reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Naprawde już mi lepiej ide teraz po babke co bym sie roztyła do jutra:-D i ide do wyrka na ostatnie pól godzinki z m a potem szybko lulu bo rano musze na te nieszczęsne badanie jechać tak więc miłej nocki Kochane ciekawe która jutro sie rozpakuje

reklama
hahaha ta kobieca mentalność! Jeszcze niedawno wszystkie się skarżyły, że każdy mówi, że nic nie widać, a teraz marudzą, że już za duże :-)

Zaraz M wraca, powitam go nowiną, ze kolejne marcjanki rozpakowane :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj natworzyłyście sporo
ja jutro po 15 do ginki, a w czwartek rano znów na konsultację do innego lekarza...
jestem zmęczona i wcinam co popadnie idę na kanapę na tv

dobranoc :*

Pastelko, nie dość że mamy już dzieci z lipca, teraz znowu na marzec to ja też jutro do gina. I zapytam się do cc się kwalifikuję:confused2: ze względu na wadę wzroku.
Widzę że większość już po kąpieli - ja tylko stópki wymoczyłam bo ostatnio mi pękają:crazy:. I czekam aż w foremki wyrosną:-).

Kurcze, ale natworzylyscie.... nadrobilam wszystko, ale jedynie zarejestrowalam, ze mamy kolejnego skarba marcowego- Ana4 :) I to calkiem spory ten maluch :)

U lekarza ok, pierwszy raz w calej ciazy mam dobre wyniki moczu!
W kinie genialnie, polecam wszystkim Mamusia z dzieciakami wypad na Misia Yogi, bo naprawde Olo sie chichral najglosniej chyba z sali. Pozniej Olo zaciagnal nas na cale 30 min kregli (uwielbia), a na koniec pizza hut. Czuje, ze to ostatni taki nasz wypad, stracilismy za duzo kasy, ale bylo warto! W koncu wspomnien sie na pieniadze nie przelicza :)
Ide zaraz sobie:ninja2:....

I wiecie co? W ogole genialny dzien by byl, ale wchodzimy do domu...i slysze placz dziecka... Nie zgadniecie....

ja po ktg i poki co nadal czekamy ;-)

papcia wyobraz sobie ze ja od mojej mamy uslyszalam tekst kiedy lezalam w szpitalu ze cytuje:"WYGLADASZ JAKBYŚ MIALA BLIŻNIAKI URODZIĆ TAKA GRUBA JESTEŚ" i strasznie mi sie przykro zrobilo a wiekszosc osob mowila ze nie wygladam na 34 tc (wtedy 34tc) takze mnie juz takie komentarze nie dziwią
strasznie fajnie z tymi ciuszkami sie zlozylo

dobrej nocki dziewuszki

reklama
witam widzę ze nie tylko ja cierpie na bezsenność...to pewnie ze zdenerwowania przed porodem CC,A jutro mam wizytę u gin dowiem sie kiedy zobacze swojego skarba:) moze 28 luty...boję się

Do góry