reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Masala to byłybyśmy 3 tygodnie przeterminowane hehe, na to to ja się nie piszę bo już ledwo żyję!

reklama
Oooo i znowu niespodzianka ;)Mami powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja juz wczesniej pisałam ze zauwazyłam ze wiekszosc z rozpakowanych marcoweczek porod zaczeło odejsciem wod ;) a wiec badzmy czujne;)

No i byłam na zakupach,odwiedziłam chyba z szesc sklepow zeby kupic ten głupi stanik i w kazdym jak mowiłam jaki chce rozmiar patrzyli na mnie jak na jakiegos dziwolaga,w jednym tylko pani sama mi powiedziała ze potrzebuje conajmniej 70f ale w tej chwili nie ma ale moze na wtorek zamowic.Na chwile obecna z braku laku kupiłam conpol,za duzy w obwodzie a za mały w misce,no coz aby tylko do szpitala był ;)

no nie mogę....
mamii tutaj pisze ze nic ją nie rusza a 23 minuty później wody jej odchodzą:szok: ja też tak chcę!!!!!! trzymam kciuki!

Pastela ja to chętnie przejmę Twoją kolej ale czy moje dziecko się zdecyduje?????
Maya nie ma sprawy, wypoczywaj przed poniedziałkiem, a może Julek sam da znać że już czas:-)

Ewe my mamy ten sam termin i tą samą literkę wiec mogłoby się już zacząć! A tak się dopatrzyłam że Patki też ma ten sam a Ola tylko o jeden więcej więc termin ten sam i nic się nie dzieje hehe. Trzeba dzisiaj dopaść męża;) a jutro na porodówkę! Ja pierwsza bo najstarsza!!!

Ola to miałaś pecha z tym biustonoszem bo ja weszłam do pierwszego sklepu i kupiłam i po problemie. Namiocik;)

Ostatnia edycja:
Ewi, dawaj poród odbiore, w końcu mam to we krwi-mama położna ;-)
Ola biedaku z tym cyckonkszem-a na Allegro nic niewypatrzylas?

Odnośnie wód, dziewczyny czy wy pod koniec ciąży spicie na podkladach- tak w razie co żeby łóżka niezamoczyc:-D

Ewi gdybym miała obwod powyzej 75 to by problemu nie było:( a najstarsza to chyba ja?
Tulip na alegro niby sa ale ceny te same co w sklepie i chcialam najpierw zmierzyc na zywo no ale penie nastepny zamowie na slepo;) ja spie na podkładzie od tygodnia;)okropnie niewygodnie,zwija sie pod tyłkiem i dooopa sie poci;)

Ola no to może Cię przepuszczę w kolejce tylko nie ociągaj się za bardzo bo ja już świra i warjacji dostaję!!!

Tulip ja jedną noc spałam na podkładzie i tylko mi się tyłek spocił na tym plastiku! Więc następnego dnia znikł hehe

Heh :/ to lipa z podkladami, do tego bosa pisała ze wkładki baby ono tez potliwe-cycki gotują...po co ja to kupowalam:wściekła/y:

reklama
Ewi postaram sie;) tez mam juz dosc;)
Tulip ja o tych wkładkach baby ono czytałam całkiem dobre opinie,tez je mam bo dostałam ''w spadku'' ale na razie uzywałam babydream i bella,jedne i drugie do d...;)

Do góry