reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa Fundacja Azylu pod Psim Aniołem - Strona główna Potrzeebują pomocy:tak:
http://101kotow.pl/ a tu coś stricte kociego ... wszędzie przyda się wsparcie!!!

A zauważyłyście że wreszcie ruszyła medialna kampania na rzecz zaostrzenia kar za znecanie sie za zwierzętami? i Wogóle zaczęło sie mówić o "prawach zwierząt" i ich traktowaniu ....to cieszy!!!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja tez juz nie spie noc jakas nie spokojna brzuch pobolewał tak muląco własnie zjadłam princeske i 2 szklanki wody obaliłam:tak::tak: moze teraz zasnę:-p

wczoraj wieczorkiem poszłam ogolic podwozie bo dzis wizyta patrze a tu brzuch oklapł na maksa:szok::szok::szok::szok: ciekawe co dzis w Gp usłysze moze rzeczywiscie urodze do konca tygodnia????????????

magdzior trzymamy kciuki:tak::tak: powodzenia
Papcia-mam nadzieje ze udało ci sie w koncu zasnąc:tak:;-) po pysznym sniadanku
mamii- ty tez juz widze na nogach poranne ptaszki ehhhe

ok lece

Magdziorku - POWODZENIA!!! &&& i daj nam oczywiście znać
Pinuś - trzymam kciki za wizytę, czas zacząć terminowe porody SN

Noc jakąś paskudną miałam. Jak przez całą ciążę zaliczyłam tylko w 5 czy 6 miesiącu anginę, a tak poza tym nawet najmniejszego katarku nie było, tak teraz czuję, że coś mnie bierze :eek::baffled:. W nosie piecze, gardło piecze - karmię się Tantum Lemon i poję herbatą z miodem, cytryną i imbirem i mam nadzieję, że się franca nie rozwinie.

Magdzior - to prawie już!!!!!!!! Rany, odzywaj się, jak tylko będziesz miała czas i siłę i daj znać, co i jak!

Bosa Fundacja Azylu pod Psim Aniołem - Strona główna Potrzeebują pomocy:tak:
Koci Azyl w Konstancinie a tu coś stricte kociego ... wszędzie przyda się wsparcie!!!

A zauważyłyście że wreszcie ruszyła medialna kampania na rzecz zaostrzenia kar za znecanie sie za zwierzętami? i Wogóle zaczęło sie mówić o "prawach zwierząt" i ich traktowaniu ....to cieszy!!!;-)
Koci azyl w Konstancinie dostał nasz 1% w zeszłym roku. Może warto powtórzyć? Myśleliśmy jeszcze o Celestynowie, trudną mają sytuację.

A co do kampanii medialnych na rzecz zaostrzenia kar za znęcanie się nad zwierzętami, to mogę powiedzieć tylko NARESZCIE!!!! Dużo dobrego robi facebook, który pomaga się "jednoczyć" osobom, którym bliski jest los zwierząt i zachęcać do wspólnych działań, chociażby jak podpisywanie petycji o najwyższy możliwy wymiar kary dla zwyrodnialców, którzy zabili sunię husky poprzez powleczenie jej przywiązanej za samochodem. Od czasu tej akcji jestem stałym gościem na stronie petycji i "terroryzuję " wszystkich znajomych i współpracowników każąc im podpisywać się i rozpropagowywać dalej.
Bo w przypadku zwyrodnialców, którzy znęcają się nad zwierzętami zaczynam z sympatią myśleć o kodeksie Hamurabiego i zasadzie "oko za oko" :angry::wściekła/y::no::angry::no::wściekła/y:

A do wszystkich kocich mam: dzisiaj święto kotów!!! Czy wasze futra dostały już ekstra porcję czułości i ekstra smakołyk?

A do wszystkich kocich mam: dzisiaj święto kotów!!! Czy wasze futra dostały już ekstra porcję czułości i ekstra smakołyk?
Jeszcze nie, ale jak tylko wroci z porannego lajdaczenia to dostanie :-)

Bola mnie lydki, biodra, w ogole to polozylabym sie w lozku i nakryla kolderka :-(

abym dzisiejszy dzien jeszcze przezyla. Najlepiej pozytywnie zeby sie zakonczyl. Ale bedzie co bedzie.

