reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hehe... ja to źle zrobiłam że koło 22 wypiłam herbatę...i teraz mam za swoje!

ooooo ty tez nie kimasz?????????? heeh ja specjalnie dzis zwykłej nie piłam tylko melise zeby zasnąc no i w pewnym momęcie mnie muliło do spania wiec sie połzyłam ale cudowna pani zgaga dala o sobie znać i oto jestem na nogach brrrrrrrrrrrr

jeny jak ja tego nie nawidzę teraz bede wyjadała wszystko co napotkam na drodzę i wypijała szklanke za szklanką mineralki;-)

a ja robie zamówienie w miedzy czasie i poszłam juz po ogórka i ser zółty do lodówki:-D:-D jak mnie po tym wszystkim nie pogna do WC to bedzie swięto:-D:-D

Ha! Ja jestem ostatnia...tak mi sie nie chce spac, ze wlasnie sobie poprasowalam.... To sie nazywa bezsennosc... A moze bardziej powtorka z wczoraj, ale chyba powinnam sie przyzwyczaic...

tak sie cieszyłam ze zasnę a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cos czuje ze do porodu to ja juz sie nie wyspie:no:
ooo ja też cierpiałam tylko myślałam, że tu nikogo nie ma...
prubowałam spać u siebie, u WIktora i w koncu po 2 wyniosłam się na kanapę przed tv :crazy: A nawet M. dziś co chwilkę wstawał i pytał czy coś mnie boli, co się dzieje i takie tam - heh jednak już czuwa :-p dupa po prostu nie da się już normalnie wyspać, mam tylko nadzieję, że tak jak wczoraj uda mi mi się niedługo położyć i pospać w dizeń.

idę Was poczytać

reklama
Witajcie z rana mamuśki:* Ja dzisiaj przespałam praktycznie całą noc:) Ale wstałam przed 7 bo mam wizytę znów u gina. Wczoraj miałam robione ktg a dzisiaj badania ogólne i pewnie usg. Do tego załapałam chyba jakąś infekcje pochwy bo strasznie mnie swędzi... :(
W nocy śniło mi się że mój lekarz był u mnie na badaniach i okazało się że za niedługo będę rodziła:p Ale nie wiem czy to chodziło za pare godzin czy za parę dni;P Gdyby się sprawdziło to wcale bym się nie obraziła;) Oby malutka zdrowa.

Do góry