reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Wszystkie śpiom nie może być?:-)
śpijcie śpijcie ja już latam ze ścierom i sprzatam na przyjście funfeli bo odbierze mnie z badań więc nie miałabym kiedy posprzatać a pozatym znowu mnie czyści więc bez sensu takie leżenie

mam nadzieje że u was nie ma tak jak u mnie -20stopni brrr zimno

no i ciekawe ile kolejnych mamuś zastane po wejście na kompa dopołudnia

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
Melduję się wyspana o dziwo :-)
Wiktora już babacia zabrała to ja odpoczywam. Wczoraj chłopaki ułożyli 1 pokoj paneli, dziś pewnie zrobią z pół drugiego dużego wiec kończymy ten remont.
No i te wizyty u lekarzy niech juz się skonczą, jeśli w czwartek nie dostanę skierowania na cc to mnie ginka do szpitala położy i zamówi konsultację :-( dlatego tak mi zalezy aby obeszlo się bez wizyty na oddziale. Wszyscy zgodnie twierdzą, że w grę wchodzi tylko cc, a zaświadczenia jak nie mam tak nie mam Do cholery!!!

Asco też wczoraj urodziła, dizś Malinka hmm kto następny, coś szybko idzie a tak narzekałam na brak atrakcji :-p
Harsh - fajnie, że wypad się udał i że Olo zadowolony :tak:
Marta - hmm czyli Ty byłaś na lipcówkowym forum ze mną? No bo coś mi świta...
ok miłego ;-)
Malinka - czekamy na Jasia :-)

Widze że tylko Pastelka wstała niczym poranny skowronek ja zaraz wybywam mimo że chce mi sie spać no ale cóż jak mus to mus :-):-)

Witam z rana :-)
Znowu kolejna rozpakowana :szok: - no i się zaczęło chyba na całego, a mówiłam, że jak nas weźmie to poleci lawinowo :-)
Ja mam doła - po nocy kolejne rozstępy na brzuchu..... całą ciążę ich nie było i na koniec świnie zaczęły wyłazić :wściekła/y: i to centralnie dookoła pępka - żegnaj bikini ...... :-(
Harsh ja nie mam jeszcze dziecka, ale na misia Yogi i tak się z eMkiem wybieramy ;-)

Mamii - bikini będzie :tak:, luz rozstępy zbledną i nie będą widoczne jak skóra się wstąpi do oryginalnych wymiarów na brzuszku ;)
Mówicie, że Misiu Yogi jest ok ? Hmm to może i my pojedziemy do kina z Wikim, bo on jeszcze nie byl...

Kupiłam golarki do bikini i mama przywiozła mi specjal lusterko hihi zaraz biorę się do roboty ;p

ja tez wstałam ale zjadłąm 2 cukierki i przeczytałam wiadomosc od Asco :szok::szok: ja sie tak nie bawie ide dalej spac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[B pisze:
Pastela;[/B]6720639]dzien dobry

Asco też wczoraj urodziła, dizś Malinka hmm kto następny, coś szybko idzie a tak narzekałam na brak atrakcji :-p

ok miłego ;-)

Wlasnie chcialas kupe dzidiusiow to masz:-):-) jak na zawolanie sie sypia jak gruszki z drzewa:-)

Czesc kulki ja juz tez pierwsze poranne skurczaki mam za soba...zaje...cie... w nocy co prawda spokoj ale spania nie mialam ...myslalam zeby do was zajrzez o 5 rano czasu polskiego ale myslalam ze wszystkie spicie a tu niespodzianka......boli mnie caly brzuch... zes...c sie idzie...:confused2:byle tylko do wieczora jak emek wroci z pracy...
nie spi ktos??? puk, puk!!!

PAPCIA - czysci cie?? o to ciekawy objaw;-)

reklama
Witam. Widzę że coraz więcej dzieciaczków na tym świecie;) Jak to zleciało:p A jeszcze marca nie ma:p
Pastela- najgorsze właśnie to latanie po lekarzach. Dobrze ze remonty się kończą.
mamii - nie martw się rozstępami :p Ja od 6 miesiąca ciąży mam ich mnóstwo:( Na brzuchu i na bokach... a cieszyłam się że nie będę ich miała a tu dup.a :D Ale ważne żeby maleństwa zdrowe. Fakt faktem szkoda że już się tak nie wygolimy na plaży jak wcześniej:p
Buziaczek- następną chciała bym być ja:p Bo już doczekać się nie mogę kiedy zobaczę maleństwo:p

Ostatnia edycja:
Do góry