reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej widzę ze tu pusto wiec idę w kime .
Ja tez dziś(wczoraj) pączków podjadlam, do tego zapilam mleczkiem zageszczonym z tubki :D mam wyrzuty sumienia i chyba ogranicze słodycze. Buziaki spioszki

reklama
Bosa, zawsze jedna warstwe wiecej niz dla doroslej osoby.. No i mysle, ze body, spiochy plus kombinezon...a na to przykrycie gondolki powinno wystarczyc. Pamietaj, ze Stella bedzie oslonieta tak naprawde, wiec nie powinna zmarznac...

Ja sie chce pochwalic, ze wreszcie mamy imiona dla dziewczynki- Pierwsze i srodkowe... No i dla chlopca tez..Bo stwierdzilam, ze pewnie czeka, az sie zdecydujemy ;)

no to Harsh pochwal się co wymysliliście?

jej nie śpię, bo w zakładzie stolarskim rąbią tak głośno, że spać się nie da...
teraz w końcu się zwlekłam, bo już się należałam ile trzeba, pranie poskładałam, pooglądałam tv, zjadłam śniadanie i piję herbatkę przy komp...

dzień dobry!!!

witam sie i ja porannie:) nie śpimy od 5 wiec postanowiłam tu zajrzec:)

Pinka- no to akcja start:) czekamy na wieści i trzymaj sie dzielnie jakby co:):-)

Witam z rana!!! :-)
Wchodzę leniwie a tu tyle dobrych wieści, że aż miło, nowe fotki, pozdrowienia no i PINKĘ ruszyło !!!!!!! SUPER teraz to my możemy się już pakować, bo przecież jak Pinka się rozpakuje, to reszta już też może :-D
Och dziewczyny niech to już rusza do przodu, bo się niecierpliwa robię, a rodzina i znajomi działają mi już na nerwy na maxa :wściekła/y:

ja się witam poranną porą:)
właśnie dojadam chrusty bo wczoraj tylko 3 pączki zjadłam;)
PINKA trzymam kciuki żeby wszystko szybko poszło:) &&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry