reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

widze olu że już się doczekac nie możesz:-D spokojnie:-D

a ciekawe co u Pinki...

Ale ze mnie gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bylam pewna, ze Wam wczoraj wkleilam smsa... Bo pisalam z nia troche...Teraz mam telefon na gorze w sypialni, wiec zaraz po niego pojde.

Generalnie- jeszcze w szpitalu, Eryk jest super, ale jej skacze cisnienie i nie wiedza co z tym zrobic chyba...
Marta wyglądam teraz jak mój obśliniony bernardyn przy obiedzie jaki pyszny z daleka widać

A ja dzisiaj szał sprzatania obiad już dawno zrobiony pościele przebrane firany tak samo wiem wiem zmieniałam w zeszły poniedziałek ale zachciało mi sie takich pachnących znowu 3pralki już wyprane pościel wietrzy sie na dworze wytrzepana po zimowym spanku i ogólnie mam extra nastrój taka piękna pogoda aż chce sie żyć.
Trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty i decyzje co do porodów

aha na pokoikowy wrzuciłąm foteczki

Papcia, u mnie tez tak dzisiaj dzien wyglada. Mam juz posprzatane, na obiad rybka, wstawilam pranie, firan na szczescie nie mam- ale posciele przebrane :)
I pogoda tez piekna.
Nie spalam cala noc, a czuje sie lepiej niz po tych przespanych:szok::-D

reklama
harsh ja z leków na alergię dawałam jeszcze aerius - syrop, clemastinum i zyrtec - to dłużej tak ok 3 tyg.

patik dziękuję za życzenia w imieniu Zosi:)

marta jak się piecze piętrowy tort?

Ostatnia edycja:
Madzik tort piętrowy to z dwóch różnego wymiaru biszkoptów;)

Dmuchawiec w temacie "Bocian leci, niesie dzieci..." Gratuluję maluszka:) i zaglądaj do nas częściej!

Ja czasami słyszę też pytanie: ale czy to na pewno jedno? może to bliźniaki??? Moje ulubione! Czasami chętnie bym pogryzła i rozszarpała...

reklama
Madzik, tak samo jak każdy inny, na 2 formy tylko jedna mniejsza albo jednakowe i trzeba wykroić mniejsze placki:tak:.
Ja też mam dosyć pytań KIEDY:sorry::eek:? - odpalam że w każdej chwili:-p:tak::-D:-D.

To jeszcze nic. Moja mama ni w zab po angielsku nie mowi (nie liczac jakis drobnych wyrazen) i gdy bylam zajeta caly dzien i nie mialam czasu z nia pogadac, czy w ogole chocby wlaczyc gg...zadzwonila do mojej tesciowej i probowala po niemiecku, rosyjsku i polsku dowiedziec sie czy wszystko ze mna ok.
W koncu K. sie nad nia ulitowal i przyniosl mi telefon do sypialni... Po drodze musial powtarzac 'Marta NO hospital!'....
Paranoja.

P.S.
Tez nie wiem dlaczego nie zadzwonila na nasze telefony:sorry: Albo w sumie wiem. Bo wiedziala, ze jej nie powiemy czy jestem w domu czy w szpitalu..... Ehhh.

Do góry