Witajcie marcjaneczki
I znowu zima wrociła,masakra sniegu po kolana
no coz oby do połowy marca juz go nie było
A teraz pewnie ktos sie na mnie zdenerwuje bo musze sie pochwalic ze na obiad mam pierogi ruskie
a wczoraj były nalesniki
U mnie juz pranko konczy sie prac i moja praca na dzis sie konczy bo mam własciwie wszystko porobione,a no moze w koncu torbe spakuje bo czeka od pieciu dni
Scarletka mi niedawno tez pralka chciała sie zepsuc ale naszczescie to ja blondynka jestem i poprostu zle drzwiczki zamknełam przez co ona nie chciała sie właczyc,dobrze ze ma elektroniczny wyswietlacz i pokazała kod awarii,to sprawdziłam w instrukcji o co chodzi
moze sprobuj jak Harsh radzi czyms podwazyc...
Magnolia ja za bardzo tez nie czuje nic miedzy nogami a mała ponoc jest głowa w doł,moja mama wczoraj mi mowiła ze ona tez nic nie czuła ani skurczy ani boli w kroczu,naszczescie odeszły jej wody to sie kapneła ze czas rodzic
Malinka wygrzewaj sie i szybko zdrowiej,zebys tylko nic gorszego nie złapała siedzac w przychodni,trzymaj sie dzielnie
Bosa moze Ty faktycznie oczyszczasz sie gora?
Futerko oni nawet nie maja prawa byc zli na Ciebie bo przeciez nie musiałas wcale brac tego projektu
no i co tam komu jeszcze napisac? a sto lat solenizantkom i gratulacje studentkom
miłego dnia,piatek weekendu poczatek