Milego dnia brzuchatki :-)
Magdzior powodzenia!!
Pinka - rowniez :-)

witam...

qrde...robiłam wczoraj projekt do 1 więc chciałam sobie pospać...ale nie!!!!!!!!!!!! po co???? teściu musi wydzwaniać ...w sumie nie odebrałam bo mega zaspana byłam ale co mnie obudził to już pozamiatane...

więc dziś będę strzelać piorunami

a na 12 jadę do szpitala na spotkanie z anestezjologiem i będzie on opowiadał o ZZO.

Magdziorku - powodzenia! trzymaj się cieplutko! i daj znać po wszytskim!

madziorek trzymam kciukasy i odezwij sie jak bedziesz miala sile"po":tak:

pinka tryzmam kciuki za wizyte :tak:

bosa moje kotki poki co szaleja po domu i na czulosci nie ma szans teraz nadrobie pozniej :-D

A co do kampanii medialnych na rzecz zaostrzenia kar za znęcanie się nad zwierzętami, to mogę powiedzieć tylko NARESZCIE!!!! Dużo dobrego robi facebook, który pomaga się "jednoczyć" osobom, którym bliski jest los zwierząt i zachęcać do wspólnych działań, chociażby jak podpisywanie petycji o najwyższy możliwy wymiar kary dla zwyrodnialców, którzy zabili sunię husky poprzez powleczenie jej przywiązanej za samochodem. Od czasu tej akcji jestem stałym gościem na stronie petycji i "terroryzuję " wszystkich znajomych i współpracowników każąc im podpisywać się i rozpropagowywać dalej.
Bo w przypadku zwyrodnialców, którzy znęcają się nad zwierzętami zaczynam z sympatią myśleć o kodeksie Hamurabiego i zasadzie "oko za oko" :angry::wściekła/y::no::angry::no::wściekła/y:

Ja mam to samo, petycję oczywiście też podpisałam i rozsyłałam komu się dało. I mimo że nie jestem do końca zadowolona z wyroku (bo ja oczywiście dałabym długie lata więzienia i majątek na rzecz zwierząt) to ciesze się że coś sie ruszyło w tej sprawie. Osobiście jestem za ujednoliceniem prawa w taki sposób aby zwyrodnialcy odpowiadali za zbrodnie przeciw życiu (nie ważne czy psiemu, kociemu czy ludzkiemu, życie to życie!) Jesli ktoś jest w stanie bestialsko zabić psa to przez zabiciem np. teściowej powstrzymuje go tylko wysoki wymiar kary a na pweno nie moralność... :angry::no::wściekła/y::angry::wściekła/y::no:

Magdzior- oczywiście kciuki zaciśnięte...aż ciężko pisac na klawiaturze:-) Jestem przekonana że jutrzejszy dzień będzie najpiekniejszym w twoim życiu...Zazdroszcze ze to już:tak:

Pinka- Baaaaardzo ładne i przytulne mieszkanko. Zawsze bardzo podobało mi się w tych zagranicznych mieszkankach ze nie ma tych przedpokojów sieni tylko od razu salon...I jaka Morska sypialnia...sprzyja bujaniu na fali...:-D:rofl2: nie wiem jakim cudem dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia:sorry:...to chyba to ciążowe gapiostwo:sorry:

Ps. kołyseczka/wózeczek...cud, miód, malina!!!

Bosa- z tego co wspominałaś rodzisz na Madalińskiego, rozumiem że przez CC? Bo jak byłam w Wołominie na wizycie interwencyjnej to mówili że szkoda że mi P. doktor wmawiala ze mam dziwcko przekręcone bo na Madalińskiego są świetnie specjaliści od "Przekręcania dzici" ale to do 35 tyg robią ponoć... Wygląda to jak masowanie brzucha i trwa ok 15min...ale jakoś sceptycznie podchodze de tego typu manewrów:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej
oj znowu żadnych ekscytujących wiesci? phi

Magdziorku powodzenia i czekamy na info :D

ja już po pierwszych obowiązkach wpadłam tylko na chwilkę obczaić co u Was ;)

miłego dnia

Harsh - co kto lubi, z końmi jest o tyle że harmonogram godzinowy musi być 'i ni w te ni we wte' się nie ruszysz... no więc dzien mój podporządkowuję im ;) wariactwo zupełne

Do góry