reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi, Ewe, Ola widzę że tu kolejkę ustalacie:-D a ja a ja;-) termin ten sam no i z ola jeszcze trzeba ustalic starszeństwo:tak: rocznik ten sam a co z miesiącem? ja z lipca:tak:

reklama
Marta, ale ci zazdroszczę wyzerki weselnej mniaaami pojadlabym sobie smakolykow, a z cukrem to uważaj nie wiesz ze zaraz po 7 zlociszy bedzie;-)

Ewi, Ewe, Ola widzę że tu kolejkę ustalacie:-D a ja a ja;-) termin ten sam no i z ola jeszcze trzeba ustalic starszeństwo:tak: rocznik ten sam a co z miesiącem? ja z lipca:tak:

czyli musisz sie z ola dogadac co kolejnosci bo ja w takim razie bede ostatnia lub razem z Ewi 8.03 :-D a no wlasnie zapomnialysmy o buziaczku :szok:

Tulip ale cukier i tak więcej kosztuje niż 7zł :sorry2:- wczoraj kupiłam cukier puder 400g i zapłaciłam 3,62zł to za kilo wychodzi ponad 9zł:tak:.
Oj wesele:sorry2::sorry2: kawaler z odzysku ze starą panną i zabawa przy wieży:sorry2:.

ewia tak widzialam,ze mamii rodzi, no ale moze ktos jeszcze chce dotrzymac jej dzis towarzystwa ;-)

marta swietnie,ze wesele wam sie udalo.
Wszystkiego najlepszego dla synka :) Udanej imprezki urodzinowej

To jak juz kolejki ustalacie , to znajdzcie miejsce dla mnie bo ja tez juz na koncowce ;-)
T. twierdzi,ze urodze jutro..... hehe zobaczymy czy sie sprawdzi :-D:-D

buziaczku jeśli o mnie chodzi to możemy w tym samym czasie ... będzie raźniej:-)
Marta no to miałaś dzień pełen wrażeń - teraz wypoczywaj przed kolejnym:-) udanych urodzinek Olka!

patiku - to dawaj razem ...bo ja sama nie chce bo sie boje:zawstydzona/y::-) a ty to juz doswiadczona i dobrze miec takiego kogos obok -moj emus to pewnie zemdleje biedaczek jak tak kiedys do niego zadzwonie ze rodze:)

wogole to u mojego meza w pracy to kazdy jego tel do mnie konczy sie pytaniem na kuchni czy juz sie zaczelo:-):-D:-) oni chyba wszyscy chca na ta porodowke jechac...a ja chce z patikiem:-p

wogole to dziwnie tak mam jak w zeszlym tyg cuda nie dziwy sie dzialy ze mna a teraz nic... czyzby cisza przed burza? mi naweet skurczaki zadne juz nie chca lapac ...wogole to sie czuje jakbym nawet w ciazy nie byla tak mi jakos lekko...no tylko siuski co chwila ale tak poza tym to lipa

ewe no ty mi tu o mnie nie zapominaj bo prawie jak ja masz termin:-);-)

reklama
Łeee Marta co to za wesele co tak krótko trwało... Ty to widzę w świetnej formie jak tańczysz i jeszcze wygibaski robisz;)

Patik chyba na jutro nikt się nie wepchał hehe więc jeśli chcesz?! Ja tam okupuję ten wtorek razem z Ewe;)

Ruda więc wybieraj 9, 10 i dalej wolne;)

A Ciekawe co na to nasze dzieci i matka natura haha

Ostatnia edycja:
Do góry