reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ruda, a wiesz że pasztet jest niedozwolony? hahahaha:-D

a cos o tym slyszalam :-D
ale jako,ze mnie w tej ciazy od miesa odrzucilo, jedynie troche przelkne jak na pizzy znajde ;-)a tak poza tym to nawet wedliny nie zjem,wiec mysle ze ten pasztet raz na jakis czas to mi tylko na zdrowie wyjdzie ;-):-)
choc jak sobie pomyslalam po zjedzeniu ze pasztet to tez mieso to mi sie zaczelo niedobrze robic :-D wiec mysle o czym innym..... o takich prawdziwych gofrach z owocami i bita smietana..... ktore zjadlabym tylko oczami :-D

reklama
Pinka to zapraszam do mnie;-),chociaz wiem ze nie ma ludzi nieomylnych ,czasem minie troche czasu zanim włosy sie pozna bo kazde reaguja inaczej wiec niestety nie zawsze za pierwszym razem jest super efekt:-).
Mnie własnie czeka troszke pracy w domu,czekam na dwie klientki balejazowe;-)

to napewno kochana kazdy włos inaczej na dana farbe reaguje natomiast rozmawialam kiedys z jedna dziewczyną fryzjerka z kołobrzegu super babka i widac ze profesjonalistka totalna mówi ze miała duzo uczennic ale na 10 dziewczyn tylko 2 wyuczyły sie na fryzjerki bo lubiły to co robiły a reszta to uczyla sie tylko zeby cos robic i kase miec............

gdybys nie mieszkała tak daleko napwno bym wpadła a skorzystam z porady bo zastanawiam sie jak sie obciac albo jakies loki walnac...mialam zapuszczac aleeeeeee juz mnie denerwują proste kłaki moze mi poradzisz jaka fryzurka do mojej buzi bedzie pasowała????

Załączniki

• IMG_1765.jpg
    IMG_1765.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_1765.jpg
    IMG_1765.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 39
Czesc Kochane! Witam sie...Szkoda, ze dopiero teraz, a nie raniutko, ale internetu nie było, cholewcia jasna, psiakrew:angry::angry::angry:;-)!

Jutro jade na wesele, a tu widze tema fryzjera na topie. Ja tez nigdy nie farbowałam, a z fryzjerami miałam tyle wpadek, ze strzyge sie sama- czasem maz mi konce podcina:-D Wyjatkowo na własny slub byłam sie czesac i wyszło calkiem fajnie:tak: Teraz na wesele ez mam zamiar czesac sie sama, w sumie to nie mam innego wyjscia, bo wesele jest 350km ode mnie i pewnie dopiero na miejscu łeb umyje i bede kombinowac.
Mam zamiar włosy podniesc na grubej szczotce, konce podwinac, a kilka wierzchnich pasemek zakrecic na lokówke. Moze mi nasza forumowa fryzjerka doradzi czy tak bedzie dobrze? Sukienke mam taka:
P1110751.jpgP1110744.jpg

Bardzo prosze o rade!!!!

dmuchawiec ale z ciebie lala;-)))))))))))))))))))) sliczna sukienka kolorej jeden z moich ulubionych;-)

scarletka -hahahah Pianka dobre a wloski mi juz odrosły to to było z 2 miesiace temu?????? wstawilam je bo chodziło mi o rysy twarzy

dmuchawiec, masz śliczną buzię i regularne rysy twarzy. Nie jestem fryzjerką co prawda, ale pozwolę sobie coś zasugerować, ok?
A gdyby tak włoski podnieść na szczotce, podtapirować u nasady i wszystko zdecydowanie do tyłu? Boki można by podpiąć albo wsuwkami ledwo widocznymi, albo właśnie jakimiś zdecydowanie ozdobnymi spineczkami. I buzię będzie ładnie widać.
Do sukienki i Twojego typu urody może pasować też taka słodka fryzurka - trochę w stylu B. Bardot:

56002688.jpg

czesc towarzyszki:-)

czytam czytam i nie widze konca, bo non stop nowe strony przybywaja:-)
ja to nie mam zdolnosci zeby sama sobie włosy farbowac, mam za długie i za geste zeby sama je dobrze pokryc farba...ale jakos na sama mysl o siedzeniu u fryzjera i wachaniu farby przez 40min mi sie odechciewa a odrosty spore:baffled:

chyba jakos od dzisiaj moge zaczac mówic o mdłosciach, bo jak pomysle o czyms to mi sie ślina zbiera i mnie trzesie np jak sobie wyobraze zapach miesa i sosu z ziemniakami bleeee:-(
wiec to chyba bedzie to...i ta zagga która mnie budzi z ranca...cycuchy bola nieziemsko...były duze przed ciaza ale teraz to juz jest jakis hardcore...:szok:

Miłego dzionka! u mnie pogoda przesliczna ale wychodzic mi sie nie chce...

Ostatnia edycja:
Dzieki kochane za komplementy.
Próbowałam do ej sukienki wiazac włosy, ale jakos mi to nie pasi. Lepiej bede sie czuła z rozpuszczonymi, poza ym sama sobie ładnie nie upne.

A na szczoke własnie tak chce podniesc, podtapirowac tył i zaczesac, z jednej strony wloski za ucho(bez wsuwek) i do tego te pojedyncze fale.

ależ Wy macie zacięcie do pisania!! zanim zdążyłam nadrobić, Jaś narobił w pieluchę i narzeka z nudów.....a miałam odpisać.

z nowości, odrzuca mnie zapach kawy, a w samochodzie ledwo usiedziałam....oj bierze mnie. bierze

reklama
Juz jestem spowrotem,troszke sie napracowałam.
Pinka moim zdaniem do dosc osrtych rysow twarzy (jak u Ciebie) i pociagłej buzki pasuje linia do brody maksymalnie(dłuzsze jeszcze bardziej wyciagna) i grzywka prosta,całosc lekko podcieniowana dla miekkosci fryzury,jesli długie to wycieniowane od policzkow,skosna grzywka jeszcze bardziej Cie wyciaga a takie proste ,ostre linie zaostrzaja rysy;-)

Dmuchawiec ja tez lubie do tego typu sukienek włosy upiete ale jesli Ty lepiej sie czujesz w rozpuszczonych(a Twoje odzczucia sa najwazniejsze) to mysle ze masz dobry pomysł ,tylko pamietaj jak bedziesz układac włosy najpierw nałoz na mokre pianke,podsusz i dopiero potem układaj na szczotke,ewentualnie na koniec mozna gore nawinac na kilka grubych rzepowych wałkow i podlakierowac,sciagnac po 15min.Loki zanim nawiniesz to kazde pasmo zlakieruj przed nawinieciem i po,beda dłuzej sie trzymac;-)

Mam nadzieje ze cos Wam pomogłam.:-)

Do góry