reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi, Ewe, Ola widzę że tu kolejkę ustalacie:-D a ja a ja;-) termin ten sam no i z ola jeszcze trzeba ustalic starszeństwo:tak: rocznik ten sam a co z miesiącem? ja z lipca:tak:

reklama
Marta, ale ci zazdroszczę wyzerki weselnej mniaaami pojadlabym sobie smakolykow, a z cukrem to uważaj nie wiesz ze zaraz po 7 zlociszy bedzie;-)

Ewi, Ewe, Ola widzę że tu kolejkę ustalacie:-D a ja a ja;-) termin ten sam no i z ola jeszcze trzeba ustalic starszeństwo:tak: rocznik ten sam a co z miesiącem? ja z lipca:tak:

czyli musisz sie z ola dogadac co kolejnosci bo ja w takim razie bede ostatnia lub razem z Ewi 8.03 :-D a no wlasnie zapomnialysmy o buziaczku :szok:

Tulip ale cukier i tak więcej kosztuje niż 7zł :sorry2:- wczoraj kupiłam cukier puder 400g i zapłaciłam 3,62zł to za kilo wychodzi ponad 9zł:tak:.
Oj wesele:sorry2::sorry2: kawaler z odzysku ze starą panną i zabawa przy wieży:sorry2:.

ewia tak widzialam,ze mamii rodzi, no ale moze ktos jeszcze chce dotrzymac jej dzis towarzystwa ;-)

marta swietnie,ze wesele wam sie udalo.
Wszystkiego najlepszego dla synka :) Udanej imprezki urodzinowej

To jak juz kolejki ustalacie , to znajdzcie miejsce dla mnie bo ja tez juz na koncowce ;-)
T. twierdzi,ze urodze jutro..... hehe zobaczymy czy sie sprawdzi :-D:-D

buziaczku jeśli o mnie chodzi to możemy w tym samym czasie ... będzie raźniej:-)
Marta no to miałaś dzień pełen wrażeń - teraz wypoczywaj przed kolejnym:-) udanych urodzinek Olka!

patiku - to dawaj razem ...bo ja sama nie chce bo sie boje:zawstydzona/y::-) a ty to juz doswiadczona i dobrze miec takiego kogos obok -moj emus to pewnie zemdleje biedaczek jak tak kiedys do niego zadzwonie ze rodze:)

wogole to u mojego meza w pracy to kazdy jego tel do mnie konczy sie pytaniem na kuchni czy juz sie zaczelo:-):-D:-) oni chyba wszyscy chca na ta porodowke jechac...a ja chce z patikiem:-p

wogole to dziwnie tak mam jak w zeszlym tyg cuda nie dziwy sie dzialy ze mna a teraz nic... czyzby cisza przed burza? mi naweet skurczaki zadne juz nie chca lapac ...wogole to sie czuje jakbym nawet w ciazy nie byla tak mi jakos lekko...no tylko siuski co chwila ale tak poza tym to lipa

ewe no ty mi tu o mnie nie zapominaj bo prawie jak ja masz termin:-);-)

reklama
Łeee Marta co to za wesele co tak krótko trwało... Ty to widzę w świetnej formie jak tańczysz i jeszcze wygibaski robisz;)

Patik chyba na jutro nikt się nie wepchał hehe więc jeśli chcesz?! Ja tam okupuję ten wtorek razem z Ewe;)

Ruda więc wybieraj 9, 10 i dalej wolne;)

A Ciekawe co na to nasze dzieci i matka natura haha

Ostatnia edycja:
Do góry