reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

dzieńdoberek!

Malinka - trzymamy kciuki za ciebie!

Fifronka
- to dopiero niespodzianka! Ściskam i przytulam mocno! Trzymaj się cieplutko i wszystko będzie dobrze:*

reklama
a ja sie martwie o Ewi. Miala wczoraj wizyte u gina i normalnie zawsze cos pisze, a teraz nic....
Moze ktos do niej smsa wyslac? (ja poza netowymi nie moge, bo nie mam roamingu)...

Kurcze, ale kruszynka z Eli, ale jakby nie bylo to przeciez Fifronka tez taki maluszek :) Mam nadzieje, ze wszystko ok...
No i Bosa sie tez nie odzywa.. I milutek absolutnie tez nie..Oby tylko z dziewczynkami bylo wszystko ok....

Haha, to forum przez nastepne 4 tygodnie bedzie lepsze niz niejeden film akcji !

I w ogole to stawiam:
Zobacz załącznik 330138 i Zobacz załącznik 330139

Bo mam imieniny :-)
A dla wszystkich bylych harcerzy: wszystkiego najlepszego z okazji DMB ;)

trzymam kciuki za wszystkie rodzące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale się posypało:)
aż strach;) to oznacza że u mnie też już niedługo Antoś się pojawi;) Muszę zaczą torbę pakowac:) Czy mi się wydawało czy wcześniej był przyklejony wątek z wyprawką i dla dziecka i do szpitala na górze?

myślę że Milutek pochłonięta jest dziewczynkami podobnie jak Bosa Stellą i że u nich wszystko dobrze:-)

Ewi
faktycznie mogłaby się odezwać :-) wczoraj była dostępna na gg ale nie odpisała ...:-(

A fifronki Elunia to taki puszek okruszek też:-) ale szybko przybierze na wadze i będą niedługo w domku:-)

Harszka
- wszystkiego dobrego z okazji imienin! szkoda że mieszkasz tak daleko bo wpadłabym na ciacho:-D

dzien dobry :)

widze mamy tu nocne marki :-D
ja to czesto nawet jak spac nie moge to probuje na sile :-D bo ja w dzien nie mam mozliwosci odespania wiec musze spac w nocy ;-)
No,ale widze,ze jak kogos zlapie porzadna bezsennosc to nie ma zmiluj?

Jeszcze mam chorego meza w domu :sorry: kicha,kaszle itd. obym tylko sie nie zarazila.... porod w czasie choroby to chyba nie najlepszy scenariusz.... ;/

Widze,ze mamy kolejne marcowe dzieciatko. Oby malutka Ela mogla jak najszybciej trafic do mamusi.
Dziewczyny spokojnie z tymi porodami :-D jak juz ktoras tu napisala, jeszcze luty sie nie skonczyl! ;-):-D

harsh wszystkiego najlepszego :)

Harskus- wszystkiego naj, a imieninowe ciacho i kawusia przepyszne!

Kurcze a fifronka to nie miala terminu jakos jak ja? na koniec marca, aaaaaaa ja jeszcze nic nie popralam, niemowiac o torbie do szpitala

witajcie mamusie, niestety nie jestem w stanie Was nadrobić, bo córcia ma ferie, więc spędzamy sobie razem miło czas a na forum czasu brak :-(
widzę, że w koncu zaczęło się tutaj coś dziać, ale humorki wszystkim dopisują, to najważniejsze ;-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

reklama
Jestem:) wczoraj M robił jakieś zestawienia logistyczne na kompie więc już nie było szans się dopchać. Całą noc się tłukłam i spałam aż mnie Marta obudziła;) Lekarz powiedział że szyjka zgładzona, lekko rozchylona i ogólnie wszystko ok. Mam leżeć i tyle... W poniedziałek mam KTG.

Hars, Futrzak dzięki za troskę:)***

Do góry