reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

buziaczek no to ustalone:tak: pasuje Ci jutro? bo tak jak Ewi pisze termin na jutro wolny a ja jak najbardziej jestem na tak:-) my się będziemy wspierać, a i emkom będzie raźniej:-) choć nie powiem mój na pierwszym porodzie był bardzo dzielny, opanowany i się sprawdził, więc nie sądzę że teraz wymięknie;-)

reklama
Wierka a jakie owoce dajesz w zimie?
Ewi ja robię bita śmietanę na żelatynie i dodaje owoce z puszki.Dzisiaj dałam mandarynki i brzoskwinie ale mogą być tez banany.Musze spróbować następnym razem z galaretka na wierzchu,bo nigdy jeszcze tak nie robiłam.

Mamii PUSH:-) trzymam mocno &&&
Marta odpoczywaj i ładuj baterie na jutro
Bosa spokojnej nocki z Xena

buziaczek no to ustalone:tak: pasuje Ci jutro? bo tak jak Ewi pisze termin na jutro wolny a ja jak najbardziej jestem na tak:-) my się będziemy wspierać, a i emkom będzie raźniej:-) choć nie powiem mój na pierwszym porodzie był bardzo dzielny, opanowany i się sprawdził, więc nie sądzę że teraz wymięknie;-)

jutro jak najbardziej bylesmy to szybko machnely co by sie za dlugo z tym nie mordowac:-);-)
a wlasnie jesli moge zapytac to jak wygladal twoj pierwszy porod?? jak wogole maz sie zachowal i wogole bo mi teraz klina wbilas bo powiem ci szczerze ze moj kucharz to mi sie przyznal ostatnio ze sie troche zaczyna bac...:tak: wogole to nie wiem jak inne marcjanki ale moze opisalabys nam co nieco z twojego pierwszego porodu na naszymporodowym o ile mozna Pani Martusiu Kochana Moderatorko??:-p;-):-)

Wierka mi ciotka podała taki przepis żeby dodać do śnieżki galaretkę i do tego owoce zalać galaretką. Zobaczymy jak przejdzie co z tego wyjdzie...

Patik ja z 11marca jestem:) ale mozemy isc razem;)
hihi ciekawe co z naszych ustalen wyniknie;)

Własnie zjadłam jajecznice z pomidorkiem i bułe i zagryzłam poł litrem lodow manhatanow pomaranczowych,mniammmm a i jeszcze była herbatka z lisci,przynajmniej pomogła mi wyrzucic z siebie wczorajsze mikstury;) zaraz zrobie jeszcze jedna herbatke to moze cos ruszy do rana;)

ide spac:) spokojnej i porodowej nocy zycze;)

Ostatnia edycja:
ola och nie udało mi się:-p musze oddać pierwszeństwo, buziaczek na jutro się ze mną wybiera więc mozemy w trójkę:-) a mnie zaczyna coś pobolewać - ciekawa jestem czy to znowu tylko straszonko czy coś wiecej...
buziaczek tez liczę że pójdzie szybko i sprawnie

reklama
im wiecej do porodu tym lepiej:) ola dawaj z nami:) ciekawe bo mnie tam na dole strasznie kluje ale co by to bylo...tojuz kilka dni tak jakby mnie tam cos rozdzieralo...centralnie przy samym wyjsciu na dole...ehhh to i tak pewnie nic...tez wlasnie pije herbatke z lisci ale za bardzo sie nie ludze bo zwykle tak jest ze jak sie na cos strasznie czeka to nie wychodzi... moze lepiej sobie wszystko daruje to samo pojdzie... :shocked2:

Do góry