reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ola o tym tłumieniu bólu nie pomyślałam... Ale sama nie wiem... Wydaje mi się że może je osłabić ale chyba nie aż tak żeby ich nie poczuć. Mogę spytać gina jak nie zapomnę ale odpowiedź byłaby dopiero za jakieś 3godziny. A mnie boli podbrzusze i pulsuje jak na okres i nie wiem czy to cos zapowiada czy to stres przed wizytą...

reklama
Hej ja dziś też mam KTG , ale nie spodziwam sie żadnych skurczy. Bo bólu w pachwinie, ktory uniemożliwia mi chodzenie raczej nie wykaże :-), jacie do tej pory miałam bole w pachwinach , takie ciągnięcie ale po ,,rozchodzeniu " przechodziło a od wczoraj boli mnie w prawej i to naprawdę dotkliwie, miała może ktoraś z Was takie bole??

ja tylko sie przywitam i podadrabialam troche u was i widze ze nowy watek sie pojawil - maminy watek:) fajnie:)

chorym marcjankom zdrowka zycze

my teraz obiadek ale bardzo nie zdrowyjak na ciaze bo watrobki i to jeszcze z baraniny:eek: z czym co sie nazywa lentils ale nie wiem co to po polsku jest?

potem moze maly spacer i odpoczynek:)

milego dnia laseczki marcjanki

Ewi jak mozesz to zapytaj,jak nie mi to moze kiedys komus to sie przyda (oby nie),co do bolu podbrzusza to ja juz sie przyzwyczaiłam bo mnie czesto boli i nic z tego nie wynika;) ale Tobie zycze zeby to było ''cos'' ;)miłej wizyty;)

ide łyknac apap,najwyzej urodze w domu;) i moze pospie troche...

Cześć kochane! ;-)

Witam się i ja jeszcze w dwupaku...dzisiejsza wizyta zaliczona ( wrzuciłam na odpowiedni wątek) , teraz chwila odpoczynku i musiałabym trochę do żelazka stanąć...;-/ a i jakieś zakupy zrobić...

Chorym mamusiom życzę zdrówka!!!
Smacznego obiadku wszystkim i miłego dnia !!!

Buziaki

Ola ja w lutym jak byłam przeziębiona to 5 dni na paracetamolu się kurowałam.Do tego w aptece dostałam krople na inhalacje i to w zasadzie tyle.Pilam tez duzo herbaty z miodem i cytryna
Buziaczek już smsa miałam za tobą wysyłać,bo nie było cie tu z rana:-)
Cliford witaj!!Jak się czujesz?

Skarlet to ja byłam ostatnio u okulisty i wszyscy ślepi byli. Więc stwierdziłam że poczekam do swojej kolejki a tu kuźwa co chwilę ktoś się strasznie śpieszył i wpychał więc zrobiłam awanturę i jeszcze mi się oberwało od jednego babska że po co czekam, że dawno powinnam wejść. A wcześniej nie widziała krowa!!!

Ewi kiedys poszlam do okulisty ze swoim tata, ktory niewiedzial co sie z nim dzieje- ale ledwo chodzil- i mdlal non stop- plus na oczy prawie nic nie widzial. PO jakims czasie okazalo sie ze mnial udar. w Kazdym razie u okulisty caly czas ktos nam sie w kolejke wpychal- i to tacy ludzie typu- podbite oko ...cholercia- jakiego ja tam rabanu narobnilam!!
potem ta sama historia w szpitalu- i czekanie na izbie przyjec. Jedne kolo przed nami opowiadal ze z cisnieniem ok 180, w stanie zawalu- czekal na przyjecie 4 godziny.
Normalnie mnie nosi jak czytam o tej naszej sluzbie zdrowia!

Harsh- nie wiem czy pomoge- ale twoje dziecie serio moze miec alergie. Drzewka niektore pylkuja juz w styczniu- Na mnie dzialaja najbardziej leszczyny i brzozy. Czy oprocz wycieku z nosa- maly kicha i ma podraznione- piekace oczy?- Moze warto zrobic testy na allegrie- ale to dopiero jesienia :/

Jesli chodzi o zyrtec- to on wiele osob usypia i otumania- jesli yb tak sie dzialo w twoim przypadku- zmien na claritine( dziala tak samo ale ma inny sklad)
( PS. mi ta allergia na pylki skrzyzowala sie z pokarmowa- jestem uczulona na to co rosnie na drzewach- choc przyznam ze w ciazy o dziwo moge wcinac jablka gruszki i nie puchna mi usta)

pastela- trzymaj sie ze swoim chorowitkiem! wspolczuje ze nie mozesz wypoczac nim kolejne malenstwo sie pojawi

reklama
Ewi a to nie moja matka tylko babcia wyjechała z takim tekstem nawet tatą ją wyśmiał

a ja zraz polegne na kanapie z pyszną babeczką jogurtową i kawusią bo mała mi sie tak wypina pod cyckami że aż boli obejrze telenowelke a póżniej chyba jeszcze troszke posprzatm bo jutro może mi sie niechcieć a tak miło sie sprzata jak jest świeże powietrze w domu bez dymu od fajek echh całe życie czekałam na ten moment i sie doczekałam w końcu

Do góry