reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Harsharani 3maj się,i bądź silna :tak: 3mam za Ciebie kciuki żeby wszystko było w porządku u Ciebie :tak:
A ja po spacerku i chyba za długo i za dużo było po powrocie do domu zauważyłam plamki brązowej wydzieliny :-( teraz dziewczyny odpoczywam i staram się myśleć pozytywnie :tak: ale strach jest,3majcie kciuki odezwę się jutro :-) a jutro jeszcze mam tyle spraw do pozałatwiania :eek: Uciekam do łóżeczka laseczki :-):tak:
Miłego wieczorku wam życzę :-)
Pupa w górę i odpoczywaj kochana waszystko będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Harsharani, trzymaj sie mocno, mam nadzieje, ze wszytsko potoczy sie po twojej mysli..

A moja ciaza wlasnie przestala byc "bezobjawowa" i chyba zaraz wyladuje w toalecie :baffled: oby to byla jednorazowa historia!:confused:

Witam o poranku dziewczyny! Padam nosem w kawę i czuję się koszmarnie :eek:. Wczoraj złapał mnie mega-ciężki atak mdłości i trzymał przez pół dnia i większość nocy. Na tyle paskudny był, że chciałam spać, żeby nie myśleć o tym, ale nie mogłam. Bleee.
Na dodatek kot mnie doprowadził niemal do zawału, bo mimo zabezpieczeń tarasu udało jej się wybrać na wycieczkę do sąsiadów. A sąsiedzi na wakacjach. A my mieszkamy wysoko. A mendoza wleźć do sąsiadów dała radę, ale wrócić z powrotem - to już była cięższa sprawa. I tak od 6.15 rano motaliśmy się wściekli na tarasie, aż w końcu wkurzeni zrobiliśmy przerwę na śniadanie i zebranie pomysłów na odzyskanie futra. W tym czasie rzeczone futro wparadowało do pokoju. Nic tylko zabić! A potem przytulić. Albo w odwrotnej kolejności.

Witam i ja zbudzona telefonem :crazy: - tak bym jeszcze z godzinkę pospała:-p;-):tak:.
A że zaczyna mdlić to herbatkę imbirową sobie robię. Jakich Wy używacie bo mi udało się tylko taką w sklepie znaleźć
Zielona-herbata-z-cytrusami-i-imbirem.jpg

Witam was dziewczyny :-)
Jest to pierwszy raz od dłuższego czasu kiedy o tej porze jestem na nogach :eek: :-D
Witam nową marcóweczkę gratulację i zdrowia życzę dla was obojga :-)
Dziewczyny współczuje wam tych mdłości :tak: Bosonóżka Ty się nie denerwuj zwłaszcza przez kota i pamiętaj że koty to sprytne zwierzątka i one zawsze na cztery łapy spadają,wlazła wysoko to i wróci :-D
Wmuszam w siebie śniadanko popijam herbatkę no a za 1h trzeba będzie się mi zbierać na spotkanie :eek: ale mi się nie chce :no:
Plamienie jak na razie znikło,przynajmniej rano nic więc mam nadzieję że to było nic poważnego.

reklama
Do góry