reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczynki - melduję, że u nas wszystko okej, tylko net mi szwankuje w lapku i tracę cierpliwość na logowaniu a jak już się zaloguję, to zazwyczaj młoda się budzi i dupa..
całuski!!

reklama
Scarletka współczuję ze musiałaś zostawić Piotrusia do czasu porodu ale na pewno w dobrych rekach został. Ja tez nie rozstaje się z Sammym i przeraza mnie sama myśl ze miałby u kogoś nocować dlatego liczę ze urodzę w dzień i jak nie wyjdę ze szpitala to m z nim będzie spal w domu.
Harsh widzę ze tez Cie ciekawi jak starsze rodzeństwo zareaguje na baby.Dla mnie to takie dziwne jeszcze ze teraz będzie ich już dwoje...

U nas dzisiaj deszczowo było i ucięłam sobie drzemkę w południe..hehe śpię puki mogę:-)

to i ja sie dzisaij zamelduje nadal 2w1 pierwsza nocka w domu a masakra myślałam żeby wziąść śrubokret i sobie biodra odkrecić tak rwały bo ból to już nie był w dodatku była babcia m i nie miałam nawet kiedy pójśc na spacer bo musiałąm chate wysprzatać po swojemu bo mam wrażenie że wszedzie jest syf jutro musze sie wziaść znowu za gruntowne porzadki i wiecie co po dzisiejszym dniu jestem nastawiona że urodze w kwietniu w dodatku strasznie urósł mi brzuch jutro sie obstrykam

Dobrywieczor

Marta, pogoda dziś super sama wskoczylam w wiosenne ciuchy i zimowa kurtkę wywalilam do szafy gdzieś głęboko. Super rada z tym malutkim prezentem dla starszaka!! Inaczej rodzeństwo staje sie zazdrosne o maluszka

Scarletko- wielki dzień jutro przed tobą, Piotruś da radę! A za ciebie my tu kciuki trzymamy

Koncia-zrzucisz wagę w trymigi..juz ci ładnie zeszło. Z ta opuchlizna mnie trochę zmartwilas- ja chce sie swojej pozbyć jak najszybciej!

Katjuszka- moja jeszcze w brzusiu a tez ma jakaś czujke na BB :)
Do jutra!

EDIT: ja tu o wiosnie, a ma sie robić zimno z dnia na dzien:-( chyba mój H. Musi wyciągnąć moja zimowa kurtkę i przywieźć mi w piątek, inaczej będę uziemiona u rodziców w domku

Ostatnia edycja:
Bez zmian. Wszystko ok :)

A w ogole widzialam moj basen do rodzenia..(w sensie-caly birth pool room)..I az mi sie chce tam rodzic. Teraz tylko trzymac kciuki,zeby nie bylo CC.

Dziendoberek,chyba mi sie jeszcze niezdazylo być pierwsza z rana.
Mamuski rozpakowane pewnie juz maja karmienia i kupki za sobą- a te spakowane jeszcze śpią. chyba mnie dopadła bezsenność która krążyla po forum kilka tyg. temu.

Harsz birth pool room- brzmi ak SPA, heh tez ak chce!!

reklama
Dzień dobry :-)
melduję się
wyszłam wczoraj po 20
pierwsza nocka super, produkcja mleczka ruszyła pełna parą i karmienia są co 2 -4 godz.
Zosia jest malusia wchodzi w miniaturowe ubranka r.50, wczoraj ważyła poniżej 3 kg, ale jest zdrowa i kochana
ślemy buziaki dla cioteczek i pozdrawia marcjątka :*

A Wiki chory biedaczek nie może dojść do siebie bez mamusi, wiec wyprosiłam wczoraj wyjście...

Do góry