reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Harskus- wszystkiego naj, a imieninowe ciacho i kawusia przepyszne!

Kurcze a fifronka to nie miala terminu jakos jak ja? na koniec marca, aaaaaaa ja jeszcze nic nie popralam, niemowiac o torbie do szpitala

miała na 15 marca:-) dlatego ja żyję w stresie bo mam na 16tego termin:-) i właśnie pakuję torbę!

ja widzę że Marta ma tendecję do budzenia dziewczyn :-)...może by tak bardziej dyskretnie smsem badać co dzieje się u marcjanek?

reklama
Mówiłam Fifci, że mała donoszona tyle że drobna:tak:, te bliźniaki nieszczęsne moje 2 m-ce przed terminem i miały wagę jak Elunia:tak:.
Futro, ja ręczniki dziś piorę bo do torby tylko takowych mi brakuje. Sąsiadce wczoraj zrobiłam pokaz gdzie młode mają jakie ubrania, żeby wiedziała w co ubrać:tak:.

hihi futerko- no to sie pakuj, a ja zostalam pocieszona- ze jeszcze mam na to 2 tygodnie ;-)

musze zmykac po wyprawke- ale boje sie forum opuscic- bo zaraz sie pewnie znowu cos urodzi :)

Hej :)

No ja wczoraj cudem zasnęłam o 23. Na herbaty nie będę narzekać bo piję je litrami w ciągu dnia... Jakby to jestem lekko uzależniona ;D

Fajnie że dziewczyny się rozpakowują! :) Ciekawa jestem co mi dzisiaj na ktg powiedzą...

futrzakowa ja mam termin na 14 marca wg. OM :) nikt mi nie mówił jaki jest drugi termin niestety...

Haras najlepszego i jeszcze takie pysznosci nam tu serwujesz mniam:)

no ladnie sie rozpakowujemy a do marca jeszcze tydzien jak tak dalej pojdzie to same lutoweczki tu beda;)

Harsh
Jak masz na imię, dobrze wiem.
Więc dziś życzenia złożyć Ci chcę,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości.

bilde

STO LAT DLA IMIENINOWEJ HARSH!!! (nie wiedziałam, że dziś imieniny obchodzą Harsharanie :-p)

A ja myślę że te rewelacje poranne Malinki to wcale nie żadne nerwy, tylko organizm jej się oczyszcza - jak Bosej parę dni temu... :-) Powodzenia!

Ja miałam wczoraj ciężkie popołudnie - family meeting dotyczący opieki nad babcią - bez wdawania się w szczegóły - załamka!!

Ale przynajmniej już wiem co to jest skurcz bolesny - takiego (pewnie z tych nerwów) dostałam wczoraj, że z siadu wylądowałam na klęczkach. Wiem też już też, dlaczego powinno się podczas skurczu chodzić a nie leżeć - wszystko to wczoraj przerobiłam i tylko się modliłam żeby się nie zaczęło cyklicznie powtarzać, bo to ze stresu a rozwarcia pewnie nie mam więc i tak byłaby d.upa a nie poród.
W każdym razie strachu się najadłam.

Dzisiaj mam wizytę u ginka i ktg, zobaczymy co ciekawego mi powie.

MIŁEGO DNIA KOCHANIUTKIE!! :-)

Harsh wszystkiego najlepszego!!!
prezenty-na-kazda-okazje.jpg

O i proszę o ratunek panie moderatorki!!! - bo nie mogę znaleźć mojej fotki tzn. syna ;-) z usg na wątku wizytowo lekarskim :wściekła/y:,a chciałam kumpeli pokazać - tak jak by wyżarło kilka stron, bo zdjęć od Malinki też nie widzę i postów z kilku dni...., a pamiętam, że były obok siebie :-( - czy tylko ja tak mam???

Ostatnia edycja:
reklama
ok, torba prawie spakowana:-) ale jeszcze rodzić nie mogę bo wszystkiego nie mam :-D

aaa...i doszłam do wniosku że moja dzisiejsza bezsenność nie była wynikiem mocnej herbaty wypitej o 22 ale MALINY :-) skojarzyłam fakty...ostatnio jak się pakowała do szpitala to też w nocy nie spałam:-) pewnie nakłuwa jakąś laleczkę voodoo że jak ona nie śpi to żebym i ja nie mogła :-D

Ostatnia edycja:
Do góry