reklama
Minesota
Fan(ka)
No własnie nie :/ i to mnie martwi.. Glukozę miałam w 34 tyg..
Lekarz tylko mocz kazał zbadać, bo mam obrzęki i podwyższone ciśnienie, ale na szczęście nie ma zatrucia..
Z Mikim końcówkę na patologii przeleżałam - urodził się w 41 tygodniu a ja miałam problemy z ciśnieniem :-( Jak Ci się udaje nie być w szpitalu ?? Miałam wtedy ciśnienie 160/100...
Minesota
Fan(ka)
Malinaa - trzymam kciuki byś w poniedziałek wiedziała że jest ok :-) I dawaj masażyki i tą herbatęNie wiem :/
Idę spać, niech już będzie poniedziałek i wizyta u lekarza :/
Pozdrawiam
Marta1981
Rodzyneczka
Witam - wczoraj miałam zalatany dzień, dziś też - korzystam że M pojechał do brata sprzęt do roboty kompletować na jutrzejszy wyjazd. Widziałam się z położną( powiedziałam że sama zostaję z dziećmi) i w razie "W" mam wzywać karetkę - ich postój 60 metrów od mojego bloku i podjazdu nie ma - tylko co z dziećmi zrobić jak mnie w nocy złapie? Będę sąsiadów budzić.
Dzięki za podpowiedź - Juli zobaczył jak kuzyn paznokcie łupie i też zaczął - muszę mu problem unaocznić;-).A wiecie co? Jestem okropna matka. Olaf obgryzal paznokcie... Nie wiem czemu,bo nie ma powodu do bycia nerwowym, wiec myslimy, ze to jedna z jego fiksacji...
No i pokazalam mu ludzi bez palcow (palcy?) i ze specjalnymi protezami. Powiedzialam, ze jezeli nie przestanie obgryzac, to same mu poodpadaja i bedzie jak taki pan ktorego widzial niedawno- mial tylko 2 palce i nazywaja go w okolicy krabem...
No i Olo juz nie obgryza
Ewi82
Fanka BB :)
Witam się i ja
Agacina byłam na Sanctum w 3D. Efekty mnie nie powaliły ale fabuła była dość dobra. Film przygodowy o grotołazach coś typu Gniew oceanu czy Granice wytrzymałości. Ja takie lubię więc polecam wszystkie
Pinka jak dzisiaj jakieś zmiany?
Malinka bedna Ty jesteś. Pewnie teraz ciągle w stresie czy się z M wstrzelicie między jego wyjazdy?! Ja w razie co poinformowałam sąsiadkę że jakby coś się działo a M nawali to będę ją wyciągać żeby mnie zawiozła na porodówkę!
Hars jak nic nie dociera to trzeba drastycznych metod szukać dobrze że zadziałały może i ja to kiedyś wykorzystam jak będzie potrzeba
Agacina byłam na Sanctum w 3D. Efekty mnie nie powaliły ale fabuła była dość dobra. Film przygodowy o grotołazach coś typu Gniew oceanu czy Granice wytrzymałości. Ja takie lubię więc polecam wszystkie
Pinka jak dzisiaj jakieś zmiany?
Malinka bedna Ty jesteś. Pewnie teraz ciągle w stresie czy się z M wstrzelicie między jego wyjazdy?! Ja w razie co poinformowałam sąsiadkę że jakby coś się działo a M nawali to będę ją wyciągać żeby mnie zawiozła na porodówkę!
Hars jak nic nie dociera to trzeba drastycznych metod szukać dobrze że zadziałały może i ja to kiedyś wykorzystam jak będzie potrzeba
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Malinka - moja babcia wycisnęła 5200!!!
witam leniwie jeszcze z łóżka! spałam dziś jak suseł :-)
witam leniwie jeszcze z łóżka! spałam dziś jak suseł :-)
reklama
No i mamy kolejne marcjaniątko!!! Albo dwójkę, bo coś Pinki nie słychać ;-)
A ja nadaję jeszcze z łóżeczka, bo dzisiaj mam wolną sobotę!!! Tzn. popracować trochę muszę, ale nie muszę przynajmniej jechać na żadne spotkanie ani do biura!!! I dostałam dzikiej ochoty na kaszankę, za którą normalnie nie przepadam, więc małż pomknął na zakupy i będzie robił mi śniadanie. Może nawet utrzymam je w żołądku?
Mami, lekarz na wymioty mówił dotąd, że taka uroda i niektóre kobiety tak mają do końca ciąży. Ale teraz to się paskudnie nasiliło :-( a mój gin jak na złość jest na urlopie. W środę idę do innej gin i zobaczymy co mi powie.
A ja nadaję jeszcze z łóżeczka, bo dzisiaj mam wolną sobotę!!! Tzn. popracować trochę muszę, ale nie muszę przynajmniej jechać na żadne spotkanie ani do biura!!! I dostałam dzikiej ochoty na kaszankę, za którą normalnie nie przepadam, więc małż pomknął na zakupy i będzie robił mi śniadanie. Może nawet utrzymam je w żołądku?
Mami, lekarz na wymioty mówił dotąd, że taka uroda i niektóre kobiety tak mają do końca ciąży. Ale teraz to się paskudnie nasiliło :-( a mój gin jak na złość jest na urlopie. W środę idę do innej gin i zobaczymy co mi powie.