reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dzisiaj grałam w literaki z Panią po 50stce i wspominała jak była młoda i była w ciąży... Ale czas leci... Idę spać!

Hars my się chyba w ten weekend rozpakujemy coś czuję w kościach;)

Dobranoc!

to trzymam za was kciuki dziewczyny! Śpijcie "szybko", bo nie wiadomo ile wam jest jeszcze dane;-)

harsh wy płakałyście, a ja w ogóle nie wierzyłam, że coś z tego będzie;-)

Ja w sierpniu to z krwotokiem i krwiakiem wylądowałam w szpitalu więc też niepewność była duża a tu teraz mała ponad 3 kilo wierzga hehe;)

Witam <zieeeeeeeeeeeeeeeeeeew> po ciężkiej nocy.. Najpierw wojowanie do 12ej, a potem pobudka po 3ej i ciągle Jasiek kwękał, chwilami piszczał, płakał, męczyła go chyba kolka, w końcu zasnął, ale jeszcze co chwila pojęczy..

Bosa, Pinka czy macie jakieś ustalone godziny karmienia i budzicie dzieciaczki, czy na żądanie??
Ja starałam się na żądanie, bo niby taki maluszek sam pokazuje kiedy mu potrzeba, ale przez to nie wiem ile on je :/ Czasem co godzina, czasem śpi 5h ech.. Napiszcie proszę jak to u Was przebiega??

reklama
I ja nadal melduję się w dwupaku....ech....

Futerko...witamy w domciu!!! ;-)

Buziaczek...jak tam rozpakowałaś się ??? ;-)

Ewi , Harash...bardzo trzymam kciuki za Wasze szybkie rozpakowanie!!! :tak:

Miłego dzionka!!!

Ostatnia edycja:
Do góry