reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi ok moge byc po tobie :tak:

tulip spie na tym podkladzie tylko ze on jest 60x90 a lozko mamy duze i materac 160x200 wiec jak sie przemieszczam w nocy to pewnie znajac zycie i tak popuszcze nie na podklad :-D

reklama
To jak wy tak śpicie na tych podkładach to chyba ja jeszcze raz spróbuję mimo że ich nie nawidzę. Nie wiem jak dzieci mogą w pieluchach chodzić...

I kolejka ustalona hehe;)

Laski tylko nie wiem czy wiecie ale wody bardzo sporadycznie odchodza w pozycji leżącej więc po co sie męczyć? ja już mojemu m zapowiedziałam że ja ląduje w szpitalu a on zamawia do tapczanu karcher i zanosi pościel do pralni jak wrócimy do domu ma być wszystko na tip top
a no i te15% ciąz których porody zaczynają sie od odejścia wód to chyba marcóweczki w tym roku wykorzystają na maxa

Ewi nie nie do1ja nie wytrzymam coś czuje że jutro bedzie mój dzień z kibelka dzisiaj moge wcale nie wychodzić ja pitole ile te jelita pojemności mają? ja już uda mi sie usiąść to tylko słysze dziwaczne odgłosy z mojej jamy brzusznej

a Ewi sernik sie nie spalił haha chyba to nie z mojego piekarnika szła spalenizna
zaraz pójde go spróbować bo w razie rozpakowania nie zdarze go skonsumować

Ostatnia edycja:
Ewe to jak termin i suwak ten sam to może i ten sam dzień hehe. Gin mi wróżył właśnie 8 marca;)

Papcia Ty się nie wpychaj w kolejkę! Ja mam ciasto z bitą śmietaną ale jeszcze nie dokończone więc muszę się obejść smakiem tylko...

hej

jak tam, kto sie pisze na dzis?? ;-)

ja upieklam 'zebre' ,troche posprzatalismy z T. i teraz siedze przy herbatce z lisci i ciachu :tak::-)

Jutro moja mama przylatuje,wiec Bartus bedzie mial babcie przy sobie :)

Ruda dzisiaj to Mamii rodzi;) a może już jest po?... to jutro już możesz rodzić. Mały będzie bezpieczny z babcią;)

reklama
Witam, mega padnięta po weselu:nerd:. Nawet trochę potańczyłam z M i młodymi a po ostatnim obkręcanym, to poślizgnęłam się i dobrze że sie nie rozkraczyłam tylko w kolanach nogi skrzyżowałam i tak wylądowałam na klęczkach na podłodze - wogóle głupotą jest dla mnie robienie posadzki na sali do tańca z terakoty:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::no:.
Tort RV Olkowi przełożyłam - smak ciasta nawet nawet:tak:- podczas robienia stwierdziłam u siebie ubytek ciążowych 4% - cukier wymieszałam z sypkimi składnikami a nie utarłam z masłem:baffled:, potem sypałam cukier z torebki do pojemnika i to zamkniętego :baffled::confused::-D:-D - zobaczymy jak jutro będzie smakował jak się z masą przegryzie:dry::dry:.
Na cywilny się spóźniliśmy i dojechaliśmy jak "młodzi" wychodzili - na przyjeciu, jedzenie pychotka - jadłam póki jeszcze mogę wszystko jeść;-):-).
Chłopaki od 19-ej śpią, M zdążył pomodlić się w łazience a jeszcze chciał zostać:baffled::confused::angry::angry:.

Ale Mamii szybko pognało:tak::-D:-D, ja poskakałam i NIC:no::nerd::baffled::confused::sorry2:.
Idę nogi w chłodnej wodzie pomoczyć żeby lżej było - jutro zapowiadam nieobecność ze względu na urodzinki Olka, wieczorem zapraszam na torcik.;-):tak:
Miłej nocki

Do góry