reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
cześć
przesyłam buziaki dla waszych dzidziusiów,tych przy cyckach;-) i tych jeszcze w brzuszkach:-)

Pastela/Harsh wasze dzieciaczki,mimo ze tyle km od siebie to zawsze razem solidarnie chore.Duzo zdrowia dla nich i energii dla Was!!
Katjusza jak się czyta Twojego posta to widać ze szczęście z ciebie bije:tak: Szybkiego zagojenia brzuszka.
Ewe jak tam posprzątane już?Ja sobie okna zostawiłam na dzień przed:-)
Madzikm ucałuj Zosie z okazji urodzinek
Masala bidulko Ty to się nam wycierpisz.Wracaj nam szybko do zdrowia
Ola Tobie tez współczuję,nie miało się kiedy przyczepić
Scarlecia nogi do góry i odpoczywaj
Marta to ja zamawiam na 20 czerwca dla Sammiego:)
Papcia/Harsh a ja myślałam ze mam dziś mega powera,ale to nic przy was:-D

U mnie dziś tez pięknie i słonecznie,chociaż z rana szyby skrobałam. Zupkę już ugotowałam,prasowanie skończone jeszcze tylko poodkurzać zostało.

Masz racje Wierka, zawsze razem. Ciekawe jak Piotrus Scarletki sie trzyma....

Dostalam genialnego smsa od Babci K. Zawiera mniej wiecej: Dzisiaj sa urodziny mojego meza i byloby tak strasznie fajnie, gdyby udalo Ci sie urodzic wlasnie 7. Wiesz..Moj maz ma raka i to bylby chyba najlepszy prezent jaki moze sie w ogole zdarzyc....
Padlismy jak go odczytalismy.....

Heh wierka a co porobiłaś? mnie sie właśnie babka w piekarniku piecze bo mój genilany teśc ze szwagrem wpadli na pomyślł zeby jutro z okazji dnia kobiet mnie nawiedzić!!! przez8lat nie byli a teraz im coś w mózgu pykło dobrze że m baedzie w domu ale i tak mi nie paski bo mam reszte sprzatania zaplanowane na jutro jedna nadzieja że może nie posiedzą za długo

Harsh to moja też z dobrym tekstem dzisiaj dzwoniła
no i jak jakieś zwiastuny dzieje sie cos?

nie nic sie nie dzieje mała ma zakaz od Dawida wychodzenia do przyszłego piątku

aha to może w końcu poszłabyś do spowiedzi i do księdza!!!!

i tu mi sie właczyła mega agresja bo wyspowiadać to ja sie moge sama przed Bogiem i nie potrzebuje do tego jakiegoś jeb*** księdza a pozatym ja nie grzesze wiec po co mam tam iść?

chwile wcześniej mówiłam jej że zadzwonie jak m wróci bo chciała żeby na chwile do niej wjechał więc po wiązance stwierdziła ze mam do niej nie dzwonić i m ma nie przyjezdzać jeszcze mi teraz brakowało wykładów etyki chciałabym to bym poszła wrrrr

Ola ja też mam czasem takie bóle od góry do dołu tylko z 1strony brzucha ciekawe co to

Futrzak no właśnie ja sie codziennie zastanawiałąm do kogo będe pisała że rodze jak wszystkie będa już zajete swoimi maleństwami wieć sory ale musisz poczekac do kwietnia

papacia ja ogólnie chatę ogarnęłam,pranie, prasowanie.. teraz sie leniwie:-D Na jutro mam zaplanowane pieczenie pączków i gołąbki:-)

u nas kiepsko,
patrzę na mojego W> i aż płakać się chce - jeszcze nie wstal z łóżka, co jest nieprawdopodobne! Temp. co 2 godz. po Nurofenie rośnie do 39.8 i już nie czekam dalej tylko znow podaję lek. Paracetamol w ogóle nie działa. Do przychodni dzwonię od rana i nic. Teraz czekam na nr komórkowy do naszej pediatry, a jak nie dostanę to na pogotowioe pojedziemy po 18.
Dla mnie to wirusówka - zaraziła nas moja mama. Mam lek pp wirusowy i czekam aż zacznie działać, temp. zbijam, W. leży i spi. Kicha, katar wodnisty ciurkiem leci, więc wirus. Nie chcę go w takim stanie zabierać do poradni pełnej zainfekowanych dizeci, tym bardziej że ja też przeziebiona i boję się narażać... ych
Byłam na ktg, ale pediatra jeszcze nie przyjmowała rano.

doczytam Was za chwilkę, W. znów zasypia

Ewe widzę że Ty ostro pracujesz nad jutrzejszym terminem hehe, ja tu mam sraczunie przed wizytą! Taka jestem ciekawa co mi powie...

Hars mama świetna hehe, pamiętam jak moja mnie odwiedziła w Anglii i zrobiliśmy imprezę na której byli i polacy i anglicy i mama siedziała z żoną szefa i każda w swoim jezyku coś mówiła i sie cieszyły jak głupie haha i tylko głowami kiwały hehe
Nie wiem czy po smsie babci śmiać się czy płakać, no ja jestem zirytowana i zszokowana... A co Wy na to?

Papcia było matkę wysłać do spowiedzi i dopowiedzieć że jej to bardziej potrzebne!

Wierka zapomniałam Ci napisać że ciacho wyszło bardzo dobre, lekkie, przypomina trochę ptasie mleczko z biszkoptem hehe

Pastela ja to się za bardzo nie znam ale przy takiej temperaturze to chyba szybko powinniście pojechać do lekarza a może da sie go zamówić do domu??? Biedny Wiktorek...

Ostatnia edycja:
Powiedzcie co moge wziasc na to chorobsko? czuje ze to zatoki,chodze w po domu w czapce i wziełam rutinoscorbin,teraz jem obiadek ale bez apetytu,potwornie boli mnie głowa,moze apap bym mogła wziasc? czy lepiej nie?

Ola Apap można i Rutinoscorbin też a do tego to wszystko co naturalne czyli czosnek, cebula, miód, herbata malinowa, sok z cytrynki i leż a nie chodzisz!

reklama
Ewi musiałam wstac zeby obiad zrobic,niestety nie ma kto mi usługiwac;) najgorsze ze z tych domowych sposobow nic nie mam w domu bo przeciez cała ciaze niechorowałam a miod sie skonczył,zastanawiam sie tylko czy apap nie wytłumi boli porodowych jakby co?

Do góry