reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
tez bym sie na jakies wesele przeszla
a wpuscicie mnie gdzies do srodka co bym tak sama nie zostala;-)
a wpuscicie mnie gdzies do srodka co bym tak sama nie zostala;-)
Ewi, Ewe, Ola widzę że tu kolejkę ustalacie a ja a ja;-) termin ten sam no i z ola jeszcze trzeba ustalic starszeństwo rocznik ten sam a co z miesiącem? ja z lipca
czyli musisz sie z ola dogadac co kolejnosci bo ja w takim razie bede ostatnia lub razem z Ewi 8.03 a no wlasnie zapomnialysmy o buziaczku
Marta1981
Rodzyneczka
Tulip ale cukier i tak więcej kosztuje niż 7zł - wczoraj kupiłam cukier puder 400g i zapłaciłam 3,62zł to za kilo wychodzi ponad 9zł.
Oj wesele kawaler z odzysku ze starą panną i zabawa przy wieży.
Oj wesele kawaler z odzysku ze starą panną i zabawa przy wieży.
ewia tak widzialam,ze mamii rodzi, no ale moze ktos jeszcze chce dotrzymac jej dzis towarzystwa ;-)
marta swietnie,ze wesele wam sie udalo.
Wszystkiego najlepszego dla synka Udanej imprezki urodzinowej
To jak juz kolejki ustalacie , to znajdzcie miejsce dla mnie bo ja tez juz na koncowce ;-)
T. twierdzi,ze urodze jutro..... hehe zobaczymy czy sie sprawdzi
marta swietnie,ze wesele wam sie udalo.
Wszystkiego najlepszego dla synka Udanej imprezki urodzinowej
To jak juz kolejki ustalacie , to znajdzcie miejsce dla mnie bo ja tez juz na koncowce ;-)
T. twierdzi,ze urodze jutro..... hehe zobaczymy czy sie sprawdzi
buziaczek1
patiku - to dawaj razem ...bo ja sama nie chce bo sie boje:-) a ty to juz doswiadczona i dobrze miec takiego kogos obok -moj emus to pewnie zemdleje biedaczek jak tak kiedys do niego zadzwonie ze rodze
wogole to u mojego meza w pracy to kazdy jego tel do mnie konczy sie pytaniem na kuchni czy juz sie zaczelo:-):-) oni chyba wszyscy chca na ta porodowke jechac...a ja chce z patikiem
wogole to dziwnie tak mam jak w zeszlym tyg cuda nie dziwy sie dzialy ze mna a teraz nic... czyzby cisza przed burza? mi naweet skurczaki zadne juz nie chca lapac ...wogole to sie czuje jakbym nawet w ciazy nie byla tak mi jakos lekko...no tylko siuski co chwila ale tak poza tym to lipa
ewe no ty mi tu o mnie nie zapominaj bo prawie jak ja masz termin:-);-)
wogole to u mojego meza w pracy to kazdy jego tel do mnie konczy sie pytaniem na kuchni czy juz sie zaczelo:-):-) oni chyba wszyscy chca na ta porodowke jechac...a ja chce z patikiem
wogole to dziwnie tak mam jak w zeszlym tyg cuda nie dziwy sie dzialy ze mna a teraz nic... czyzby cisza przed burza? mi naweet skurczaki zadne juz nie chca lapac ...wogole to sie czuje jakbym nawet w ciazy nie byla tak mi jakos lekko...no tylko siuski co chwila ale tak poza tym to lipa
ewe no ty mi tu o mnie nie zapominaj bo prawie jak ja masz termin:-);-)
reklama
Ewi82
Łeee Marta co to za wesele co tak krótko trwało... Ty to widzę w świetnej formie jak tańczysz i jeszcze wygibaski robisz
Patik chyba na jutro nikt się nie wepchał hehe więc jeśli chcesz?! Ja tam okupuję ten wtorek razem z Ewe
Ruda więc wybieraj 9, 10 i dalej wolne
A Ciekawe co na to nasze dzieci i matka natura haha
Patik chyba na jutro nikt się nie wepchał hehe więc jeśli chcesz?! Ja tam okupuję ten wtorek razem z Ewe
Ruda więc wybieraj 9, 10 i dalej wolne
A Ciekawe co na to nasze dzieci i matka natura haha
Ostatnia edycja: