reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No własnie nie :/ i to mnie martwi.. Glukozę miałam w 34 tyg..
Lekarz tylko mocz kazał zbadać, bo mam obrzęki i podwyższone ciśnienie, ale na szczęście nie ma zatrucia..

reklama
No własnie nie :/ i to mnie martwi.. Glukozę miałam w 34 tyg..
Lekarz tylko mocz kazał zbadać, bo mam obrzęki i podwyższone ciśnienie, ale na szczęście nie ma zatrucia..

Z Mikim końcówkę na patologii przeleżałam - urodził się w 41 tygodniu a ja miałam problemy z ciśnieniem :-( Jak Ci się udaje nie być w szpitalu ?? Miałam wtedy ciśnienie 160/100...

Witam - wczoraj miałam zalatany dzień, dziś też - korzystam że M pojechał do brata sprzęt do roboty kompletować na jutrzejszy wyjazd. Widziałam się z położną( powiedziałam że sama zostaję z dziećmi) i w razie "W" mam wzywać karetkę - ich postój 60 metrów od mojego bloku i podjazdu nie ma:no::angry: - tylko co z dziećmi zrobić jak mnie w nocy złapie? Będę sąsiadów budzić:-p:tak::-D.
A wiecie co? Jestem okropna matka. Olaf obgryzal paznokcie... Nie wiem czemu,bo nie ma powodu do bycia nerwowym, wiec myslimy, ze to jedna z jego fiksacji...
No i pokazalam mu ludzi bez palcow (palcy?) i ze specjalnymi protezami. Powiedzialam, ze jezeli nie przestanie obgryzac, to same mu poodpadaja i bedzie jak taki pan ktorego widzial niedawno- mial tylko 2 palce i nazywaja go w okolicy krabem...
No i Olo juz nie obgryza :)
Dzięki za podpowiedź - Juli zobaczył jak kuzyn paznokcie łupie i też zaczął - muszę mu problem unaocznić;-):tak:.

Witam się i ja;)

Agacina byłam na Sanctum w 3D. Efekty mnie nie powaliły ale fabuła była dość dobra. Film przygodowy o grotołazach coś typu Gniew oceanu czy Granice wytrzymałości. Ja takie lubię więc polecam wszystkie;)

Pinka jak dzisiaj jakieś zmiany?

Malinka bedna Ty jesteś. Pewnie teraz ciągle w stresie czy się z M wstrzelicie między jego wyjazdy?! Ja w razie co poinformowałam sąsiadkę że jakby coś się działo a M nawali to będę ją wyciągać żeby mnie zawiozła na porodówkę!

Hars jak nic nie dociera to trzeba drastycznych metod szukać;) dobrze że zadziałały;) może i ja to kiedyś wykorzystam jak będzie potrzeba;)

Ostatnia edycja:
Wpadłam na sekunde wpaść zobaczyć jak Pinka ale widze że nadal w dwupaku no nic czyli trza dalej faszerować sie herbatką Paulina trzymam kciuki w końcu ruszy sie porzadnie

reklama
No i mamy kolejne marcjaniątko!!! Albo dwójkę, bo coś Pinki nie słychać ;-)

A ja nadaję jeszcze z łóżeczka, bo dzisiaj mam wolną sobotę!!! Tzn. popracować trochę muszę, ale nie muszę przynajmniej jechać na żadne spotkanie ani do biura!!! I dostałam dzikiej ochoty na kaszankę, za którą normalnie nie przepadam, więc małż pomknął na zakupy i będzie robił mi śniadanie. Może nawet utrzymam je w żołądku?

Mami, lekarz na wymioty mówił dotąd, że taka uroda i niektóre kobiety tak mają do końca ciąży. Ale teraz to się paskudnie nasiliło :-( a mój gin jak na złość jest na urlopie. W środę idę do innej gin i zobaczymy co mi powie.

Do góry