwsza nocka w domu a masakra myślałam żeby wziąść śrubokret i sobie biodra odkrecić tak rwały bo ból to już nie był w dodatku była babcia m i nie miałam nawet kiedy pójśc na spacer bo musiałąm chate wysprzatać po swojemu bo mam wrażenie że wszedzie jest syf jutro musze sie wziaść znowu za gruntowne porzadki i wiecie co po dzisiejszym dniu jestem nastawiona że urodze w kwietniu w dodatku strasznie urósł mi brzuch jutro sie obstrykam

Dobrywieczor

Marta, pogoda dziś super sama wskoczylam w wiosenne ciuchy i zimowa kurtkę wywalilam do szafy gdzieś głęboko. Super rada z tym malutkim prezentem dla starszaka!! Inaczej rodzeństwo staje sie zazdrosne o maluszka

Scarletko- wielki dzień jutro przed tobą, Piotruś da radę! A za ciebie my tu kciuki trzymamy

Koncia-zrzucisz wagę w trymigi..juz ci ładnie zeszło. Z ta opuchlizna mnie trochę zmartwilas- ja chce sie swojej pozbyć jak najszybciej!

Katjuszka- moja jeszcze w brzusiu a tez ma jakaś czujke na BB :)
Do jutra!

EDIT: ja tu o wiosnie, a ma sie robić zimno z dnia na dzien:-( chyba mój H. Musi wyciągnąć moja zimowa kurtkę i przywieźć mi w piątek, inaczej będę uziemiona u rodziców w domku

Ostatnia edycja:
Bez zmian. Wszystko ok :)

A w ogole widzialam moj basen do rodzenia..(w sensie-caly birth pool room)..I az mi sie chce tam rodzic. Teraz tylko trzymac kciuki,zeby nie bylo CC.

Dziendoberek,chyba mi sie jeszcze niezdazylo być pierwsza z rana.
Mamuski rozpakowane pewnie juz maja karmienia i kupki za sobą- a te spakowane jeszcze śpią. chyba mnie dopadła bezsenność która krążyla po forum kilka tyg. temu.

Harsz birth pool room- brzmi ak SPA, heh tez ak chce!!

reklama
Dzień dobry :-)
melduję się
wyszłam wczoraj po 20
pierwsza nocka super, produkcja mleczka ruszyła pełna parą i karmienia są co 2 -4 godz.
Zosia jest malusia wchodzi w miniaturowe ubranka r.50, wczoraj ważyła poniżej 3 kg, ale jest zdrowa i kochana
ślemy buziaki dla cioteczek i pozdrawia marcjątka :*

A Wiki chory biedaczek nie może dojść do siebie bez mamusi, wiec wyprosiłam wczoraj wyjście...

Do góry