reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Poziomki głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze i się jeszcze okaże, że będziesz miała dwa razy więcej do czytania i pisania, bo My tak łatwo Cie tym kwietnówkom nie oddamy :p. Dzięki wielkie za artykuł o toxo... niedługo będę mieć badania to przynajmniej będę wiedziała co i jak.

Dziś poszłam do gina... ale go jeszcze nie było, a rano nie mogłam się dodzwonić. Dopiero o 18 jadę. Usg pewno nie będzie, bo jadę załatwić papierkologię no i może da mi to zwolnienie.

U nas w Krakowie dziś ponad 30 stopni... teraz to nawet nie wiem dokładnie ile bo termometr nie wytrzymał, odkleił się z szyby i pofrunął z dwunastego piętra... ehh.

Czesc dziewczyny. Widze, ze natworzylyscie juz tysiace postow. Moj jest pierwszy- ale za to szczegolny. Chyba jako ostatnia dolaczam sie do Marcoweczek. Wg moich wyliczen malenstwo pojawi sie 30 Marca. ( chyba , ze mi wywinie numer na Prima Aprilis)
Pierwsza ciaze poronilam w 5 tyg. wiec tym razem zaraz po zobaczeniu 2 kreseczek polecialam do lekarza- niestety oprocz duphastonu ( ktory zaczelam brac zaraz po pozytywnym tescie) niezalecila mi nic- kazala czekac 2 tyg. Jutro ide na kolejna wizyte- mam nadzieje, ze uslysze juz serducho.
Poza tym martwi mnie brak mdlosci ( ale to moze byc rodzinne- siostra przy trojce dzieci ich nie miala) Od czasu do czasu przestaja mnie bolec piersi- wtedy sie zaczynam martwic- ale bol cale szczescie powraca- poki co to i moj jedyny objaw ciazy. ( choc pewnie powinnam tu dodac sporadyczne biegunki) Mrowienie w brzuszku czulam tylko na poczatku, teraz jest ok.
Mam nadzieje , ze mnie przyjmiecie do swojego grona

reklama
tulip nie martw sie brakiem mdlosci tylko sie ciesz ja tez ich nie mam i nie mam zadnych ojawow nawet piersi mnie nie bola skoro nie plamisz wszystko jest wporzadku i tak trzeba myslec:)

Do góry