reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

dzieki za mile powitanie. w sumie macie racje jak mdlosci sa to niedobrze- jak ich nie ma tez zle...:eek:

poziomki- swieta racja z tym ciaglym czekaniem!w sumie to chyba dobrze- bo dzieki temu mamy jakies cele w zyciu. Jesli chodzi o bete- to niezly pomysl- Ja zrobilam sobie badania w odstepnie 2 dni- beta slicznie urosla- wiec troche mnie to podnioslo na duchu. mam nadzieje ze jutro poslucham serducha.

jua- jesli ciaza nie jest zagrozona to pewnie nie ma przeciwskazan. Aczkolwiek miej na uwadze nasze polskie wyboiste drogi- takie trzesienie przez kilka godzin moze sie niespodobac dzidzi. nie wiem jak z jazda- ale ja mam zakaz latania- przez poronienie w przeszlosci

reklama
Cześć
:-)
Witam Tulip:biggrin2:
Pozomiki napewno Beta będzie rosła :tak:
Ja dziś miałam dzień urzedowy i pół dnia spędziłam w nieziemskim upale w niekilatyzowantm samochodzie, aż prawie zemdlałam w urzędzie brrrrrrrrrrr.(ale sie przestraszyłam),trochę odpoczęłam a teraz m jedzonko szykuje , bo zaraz wróci z pracy

Jak robicie kotlety , gdy nie mozna spróbować , czy doprawione??:no:

ja nigdy nie próbuje czy dobrze doprawione ( bo nie lubie) zawsze na oko robie i smakuje hehehe

a tak wogóle to witam zmeczona jestem dzis jak nie wiem co tyle roboty mam ze szok a tu siły brak......... bylam dzis z córcia na zakuach Modeleczka kupila sobie sukienke na urodziny hehehe i produkty na torta bo sobie barbie zażyczyła wiec bede robic ciacho;-))))

wstawilam wlasnie pieczarki i zrobie w smietanie bo mnie jakos tak naszło;-)

witam nowe mamusie

reklama
Kiedys tylko dotknelam jezykiem zeby sprawdzic czy nie za slone a jak daje vegete to juz nie sypie soli. Ale ja daje tylko delikat i pieprz do mielonych.

Do góry