reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja już po wizycie u ginka, zbadał oglądnął usg i wszystko dobrze. uspokoił mnie, mówi, że jak już tyle przeszliśmy i poronienia były do 6 tygodnia, to jesteśmy w "domu" i będzie już dobrze:-) mam się niczym nie denerwować, dzidzia rośnie jak należy. jestem szczęśliwa:tak:
kolejna kontrol za 3 tygodnie już się nie mogę doczekać:tak:

z moim jedzeniem tez koszmar, jestem od rana po 3 herbatnikach Piotrusia wciśniętych na siłę..

reklama
hej
cos mi dzis weny do pisania brak.
niedawno wrocilismy do domu, zjadlam i chyba wyloze sie na kanapie bo zaczyna mdlic coraz bardziej.

a mi dalej zimno
zimno i duszno zarazem :shocked2:
w nocy spimy z otwartym oknem (choc tu wcale nie tak cieplo) bo nie mam czym oddychac,a ubieram sie jakby zima byla.Z boku wygladam na wyrodna matke :-D dziecko boso po domu a mama poubierana plus skarpetki i puchate kapcie do kostek :-D

mi niestety herbata imbirowa niewiele pomaga :sorry: mdłości mam straszne + praktycznie codzienne wymioty :crazy: i cały dzień odbija mi się jak facetowi po piwsku - głośno i od serca :-D
i pomyśleć, że w pierwszej ciąży uważałam, że te z mdłościami "lekko" koloryzują i przesadzają ;-)wtedy wymiotowałam jeden jedyny raz, po zrobieniu testu - chyba z przerażenia :-D

kochana kalarepka

ale mi apetytu narobilas!!!!!!! dawaj kawałek

pozdrawiam was wszystkiem mamuski i spokojnego popoludnia ide cos z sobą zrobic tylko jeszcze nie wiem co;-)

Kalarepką sie dzielę:happy:
I też coś próbuję ze sobą zrobić ale nie bardzo wiem co, jakaś słaba i śpiąca dzisiaj jestem i nic mi się nie chce

Jakoś dotarłam do domu. Miałam nawet na tyle szczęścia, że do samochodu wsiadałam przy pierwszych kroplach deszczu, a wysiadałam po 45 minutach jak już było w zasadzie po burzy.
Zjadłam pomidora, ale się we mnie nie ostał :eek:. I teraz i głodna jestem, i mi niedobrze, i nie wiem, co mam/mogę zjeść. Lipa! Na dodatek czeka mnie wycieczka do Ikei, a masakrycznie mi się nie chce. Zaraz na poprawę humoru obłożę się kotami i wygeneruję mruczenie w opcji "kojące".

Juz wrocilam mam herbatke i zaraz zaparze moze mi pomoze.;-)
oby MaLea mi tez sie odbija tak glosno i ciagle mowie przepraszam a moj m mowi ze mam juz przestac przepraszac bo juz sie przyzwyczail :-D
Scarletka ciesze sie ze juz u ciebie wszystko dobrze jeszcze ja 6.08 ide do gin to sie przekonam czy wszystko ok ale sie boje

Ostatnia edycja:
Juz wrocilam mam herbatke i zaraz zaparze moze mi pomoze.;-)
oby MaLea mi tez sie odbija tak glosno i ciagle mowie przepraszam a moj m mowi ze mam juz przestac przepraszac bo juz sie przyzwyczail :-D
Scarletka ciesze sie ze juz u ciebie wszystko dobrze jeszcze ja 6.08 ide do gin to sie przekonam czy wszystko ok ale sie boje

fifi dobre hahahah ja tez czesto bekam zwłaszcza po jedzeniu:-D

mi imbirowa tez nie pomaga juz lepsza jest dla mnie mięta;-)

obcielam i pofarbowałam włosy moj jak wroci z pracy to dostanie zawału:szok:

Pinka ja to juz pije prawie wszystkie ziola jakie mozna powiedzialam mojemu m ze jesli by mi pomogla ta torebka herbaty tak na sucho to juz bym ja zjadla :-D
nawet pije koperkowa dla dzieci na te wzdecia nawet nie wiem czy mozna.A co do fryzury to pewnie z tego zachwytu padnie twoj m

reklama
Do góry