reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

buziaczek no to ustalone:tak: pasuje Ci jutro? bo tak jak Ewi pisze termin na jutro wolny a ja jak najbardziej jestem na tak:-) my się będziemy wspierać, a i emkom będzie raźniej:-) choć nie powiem mój na pierwszym porodzie był bardzo dzielny, opanowany i się sprawdził, więc nie sądzę że teraz wymięknie;-)

reklama
Wierka a jakie owoce dajesz w zimie?
Ewi ja robię bita śmietanę na żelatynie i dodaje owoce z puszki.Dzisiaj dałam mandarynki i brzoskwinie ale mogą być tez banany.Musze spróbować następnym razem z galaretka na wierzchu,bo nigdy jeszcze tak nie robiłam.

Mamii PUSH:-) trzymam mocno &&&
Marta odpoczywaj i ładuj baterie na jutro
Bosa spokojnej nocki z Xena

buziaczek no to ustalone:tak: pasuje Ci jutro? bo tak jak Ewi pisze termin na jutro wolny a ja jak najbardziej jestem na tak:-) my się będziemy wspierać, a i emkom będzie raźniej:-) choć nie powiem mój na pierwszym porodzie był bardzo dzielny, opanowany i się sprawdził, więc nie sądzę że teraz wymięknie;-)

jutro jak najbardziej bylesmy to szybko machnely co by sie za dlugo z tym nie mordowac:-);-)
a wlasnie jesli moge zapytac to jak wygladal twoj pierwszy porod?? jak wogole maz sie zachowal i wogole bo mi teraz klina wbilas bo powiem ci szczerze ze moj kucharz to mi sie przyznal ostatnio ze sie troche zaczyna bac...:tak: wogole to nie wiem jak inne marcjanki ale moze opisalabys nam co nieco z twojego pierwszego porodu na naszymporodowym o ile mozna Pani Martusiu Kochana Moderatorko??:-p;-):-)

Wierka mi ciotka podała taki przepis żeby dodać do śnieżki galaretkę i do tego owoce zalać galaretką. Zobaczymy jak przejdzie co z tego wyjdzie...

Patik ja z 11marca jestem:) ale mozemy isc razem;)
hihi ciekawe co z naszych ustalen wyniknie;)

Własnie zjadłam jajecznice z pomidorkiem i bułe i zagryzłam poł litrem lodow manhatanow pomaranczowych,mniammmm a i jeszcze była herbatka z lisci,przynajmniej pomogła mi wyrzucic z siebie wczorajsze mikstury;) zaraz zrobie jeszcze jedna herbatke to moze cos ruszy do rana;)

ide spac:) spokojnej i porodowej nocy zycze;)

Ostatnia edycja:
ola och nie udało mi się:-p musze oddać pierwszeństwo, buziaczek na jutro się ze mną wybiera więc mozemy w trójkę:-) a mnie zaczyna coś pobolewać - ciekawa jestem czy to znowu tylko straszonko czy coś wiecej...
buziaczek tez liczę że pójdzie szybko i sprawnie

reklama
im wiecej do porodu tym lepiej:) ola dawaj z nami:) ciekawe bo mnie tam na dole strasznie kluje ale co by to bylo...tojuz kilka dni tak jakby mnie tam cos rozdzieralo...centralnie przy samym wyjsciu na dole...ehhh to i tak pewnie nic...tez wlasnie pije herbatke z lisci ale za bardzo sie nie ludze bo zwykle tak jest ze jak sie na cos strasznie czeka to nie wychodzi... moze lepiej sobie wszystko daruje to samo pojdzie... :shocked2:

Do góry