reklama
I kolejka ustalona hehe
to jak ustalona to Ola startuje dzis Ewi w pon a ja 8.03 (moja Emilka bedzie miala swieto 2w1 )
Ewi my nawet suwaczki mamy takie same
papcia
Mamunia Lenuśki
Laski tylko nie wiem czy wiecie ale wody bardzo sporadycznie odchodza w pozycji leżącej więc po co sie męczyć? ja już mojemu m zapowiedziałam że ja ląduje w szpitalu a on zamawia do tapczanu karcher i zanosi pościel do pralni jak wrócimy do domu ma być wszystko na tip top
a no i te15% ciąz których porody zaczynają sie od odejścia wód to chyba marcóweczki w tym roku wykorzystają na maxa
Ewi nie nie do1ja nie wytrzymam coś czuje że jutro bedzie mój dzień z kibelka dzisiaj moge wcale nie wychodzić ja pitole ile te jelita pojemności mają? ja już uda mi sie usiąść to tylko słysze dziwaczne odgłosy z mojej jamy brzusznej
a Ewi sernik sie nie spalił haha chyba to nie z mojego piekarnika szła spalenizna
zaraz pójde go spróbować bo w razie rozpakowania nie zdarze go skonsumować
a no i te15% ciąz których porody zaczynają sie od odejścia wód to chyba marcóweczki w tym roku wykorzystają na maxa
Ewi nie nie do1ja nie wytrzymam coś czuje że jutro bedzie mój dzień z kibelka dzisiaj moge wcale nie wychodzić ja pitole ile te jelita pojemności mają? ja już uda mi sie usiąść to tylko słysze dziwaczne odgłosy z mojej jamy brzusznej
a Ewi sernik sie nie spalił haha chyba to nie z mojego piekarnika szła spalenizna
zaraz pójde go spróbować bo w razie rozpakowania nie zdarze go skonsumować
Ostatnia edycja:
ja sie juz przyzwyczailam do pomylek ;-)Ewi i Ewe, suwaczku te same-no i jak tu was niepomylic..
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam, mega padnięta po weselu. Nawet trochę potańczyłam z M i młodymi a po ostatnim obkręcanym, to poślizgnęłam się i dobrze że sie nie rozkraczyłam tylko w kolanach nogi skrzyżowałam i tak wylądowałam na klęczkach na podłodze - wogóle głupotą jest dla mnie robienie posadzki na sali do tańca z terakoty.
Tort RV Olkowi przełożyłam - smak ciasta nawet nawet- podczas robienia stwierdziłam u siebie ubytek ciążowych 4% - cukier wymieszałam z sypkimi składnikami a nie utarłam z masłem, potem sypałam cukier z torebki do pojemnika i to zamkniętego - zobaczymy jak jutro będzie smakował jak się z masą przegryzie.
Na cywilny się spóźniliśmy i dojechaliśmy jak "młodzi" wychodzili - na przyjeciu, jedzenie pychotka - jadłam póki jeszcze mogę wszystko jeść;-):-).
Chłopaki od 19-ej śpią, M zdążył pomodlić się w łazience a jeszcze chciał zostać.
Ale Mamii szybko pognało, ja poskakałam i NIC.
Idę nogi w chłodnej wodzie pomoczyć żeby lżej było - jutro zapowiadam nieobecność ze względu na urodzinki Olka, wieczorem zapraszam na torcik.;-)
Miłej nocki
Tort RV Olkowi przełożyłam - smak ciasta nawet nawet- podczas robienia stwierdziłam u siebie ubytek ciążowych 4% - cukier wymieszałam z sypkimi składnikami a nie utarłam z masłem, potem sypałam cukier z torebki do pojemnika i to zamkniętego - zobaczymy jak jutro będzie smakował jak się z masą przegryzie.
Na cywilny się spóźniliśmy i dojechaliśmy jak "młodzi" wychodzili - na przyjeciu, jedzenie pychotka - jadłam póki jeszcze mogę wszystko jeść;-):-).
Chłopaki od 19-ej śpią, M zdążył pomodlić się w łazience a jeszcze chciał zostać.
Ale Mamii szybko pognało, ja poskakałam i NIC.
Idę nogi w chłodnej wodzie pomoczyć żeby lżej było - jutro zapowiadam nieobecność ze względu na urodzinki Olka, wieczorem zapraszam na torcik.;-)
Miłej nocki