reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dzień dobryyyyyy:)

Pinuś!jupi!!! trzymamy kciuki, wszystko będzie super i pewnie jeszcze dzis Eryk będzie w Twoich ramionach!:) ale się cieszę:)

Miluuuuu - witaj mamcia:> dawno się z Tobą nie witałam, ale podczytuje co u Ciebie i Księżniczek:)

dobra..czas na kawę, sprzątanie, pranie i prasowanie:)

PINKA, Pinka !!! Dasz radę cieszę się, że już akcja ruszyła. Powodzenia :-D

A ja dalej taaaka niewyspana, buuu właśnie dziś jest tydzień jak nie mamy w domu wody!!!
Wkurzyłam się wczoraj, bo jak mam urodzić i przywieźć maluszka jak szans na wodę nie ma.
Byli wczoraj u nas z wodociagów i stwierdzili, ze nieraz w tym gosp. rury pod ziemią pękały bo za płytko położone, a były właściciel nie mieszkał tu wiec mu to ryba jak odmarzało na wiosnę :O
Oj dziś już od godziny mam koparę zamówioną i kopie, a raczej prubuje nowe przyłącze, bo starego nie zamierzam nawet odkopywać. Zaślepią i tyle. CHcę mieć dziś wodę, ale po wstrząsach jakie czuję w całym domu widzę, że ziemia stawia niezły opór.
Buuu

edit aaa
w nocy bylo sniadanko, teraz jem lody :cool2:

Ostatnia edycja:
Pinka rodzi!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki zaciśnięte mocno strasznie razem ze Stellką:
2ro6ck1.jpg

A ja okazało się, że wczoraj narozrabiałąm zjadając kawałek melona, którego według rozpiski z dietą ze szpitala - WOLNO BEZ PRZESZKÓD. I co? I cała noc przesrana, biedulka dostała mi takiej biegunki, że przez godzinę zmieniłam 6 pieluch.
A teraz moje mleko idzie do końca dnia do zlewu, a Stellka na butelce :-(

E, to teraz wszystkie polecą rodzić za Pinką:tak:. Kciuki Stelli mają podwójną marcjańską moc.
Witam, w końcu się wyspałam, nocka bez siku - rewelacja.
Bułeczki się pieką, jajecznica podszykowana do smażenia, mam luzik bo szwagierka ma mi Olka z przedszkola odebrać tylko Juli coraz gorzej, bo kaszel go dopadł - ale samopoczucie takie jak na YT;-):tak:.

Bosa tak , to jest, nigdy do końca nie wiemy co można, a co nie póki nie spróbujemy, tylko ,ze te próby nie są fajne , ani dla nas, ani dla dzieciaczków, gdy są na nie

Witam sie i ja z rana co za wieści Pinka w końcu&&&&&&&& chyba jednak warto sie nastawić i czekac na przeterminowanie bo wtedy szybciej idzie

w końcu mam czas usiąćź przed kompa i poczytać co u was chociaż ledwo siedze takiej nocki jeszcze przez całą ciąze nie miałam czuje sie jakby walec cała noc po mnie jeździł i giry mi powykrzywiało od skurczy wystarczy że wypije małą kawe rozpuszczalną i nie odpuszczają dziadoki

Koncia czyli co atak na aliensów w białych kitlach robisz w poniedziałek?

Bosa jaka ona słodka nie moge sie na nią napatrzeć a kołyska już dojechała?

reklama
Do góry