witajcie mamusie, jak się czujecie, ja nie najgorzej, nockę na szczęscie przespałam bez sensacji skurczowych :-)
Malinka życzę zdrówka
Pastela przykro mi, ze synuś znowu chory:-(
Milutek ty to nas nie strasz
Scarletka współczuję bólu nie dość, że pod koniec ciąży wszystko boli to jeszcze blizna dodatkowo
Koncia hmm widzę, że humorek Ci dopisuje, nie dziwię się ;-)
Futrzakowa nie martw się, szef na pewno wybaczy
Patik nie pomogę w sprawie materaca, bo my po prostu mamy z ikei ale nie wiem jaki , jedynie to wiem ze by się juz nowy przydał :-) tiramisu mniam, też bym zjadła ja tylko szarlotkę niestety mam
Fifronka nie za dużo do zrobienia jak na jeden dzień :-) podziwiam za tyle energii
oki uciekam, bo właśnie mi przyszły zdjęcia, które sobie wywołałam muszę obejrzeć
Malinka życzę zdrówka
Pastela przykro mi, ze synuś znowu chory:-(
Milutek ty to nas nie strasz
Scarletka współczuję bólu nie dość, że pod koniec ciąży wszystko boli to jeszcze blizna dodatkowo
Koncia hmm widzę, że humorek Ci dopisuje, nie dziwię się ;-)
Futrzakowa nie martw się, szef na pewno wybaczy
Patik nie pomogę w sprawie materaca, bo my po prostu mamy z ikei ale nie wiem jaki , jedynie to wiem ze by się juz nowy przydał :-) tiramisu mniam, też bym zjadła ja tylko szarlotkę niestety mam
Fifronka nie za dużo do zrobienia jak na jeden dzień :-) podziwiam za tyle energii
oki uciekam, bo właśnie mi przyszły zdjęcia, które sobie wywołałam muszę obejrzeć