reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Masala to byłybyśmy 3 tygodnie przeterminowane hehe, na to to ja się nie piszę bo już ledwo żyję!

reklama
Oooo i znowu niespodzianka ;)Mami powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja juz wczesniej pisałam ze zauwazyłam ze wiekszosc z rozpakowanych marcoweczek porod zaczeło odejsciem wod ;) a wiec badzmy czujne;)

No i byłam na zakupach,odwiedziłam chyba z szesc sklepow zeby kupic ten głupi stanik i w kazdym jak mowiłam jaki chce rozmiar patrzyli na mnie jak na jakiegos dziwolaga,w jednym tylko pani sama mi powiedziała ze potrzebuje conajmniej 70f ale w tej chwili nie ma ale moze na wtorek zamowic.Na chwile obecna z braku laku kupiłam conpol,za duzy w obwodzie a za mały w misce,no coz aby tylko do szpitala był ;)

no nie mogę....
mamii tutaj pisze ze nic ją nie rusza a 23 minuty później wody jej odchodzą:szok: ja też tak chcę!!!!!! trzymam kciuki!

Pastela ja to chętnie przejmę Twoją kolej ale czy moje dziecko się zdecyduje?????
Maya nie ma sprawy, wypoczywaj przed poniedziałkiem, a może Julek sam da znać że już czas:-)

Ewe my mamy ten sam termin i tą samą literkę wiec mogłoby się już zacząć! A tak się dopatrzyłam że Patki też ma ten sam a Ola tylko o jeden więcej więc termin ten sam i nic się nie dzieje hehe. Trzeba dzisiaj dopaść męża;) a jutro na porodówkę! Ja pierwsza bo najstarsza!!!

Ola to miałaś pecha z tym biustonoszem bo ja weszłam do pierwszego sklepu i kupiłam i po problemie. Namiocik;)

Ostatnia edycja:
Ewi, dawaj poród odbiore, w końcu mam to we krwi-mama położna ;-)
Ola biedaku z tym cyckonkszem-a na Allegro nic niewypatrzylas?

Odnośnie wód, dziewczyny czy wy pod koniec ciąży spicie na podkladach- tak w razie co żeby łóżka niezamoczyc:-D

Ewi gdybym miała obwod powyzej 75 to by problemu nie było:( a najstarsza to chyba ja?
Tulip na alegro niby sa ale ceny te same co w sklepie i chcialam najpierw zmierzyc na zywo no ale penie nastepny zamowie na slepo;) ja spie na podkładzie od tygodnia;)okropnie niewygodnie,zwija sie pod tyłkiem i dooopa sie poci;)

Ola no to może Cię przepuszczę w kolejce tylko nie ociągaj się za bardzo bo ja już świra i warjacji dostaję!!!

Tulip ja jedną noc spałam na podkładzie i tylko mi się tyłek spocił na tym plastiku! Więc następnego dnia znikł hehe

Heh :/ to lipa z podkladami, do tego bosa pisała ze wkładki baby ono tez potliwe-cycki gotują...po co ja to kupowalam:wściekła/y:

reklama
Ewi postaram sie;) tez mam juz dosc;)
Tulip ja o tych wkładkach baby ono czytałam całkiem dobre opinie,tez je mam bo dostałam ''w spadku'' ale na razie uzywałam babydream i bella,jedne i drugie do d...;)

Do góry