reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi ok moge byc po tobie :tak:

tulip spie na tym podkladzie tylko ze on jest 60x90 a lozko mamy duze i materac 160x200 wiec jak sie przemieszczam w nocy to pewnie znajac zycie i tak popuszcze nie na podklad :-D

reklama
To jak wy tak śpicie na tych podkładach to chyba ja jeszcze raz spróbuję mimo że ich nie nawidzę. Nie wiem jak dzieci mogą w pieluchach chodzić...

I kolejka ustalona hehe;)

Laski tylko nie wiem czy wiecie ale wody bardzo sporadycznie odchodza w pozycji leżącej więc po co sie męczyć? ja już mojemu m zapowiedziałam że ja ląduje w szpitalu a on zamawia do tapczanu karcher i zanosi pościel do pralni jak wrócimy do domu ma być wszystko na tip top
a no i te15% ciąz których porody zaczynają sie od odejścia wód to chyba marcóweczki w tym roku wykorzystają na maxa

Ewi nie nie do1ja nie wytrzymam coś czuje że jutro bedzie mój dzień z kibelka dzisiaj moge wcale nie wychodzić ja pitole ile te jelita pojemności mają? ja już uda mi sie usiąść to tylko słysze dziwaczne odgłosy z mojej jamy brzusznej

a Ewi sernik sie nie spalił haha chyba to nie z mojego piekarnika szła spalenizna
zaraz pójde go spróbować bo w razie rozpakowania nie zdarze go skonsumować

Ostatnia edycja:
Ewe to jak termin i suwak ten sam to może i ten sam dzień hehe. Gin mi wróżył właśnie 8 marca;)

Papcia Ty się nie wpychaj w kolejkę! Ja mam ciasto z bitą śmietaną ale jeszcze nie dokończone więc muszę się obejść smakiem tylko...

hej

jak tam, kto sie pisze na dzis?? ;-)

ja upieklam 'zebre' ,troche posprzatalismy z T. i teraz siedze przy herbatce z lisci i ciachu :tak::-)

Jutro moja mama przylatuje,wiec Bartus bedzie mial babcie przy sobie :)

Ruda dzisiaj to Mamii rodzi;) a może już jest po?... to jutro już możesz rodzić. Mały będzie bezpieczny z babcią;)

reklama
Witam, mega padnięta po weselu:nerd:. Nawet trochę potańczyłam z M i młodymi a po ostatnim obkręcanym, to poślizgnęłam się i dobrze że sie nie rozkraczyłam tylko w kolanach nogi skrzyżowałam i tak wylądowałam na klęczkach na podłodze - wogóle głupotą jest dla mnie robienie posadzki na sali do tańca z terakoty:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::no:.
Tort RV Olkowi przełożyłam - smak ciasta nawet nawet:tak:- podczas robienia stwierdziłam u siebie ubytek ciążowych 4% - cukier wymieszałam z sypkimi składnikami a nie utarłam z masłem:baffled:, potem sypałam cukier z torebki do pojemnika i to zamkniętego :baffled::confused::-D:-D - zobaczymy jak jutro będzie smakował jak się z masą przegryzie:dry::dry:.
Na cywilny się spóźniliśmy i dojechaliśmy jak "młodzi" wychodzili - na przyjeciu, jedzenie pychotka - jadłam póki jeszcze mogę wszystko jeść;-):-).
Chłopaki od 19-ej śpią, M zdążył pomodlić się w łazience a jeszcze chciał zostać:baffled::confused::angry::angry:.

Ale Mamii szybko pognało:tak::-D:-D, ja poskakałam i NIC:no::nerd::baffled::confused::sorry2:.
Idę nogi w chłodnej wodzie pomoczyć żeby lżej było - jutro zapowiadam nieobecność ze względu na urodzinki Olka, wieczorem zapraszam na torcik.;-):tak:
Miłej nocki

Do góry